2024 pavasario - vasaros tendencijos: nagai. Manikiūras, spalvos, formos ir ilgiai.

Visai neplanuotai, pasiėmiau porą išeiginių, nes pirmiausia - negalėjau rašyti, norėjosi pailsėti, sirguliavau ir daug dėmesio skyriau šeimai. Atsiprašau visų, kurie tomis dienomis įrašų laukė, bet... nesijaučiu kalta, nes rašau tikrai dažnai ir poilsio reikia ir nuo tinklaraščio. 

Na, o šiandien pasilsėjusi, namuose pasidariusi trumpą SPA ir susitvarkiusi nagus, skubu jums papasakoti apie 2024 pavasario - vasaros nagų tendencijas, parodyti kokie ilgiai ir formos populiarios, kokios spalvos bus aktualios ir kokią nagų dailę reiktų išbandyti ateinančiu sezonu. Pradedam!


📌 ILGIAI ir FORMOS:

Ilgi


Migdolo formos


Švelniai užapvalinto kvadrato (squareoval)


Kvadrato formos



📌 NAGŲ DAILĖ ir MANIKIŪRAS:

Natūralus manikiūras


Permatomi ir muilo efekto


Metalo ir chromo efektas


Chromo su blizgučiais (Aura)


Želė efekto


Pasteliniai akcentai


Gėlių motyvai


Vėžlio kiauto raštai


Gyvūnų kailio raštai


Minimalus prancūziškas


Klasikinis prancūziškas


Prancūziškas su krokodilo odos rašto galiukais


Katės akių įkvėpta


Su chromo akcentais


Nagų dailė su kaspinėliais


3D blizgučiai



📌 SPALVOS:

Švelni, pastelinė rožinė


Pieniška balta


Persikinė


Chromo efektas


Žydra


Klasikinė, tamsiai mėlyna


Ryškiai rožinė, fuksijų


Ryški raudona


Burgundiško vyno


Ryškiai geltona


Juoda



Kas svarbiausia 2024 pavasario - vasaros nagų tendencijose?

Va, kad pažerta tendencijų... ir visgi vienos jų jau dabar yra populiaresnės, nei kitos. Ilgą laiką gyvenome su trumpais, natūralaus ilgio ir formos nagais. Šį sezoną manikiūro meistrai rekomenduoja rinktis maksimaliai ilgus nagus ir grįžti prie jau primirštos kvadrato formos. Kol kas labai stiprios kelių praėjusių sezonų trumpų, apvalių nagų formos tradicijos, bet greičiausiai galiausiai jos bus išstumtos ilgų, kvadratinių ar švelniai kvadratinių nagų. Tarp tendencijų dar nemažai trumpesnių nagų, tad regis ir patys meistrai laviruoja tarp to, kas populiaru visuomenėje ir tarp to, kas nauja.

Kalbant apie nagų dailę, tikriausiai pastebėjote, kad minimalistinė nagų dailė vis dar labai populiari. Meistrai siūlo rinktis perregimus nagus, naudoja daug chomo efekto. Jei norisi klasikos, galima rinktis klasikinį ar kūrybišką prancūzišką manikiūrą, įkvėpimo ieškoti gyvūnų kailio raštuose ar rinktis baleto klasių įkvėptus kaspinus ar 3D nagų papuošalus (perlus ar metalo efekto).

Apie spalvas jau ne kartą kalbėjome ankstesnėse tendencijose, tad nenuostabu, kad tarp populiariausiųjų tarpo ir raudonos bei žydros spalvos nagų lakai. Visgi populiariausi bus pasteliniai, permatomi ir natūralūs atspalviai: nuo pastelinės rožinės, persikinės, baltos, švelnios nude spalvos, tiek su kreminiu, tiek chromo efektu. 

O kas jums tendencijose labiausiai patinka?
Ką norite šį sezoną išbandyti ant savo nagų?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė


Komentarai