2024 pavasario - vasaros tendencijos: raštai

Egzistuoja dviejų tipų žmonės: tie, kurie mėgsta vienspalvius rūbus ir tie, kuriems patinka raštai. Žinau merginų, kurios niekada nesirenka raštuoto rūbo ir tokio net neturi spintoje ir viskas su tuo tvarkoje. Man raštai labai patinka - manau, kad raštuota detalė yra vienas iš tų greitų dalykų, kurie stilių gali greitai paversti įdomiu, patraukliu ir įspūdingu. O ir šiaip, visai nebūtina raštų tendencijas taikyti tik rūbams - raštai puikiai pasitarnauja aksesuaruose, nagų dailėje, o gal net makiaže? Viskas yra fantazijos reikalas, o tendencijos gali arba būti paruoštukas nusikopijuoti arba galimybė paieškoti įkvėpimo. 

Šį sezoną raštų tendencijos labai gausios, tad nieko nelaukusi noriu jums parodyti pačias populiariausias 2024 pavasario - vasaros metu.


Vertikalios linijos


Banguotos linijos


Langelių raštas (plaid)


Vienspalviai (vienos linijos) langeliai


V linijų raštas


Arlekino stiliaus rombai


Taisyklingi geometriniai raštai


Dažų dėmės ir netaisyklingi apskritimai


Taškeliai


Paisley (kipro medžio) raštas


Dvispalviai raštai


Šviesių-tamsių tonų deriniai (ofortas)


Veidai ir žmonės


Ryškiaspalvės, neoninės gėlės


Plokščios, 2D gėlės


Vienspalvės gėlės


Rožės


Gėlės su koteliais


Pievų gėlės


Gyvūnų kailio ir odos raštai


Džiunglių raštai: leopardo, geopardo ir kt.



Kas svarbiausia 2024 pavasario - vasaros raštų tendencijose?

Kaip niekad, šiais metais tendencijos pasižymi raštų gausa, taro kurių išsirinkti gali regis kiekviena, pvz aš nesu gyvūnų raštų mėgėja, tačiau dievinu gėles, tad greičiausiai į jas ir koncentruosiuosi. Jei jums aktualu, kokie tie populiariausi raštai, tai šį sezoną turime tris aiškias kryptis: geometriniai, gyvūnų ir augaliniai raštai. Iš esmės bemaž bet kuris jums patinkantis raštas iš šių krypčių gali būti madingas, naujoviškas ir aktualus.

Visgi, tarp tendencijų šiais metais dažniausiai kartojosi trys labai aktualus, žinoma, bene populiariausias leopardo kailio raštas grįžta tarp madingųjų. Nors jaučiu, kad niekad taip ir nebuvo visiškai užmirštas, nors vienu metu buvo tapęs neskoningu, net vulgaroku raštu. Jei gyvūnų raštai jums ne prie širdies, lygiai taip pat populiarios vertikalių linijų rašto tendencijos - toks raštas vizualiai aukština ir lieknina, gali suteikti proporcingumo, o geometrija yra viena tų sričių, kurioje eksperimentuoja ir tos, kurios šiaip raštų nemėgsta. Na ir greičiausiai visur šį sezoną pastebite rožes? Taip, šį sezoną rožių raštas bus visur - greičiausiai jau netrukus imsime pastebėti visuose greitosios mados parduotuvėse, o vi šylant orams, - ir miesto gatvėse.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai