LUMENE "Tyyni" Nordic Clear Balancing Daily Serum - balansuojamasis veido serumas mišriai ir riebiai odai

Toliau testuoju Lumene priemones iš advento kalendoriaus ir turiu pastebėti, kad jos mane dažniausiai džiugina - kelios jau spėtos išbandyti mane džiugina poveikiu, tad norisi labiau koncentruotis į kompanijos produkciją ir laikui bėgant įsigyti ir pilno dydžio gaminius. Nors dauguma advento kalendoriuje parinktų gaminių buvo universalūs, tinkami daugiausia visiems odos tipams, tačiau keli kalendoriaus gaminiai buvo skirti riebiai ir mišriai odai. Esu nusprendusi išbandyti ir juos, dėl smalsumo. Savaime suprantama, jei pasireikštų neigiama reakcija - gaminius iš kart nustoju naudoti. O šį kart dėmesį sutelkiau į Lumene Tyyni balansuojantį veido serumą, testavau ir noriu pasidalinti trumpu atsiliepimu.


Produktas: LUMENE "Tyyni" Nordic Clear Balancing Daily Serum - balansuojamasis veido serumas mišriai ir riebiai odai
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai - mažinti blizgesį, dailinti poras, mažinti spuogus ir paraudimus, drėkinti, raminti
Tinkamas tipas: riebiai, mišriai ir į bėrimus linkusiai odai
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: mano skoniui kiek per mažai drėkinimo
Tūris: 30 ml (mano pakuotė mini - 8 ml)
Kaina: 28,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas

Ką žada gamintojas: Nordic Clear [Tyyni] Balancing kasdienis serumas, skirtas riebiai, mišriai ir į bėrimus linkusiai odai. Veiksmingas balansuojamųjų šiaurinių vingiorykščių ir raminamųjų arktinių rodiolių mišinys mažina perteklinį odos blizgumą, padeda padailinti porų išvaizdą, pastebimai mažina spuogus ir paraudimus, be to, iš karto sudrėkina. Niacinamidu ir cinko gliukonatu papildytas lengvas lyg vanduo serumas yra gaivus ir malonus odai, greitai susigeria, nepalieka riebių likučių, o odai suteikia natūralaus matiškumo, balanso ir sveiką išvaizdą. Neužkemša porų.
Serumas yra tinkamos veganams sudėties, su laukinės gamtos komponentais. 

NAUDOJIMAS: Tepkite ant nuvalytos veido ir kaklo odos prieš drėkinamąją priemonę.

Pilno dydžio pakuotė

Pakuotė. Mano rankose mažulytis, vos 8 ml buteliukas, kurio iš pirmo žvilgsnio atrodo nepakaks normaliai nuomonei susidaryti, tačiau tiesa ta, kad priemonė pakankamai skalsi ir produkto pakanka porai savaičių, tad ir nuomonė spėta susidaryti. Mano pakuotės butelaitis žalio plastiko pagrindo su užsuktu balto plastiko dangteliu. Po dangteliu slepiasi kažkas panašaus į mentelę, tačiau ja neįmanoma pakabinti priemonės tiek, kad užtektų bent 1/4 veido padengti. Mano galva šis priedas visiškai nereikalingas - aš tiesiog įsipilu reikiamą priemonės kiekį į delną ir tuomet jau naudoju ant veido. Kabinti su tokia mentele būtų tas pats, kas rėčiu vandenį į kibirą semtis - kantrybės išbandymas, o naudos maža. 

Pilno dydžio pakuotė atrodo daug patogesnė - greičiausiai stiklinis butelaitis (žalsvos spalvos) su patogesne dozuoti pompa, kaip ir daugumoje veido serumų. 


Kvapas gavus, kosmetinis aromatas, labiausiai primena kažką gaivaus ir žalio - gal šviežiai prapjautą agurką, gal šviežią, jauną žolę su rytine rasa. Kažkas panašaus ir nors žolės ir žalumos kvapo nemėgtu, tačiau šiame serume aromatas visai neprastas.

Konsistencija tirštoka, primena tarpinį variantą tarp esencijos ir gelio. 


Sudėtis: AQUA, BUTYLENE GLYCOL, BETAINE, PROPANEDIOL, NIACINAMIDE, ZINC GLUCONATE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, RHODIOLA ROSEA (ROSEROOT) ROOT EXTRACT, SPIRAEA ULMARIA (MEADOWSWEET) EXTRACT, PHENOXYETHANOL, SACCHARIDE ISOMERATE, XANTHAN GUM, SODIUM GLUCONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, PARFUM (FRAGRANCE).


Poveikis. Priemonės sudėtis labai saugi, išskyrus kvepalus ir konservantą, tačiau jie būtini ilgaamžiai ir maloniai naudojimo patirčiai. Sudėtis labai naudinga odai - joje daug drėkiklių, odą kondicionuojančių, minkštinančių, raminančių ingredientų. 

Keistas jausmas, kai visą gyvenimą ieškai priemonių, kurios suteiktų odai daugiau spindesio, o va, imi ir naudoji tokią, kuri odai suteikia matiškumo, tiesa, matiškumas čia labai saikingas, minimalus, tačiau yra. Ir regis čia būtų galima nustoti naudoti serumą, tačiau aš priemonę naudojau tuo laikotarpiu, kai dėl priemonių su silikonu kimšosi mano poros ir susidarė skausmingi spuogai. Turiu pastebėti, kad šį kartą spuogų gijimas buvo greitas, sklandus ir bemaž nepastebimai greitas - tikiu, kad didžiausią įtaką tam padarė šitas serumas, padėjęs susitvarkyti su visais bėrimais ir odos sudirgimais. 

Nors produktas dar sako, kad mažins odos poras, tačiau tokio poveikio aš nepastebėjau. Tačiau pastebėjau, kad serumas turi drėkinantį poveikį - nors skirtas visiškai ne mano odos tipui, bet poveikis buvo malonus, oda nesijautė išsausinta, kažkaip nemaloniai matinė ar blogiau - gal tik drėkinimo man trūko, - esu pratusi prie daug intensyvesnio drėkinamojo poveikio. Žinau, kad aš pilnos pakuotės tikrai nepirkčiau, vien dėl to, kad ne mano tipui skirta, tačiau galiu pagirti ir efektą, ir poveikį - manau mišrios ir riebios odos savininkės būtų sužavėtos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai