LUMENE "Lähde" Nordic Hydra Intense Hydration Moisturizer - drėkinamasis veido kremas su beržų sula

Veido priežiūroje pas mane šiuo metu dominuoja Lumene kosmetika, mat aktyviai testuoju advento kalendoriaus radinius ir džiaugiuosi didžiąja dalimi išbandytų priemonių - saugios ir efektyvios, kokybiškos ir geros kainos. O kažkada Lumene buvo kažkas panašaus į Garnier, bet, tuo metu susiėmė, pakeitė visus (beveik visus) rinkoje esančius produktus, performulavo formulės, sukūrė linijas ir va, turime puikią, kaip feniksas iš pelenų atgimusią kosmetikos liniją. Šį kart noriu pasidalinti nuomone apie Lumene bekvapį, drėkinantį veido kremą, tinkamą visiems odos tipams ir praktiškai viskam. 


Produktas: LUMENE "Lähde" Nordic Hydra Intense Hydration Moisturizer - drėkinamasis veido kremas su beržų sula
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, suteikti minkštumo ir glotnumo
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra silikono
Tūris: 50 ml (mano pakuotė mini - 15 ml)
Kaina: 24,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas

Ką žada gamintojas: Intensyvus drėkinimas visų tipų odai nuo pat pirmo potėpio iki 72 valandų su patobulintu drėkinamuoju kremu Nordic Hydra [Lähde] Intense Hydration Moisturizer pakuotėje, kurią galima papildyti.
Šis lengvas kremas su putlinamąja trijų tipų hialurono rūgštimi, maitinamąja ekologiška šiaurinių beržų sula bei tyru arktinių šaltinių vandeniu giliai drėkina ir greitai įsigeria į odą, suteikia minkštumo ir glotnumo.
Mūsų novatoriška drėkinamoji technologija su trijų molekulinių masių hialurono rūgštimi intensyviai drėkina skirtingus odos sluoksnius. Mažesnės molekulinės masės hialuronas prasiskverbia giliau į odą ir sudrėkina gilesnius sluoksnius, kad oda įgautų putlumo, o didesnės molekulinės masės rūgštis sukuria drėgmės barjerą.

NAUDOJIMAS: Tepkite ant nuvalytos veido ir kaklo odos. Kad rezultatai būtų geriausi, naudokite su serumu.


Pakuotė. Mano rankose nedidelė, plastikinė baltos spalvos pakuotė su atsukamu dangteliu. Lygiai taip pat atrodo ir pilno dydžio pakuotė, todėl papildomai kaip atrodo - nedėjau į įrašą. Pakuotė elementari, tad pagrindinis akcentas mano nuomone čia yra visiškai minimalistinis, šviesus ir švarus dizainas. Galbūt kiek sunku perskaityti blankias raides ir užrašus ant matinio indelio, tačiau tas blankumas dizainui suteikia žavesio ir neperkrauto vaizdo.

Kvapas gamintojas ant pakuotės sako, kad kvapiųjų medžiagų nenaudoja ir iš ties, kvapas neutralus, natūralus, bet sudėtyje yra kvapiųjų medžiagų. Sakyčiau tokia dviguba žinutė - mes geri, kvapų nenaudojam, bet į sudėtį biški mestelėjom, dėl kvapo. Nors nelabai pasakyčiau, kad to kvapo čia yra. Visiškai natūralus.

Konsistencija kreminė, vidutinio tirštumo.


Sudėtis: AQUA, CAPRYLIC/ CAPRIC GLYCERIDES, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERIN, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, BUTYLENE GLYCOL, OLEYL ERUCATE, CETYL ALCOHOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, DICAPRYLYL ETHER, DIMETHICONE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/ VP COPOLYMER, BETAINE, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL STEARATE, SACCHARIDE ISOMERATE, TOCOPHERYL ACETATE, UNDECANE, XYLITYLGLUCOSIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-75 STEARATE, PROPANEDIOL, ANHYDROXYLITOL, TREHALOSE, TRIDECANE, UREA, CETETH-20, STEARETH-20, XYLITOL, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, TOCOPHEROL, PENTYLENE GLYCOL, SERINE, SODIUM GLUCONATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, ALGIN, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM PHOSPHATE, GLYCERYL POLYACRYLATE, PULLULAN, SODIUM HYDROXIDE, POTASSIUM PHOSPHATE, LINALOOL, PARFUM.


Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo priemonės sudėtinių dalių tik konservantas ir kvapnų priemonės (aha, jų sudėtyje visgi yra) nėra visiškai saugios, o bendrai sudėtinės dalys puikios. Gamintojai į kremą sudėjo labai gausų drėkiklių, minkštiklių kiekį, odą raminančių ingredientų, antioksidantų. Sudėtyje yra ir silikono, kuris suteikia odos paviršiui lygumo. Visgi, silikoną veido priežiūroje vertinu nepalankiai - ilgesnis naudojimas sukelia spuogelius, kemša veido poras. Šį kart minimalūs spuogeliai buvo, bet kol atidžiau nepatyrinėjau sudėties, taip ir nesupratau, kad kaltas šis kremas.

Veido kremas lengvai geriasi į odą, tačiau pilnai susigerti šiek tiek užtrunka - ant paviršiaus dar kuris laikas lieka rieboka plėvelė. Iš esmės kremas drėkina bei suteikia odai minkštumo. Priemonė odai suteikia malonų komforto jausmą, odos nebetempia, nebesijaučia sausumo ir nemalonaus niežulio. Kremas puikiai subalansuotas universaliems odos poreikiams - įtikti visiems odos odos tipams, tikti rytui ir vakarui bei bemaž visiems odos poreikiams. Universalus kremas visiems ir viskam. 

Vieninteliai kliuvę aspektai yra klaidinga informacija ant pakuotės ir silikonas sudėtyje. Nepatinka, kai pakuotė sako viena, bet realybė kitokia, o silikonų veido priežiūroje aš vengiu. Tačiau iš esmės, priemonė drėkins, minkštins ir minimaliai maitins. Nekartočiau, bet džiaugiuosi išbandžiusi, nes domėjausi būtent šiuo kremu ir galvojau apie pirkimą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai