2024 pavasario - vasaros tendencijos: plaukų spalvos ir aksesuarai plaukams

Prasidėjo savaitgalis ir šis savaitgalis man yra lovos ir gulėjimo rėžime. Gydausi, geriu antibiotikus, neturiu jėgų, tad ir su įrašais šiuo periodu vėluoju. Bandau po truputį vis rašyti, bet sergant jėgų mažiau, greičiau pavargstu, tad šį kart belieka atsiprašyti - ne visuomet viskas taip, kaip planuoju.

Planas mėnesiui yra pilnai sudėliotas, tačiau matau, kad jau ir į dienas nespėju, tad rašysiu iš eilės, nebekreipdama dėmesio į datas. O šiam kartui jums norėjau pristatyti pavasario ir vasaros populiariausias plaukų spalvas bei plaukų aksesuarus - kokie jie bus šį sezoną?


📌 PLAUKŲ SPALVOS:

Balta, platininė blondinė


Blondinė su tamsiomis (nuaugusiomis šaknimis)


Švelniai rožinio tono blondinė (strawberry)


Ryški oranžinė


Švelnus oranžinis atspalvis


Šilta karamelė


Šokoladinė brunetė


Vyšninė


Juoda su tamsiai mėlynu atspalviu


Salotinė



📌 PLAUKŲ AKSESUARAI:

Kaspinai


Juostelės


Ploni lankeliai


90 stiliaus zigzaginis lankelis - šukos


Platūs lankeliai


Plaukų juosta


Skarelės


Didelės gumytės


Masyvūs plaukų segtukai


Plaukų segės


Plaukų sagės - krokodilai


Gėlių aksesuarai


Perlų aksesuarai


Blizgūs aksesuarai



Kas svarbiausia 2024 pavasario - vasaros plaukų spalvų bei aksesuarų plaukams tendencijose?

Žinau, kad plaukų tendencijos kiekvieną sezoną yra pačios laukiamiausios skaitytojų ir tai visiškai suprantama - plaukams labiau už viską norisi pokyčių. Kad ir aš, porą metų prabuvusi su kirpčiukais, juos auginu ir noriu pabandyti garbanas, ir naują spalvą, ir dar kažką naujo, ko pati nežinau. Tad tendencijos gali būti puikus įkvėpimas pokyčiams. Plaukus visuomet skirstau į dvi dalis - bandžiau kažkada rašyti į vieną, tačiau įrašas tiesiog griozdiškai per didelis. Tad šiam kartui apie plaukų spalvas ir aksesuarus.

Plaukų spalvose, nuo praeito sezono pokyčių nėra labai daug, tačiau šį kart koncentruojamės į kitas tendencijas. Plaukuose, netikėta šiltajam sezonui, pirmiausia reiktų atkreipti dėmesį į šiltus atspalvius, pradedant nuo šiltos blondinės, baigiant karameliniais atspalviais brunetės plaukuose. Praeitais metais susipažinau su nauju terminu "expensive brunette" - t.y. šiek tiek tamsesnė, nei natūrali brunetės spalva su keletu, labai, labai natūralių šviesintų sruogų, kurios suteikia dažymui elegancijos, nepavaldumo laikui ir prabangos. Na, o jei tokie atspalviai ne jums - visuomet galima rinktis ryškesnes ar švelnesnes oranžines ir vario spalvas arba šio sezono topų topą - vyšninę!

Plaukų aksesuaruose šį sezoną tiesiog karaliauja kaspinai ir juostelės bei kūrybiškumas jas rišant plaukuose - nuo palaiduose plaukuose įsegtos laisvos juostelės iki plaukų suvarstymo, tarsi korsetu. Begalinės galimybės ir šios tendencijos visiškai užgožia kitus aksesuarus. Na gal dar galima paminėti populiariuosius plačius langelius ar didelius plaukų segtukus, tačiau jei rinktis tik vieną - būtinai turite išbandyti plaukų kaspinus ir juosteles.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai