2024 pavasario - vasaros tendencijos: rankinės

Tęsiam tendencijas ir šį kart dalinuosi aksesuaru, kuris man asmeniškai yra vienas svarbiausių - rankinė, kurioje telpa visas gyvenimas arba tik telefonas, rankinė, kuri tinka kasdienai, arba renkamės progai. Man buvo labai smalsu, ką šiltuoju metu siūlo dizaineriai, tad jau senokai analizuoju rankinių tendencijas ir šiandien noriu pasidalinti - kas naujo, kas populiaru, kas traukia akį ir į ką reiktų atkreipti dėmesį.


Masyvi tote stiliaus rankinė


Masyvi delninė


Voko formos rankinė


Mažytės, mini rankinės


Kibiro formos (bucket)


Apvalios formos



Pusapvalės formos (Saddle)


Statinės formos rankinė (barrel)


Bagetės formos


Stačiakampio formos


Kvadrato, dėžutės formos (vanity)


Biuro lagamino formos


Klasikinės rankinės


Kuprinė


Dvi rakinės, nešiojamos kartu


Su sagtimis


Daug kišenių ir skyrelių


Rankena - grandinė


Plati rankena


Skaidrios, permatomos


Natūralių medžiagų: šiaudų, vytelių ir kt. rankinės


Su dirbtiniu kailiu


Su kriauklytėmis


Iš karoliukų


Gausiai puoštos: kristalais, akmenukais, blizgučiais, pakabukais


3D gėlės


2000 stiliaus detalės: kniedės, sagtys ir kt.


Kūrybiškų akcentų ir dizaino


Blizgi oda


Krokodilo odos rašto


Gyvatės odos rašto


Dryžuoto rašto


Raudonos spalvos


Burgundiškos, raudono vyno spalvos


Sadabro spalvos


Šviesiai mėlyna spalva


Ryškių spalvų



Kas svarbiausia 2024 pavasario - vasaros rankinių tenedencijose?

Ko jau ko, o rankinių šį sezoną labai daug ir įvairių - pasirinkti kiekvienam skoniui yra iš ko, tačiau tikriausiai apibendrinime būtų aktualiausia matyti, o kas visgi yra populiariausia? Pradėkime nuo masyvių tote stiliaus rankinių, kuriuose telpa visas gyvenimas ir dar daugiau... Labai populiarios ryškios formos neturinčios, kasdienės didelės delninės, kurios dažniausiai nešiojamos po pažastimi. Jei domina ryškesnės formos, pavasario - vasaros metui labai populiarios voko formos, o jei reikia didesnės - apvalios ar pusiau apvalios (saddle) rankinės. 

Nors karaliauja blizgi oda, tačiau vasarai dažnai siūlomas sprendimas iš tradicinių formų: vytelių, nendrių, tvirtos virvės pintos, nertos rankinės. Tokios puikiai tiks ne tik paplūdimiui, tačiau ir kasdienai. Klasikiniams sprendimams dizaineriai siūlo krokodilo ar gyvatės odos raštų arba itin blizgias, puoštas blizgučiais, akmenukais, kniedėmis ar sagtimis.

Per visas sezono tendencijas vis pastebime tris dominuojančias spalvas ir rankinės - ne išimtis ir rankinės. Ryški raudona, universalesnė burgundiško vyno ir vasariška dangaus žydrynė greičiausiai nėra pats pirmasis spalvos pasirinkimas, ieškant naujos rankinės, tačiau verta atkreipti dėmesį, ir jei ne visą spalvotą, tai bent jau vienos iš šių spalvų akcentą verta pasirinkti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš dabar taip pamėgau crossbody rankines, kai rankos laisvos, kad net nesinori kitų :D Anksčiau maniau, kad kuprinės patogu, bet crossbody tipo rankinės dar patogiau :) Dabar ieškau šviesios šiltajam sezonui, kol kas nesėkmingai, nes arba dydis ne tas, arba auksinė furnitūra, o noriu sidabrinės, arba per daug pripuoštos, norisi minimalistinės :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Crossbody žiauriai patogios - daug metų atnešiojau iki pat sūnaus gimimo. O paskui daug mėnesių mamos rankinė, po kurios perėjau prie darbinės/ klasikinės rankinės. Nors kai kur lekiu greitai - tai tik nedidelė crossbody :)
      Pabandykite Visinga - turiu iš jų tris rankines: gera kokybė ir kaina. Dažnai pasirinkimas labai platus, turi ir minimalistinių ir furnitūros įvairios. ;)

      Panaikinti
  2. Na kuprines yra patogu, kai daugiau nesti reikia. Nes i croossbody kompiuterio neisidesi. O kai reikia tik telefono ir pinigines, tada kodel gi ne.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man atrodo kiekvienai pagal gyvenimo būdą, stilių ir pomėgius patinka skirtingos rankinės ;) Aš kompo į kuprinę nededu, man nepatogu, nešiojuosi kompo krepšyje. Man kuprinė patogi, kai reikia daugiau daiktų, pvz, kai lekiam prie jūros turi tilpti termosas, sumuštinai, kalnas servetėlių ir sausi rūbai (papildomos kojinės visuomet, kiti - pagal poreikį), o šiaip kasdienai kuprinės nemėgstu ;)

      Panaikinti
  3. Dėl Visingos pritariu turi crossbody rankinę. Esu ja visai patenkinta. O ir pasrinkimas ten didelis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visingos rankinę būtina išbandyti - man jos fainos, didžiausias rūpestis išsirinkti širdžiai mielą dizainą :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą