SOAPHORIA "Romantic Rose" putojanti vonios bomba su rožėmis

Sekmadienį - į vonią! Kiekviena iš mūsų turime savo ritualus, kurie padeda persikrauti - dažniausiai tai kavos puodelis, tyra oras ar knyga. Man šiuo metu - jūra ir vonia. Pastarąjį mėnesį kankinuosi su sunkiu bronchitu, tad prie jūros jau senokai buvom, užtat į vonią vis įšoku, praktiškai vonia tapo maloniu sekmadienio ritualu. Mėgstu kvapnias vonios priemones, tad ir šį kart ištraukiau jau per pakuotę labai intensyviai kvepiantį burbulą iš SoapHoria ir mečiau į vonią. Įspūdžiais, kaip visuomet, dalinuosi su jumis.


Produktas: SOAPHORIA "Romantic Rose" putojanti vonios bomba su rožėmis
Gamintojas: "Soaphoria". Pagaminta Slovakijoje
Paskirtis: vonios procedūroms, kūnui ir mintims atpalaiduoti; odai drėkinti ir suteikti švelnumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: palieka ant odos riebalo plėvelę
Tūris: 85 g
Kaina: 2,30 Eur
Kur galima įsigyti: Notino

Ką žada gamintojas: Mėgstate ilgai gulėti karštoje vonioje? Jūsų mėgstamą atsipalaidavimo ritualą papildys ir naujų potyrių suteiks vonios druska Soaphoria Romantic Rose . Susikursite kvapnią druskos vonią savo namuose, kuri sumažins įtampą ir vidinį nerimą bei pagerins savijautą. Tačiau vonioje ne tik pelnytai atsipalaiduosite dėl ypatingo druskos kvapo. Atsipalaiduodamas jūsų kūnas taip pat atsinaujins. Druskoje gausu natūralių mineralų, kurie regeneruoja odą ir malšina jos problemas.

Charakteristika:
- intensyviai drėkina
- drėkina ir švelnina
- regeneruoja odą

Kaip naudoti:
Berkite į šiltą vandenį ir leiskite ištirpti. Vandenyje išsiskirs visos svarbios ir gydomosios medžiagos.


Pakuotė labai paprasta, skaidraus plastiko maišelis, užrištas ryškiaspalve raudona juostele. Ant pakuotės užklijuotos pora etikečių su pagrindine informacija apie gaminį. Paprasta pakuotė minimalistinė, bet kad iš kart trauktų žvilgsnį, nepasakyčiau. Gal labiau atkreipė dėmesį priemonei taikoma nuolaida ir tai, kad ieškojau nebandytos kompanijos vonios burbulų.

Kvapas stiprus ir intensyvus, kvepia erškėtrožių žiedais. Beje, būtent erškėtrožių nuvertinti nereiktų - iš visų rožių, jų kvapas pats maloniausias ir pats intensyviausias.

Konsistencija priemonė suformuota į burbulą, kuris vandenyje tirpsta ir putoja.

Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Olea Europaea Frui Oil, Prunus Armeniaca Oil, Rosa Canina Flower Extract, Aniba Rosaeodora Wood Extract, Rosa Damascena Flower Extract, Rosa Canina Flower, Iron Oxide, Citronellol, Geraniol, Linalool, Eugenol


Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo priemonės sudėties. Kaip ir visų tokio tipo vonios burbulų, pagrindą sudaro soda ir citrinos rūgštis, toliau seka alyvuogių, abrikosų aliejai, rožių ir anibų ekstraktai, dažiklis bei kvapų medžiagos. Pastarosios vienintelės sudėtyje nesaugios, tačiau apskritai sudėtis gera - nemažai odą drėkinančių, kondicionuojančių, minkštinančių ingredientų.

Labai nekantravau šį burbulą išbandyti, pirmiausia dėl to, kad jau per pakuotę jis kvepėjo stipriu rožių aromatu. Va šitas jau tikrai atrodė, kad kvepės pakankamai stipriai. Vonioje kvapas šiek tiek prislopo, tačiau buvo pakankamai stiprus, kad pasimėgaučiau. Nemeluosiu, man norėjosi dar šiek tiek stipriau ir šiek tiek intensyviau. Vonios burbulas vonioje paskleidė džiovintų, trupintų rožių žiedlapių, riebalo plėvelę ir nudažė vandenį balzgana, balsva spalva.


Nors turiu sausą kūno odą, tačiau riebaliukų vonios priemonėse nemėgstu. Man nepatinka tas jausmas, kai prie odos prilimpa papildomas riebaliuko sluoksnis, atrodo, kad oda apsunkinta, negali kvėpuoti... bet greičiausiai mane tiesiog erzina pats pojūtis. Visuomet po tokių vonių gerai nuprausiu odą, nes nenoriu, kad liktų... bet žinau nemažai merginų, kurioms toks riebaliukas labai patinka. Sako, kad apsaugo odą, ji mažiau sausėja. Skonio reikalas, bet toks riebaliukas ne man.

Vonios burbulas iš ties maloniai kvepia rožėmis ir maloniai nuteikia. Pastebėjau, kad priemonė ne tik uždeda riebaliuką, tačiau ir suteikia odai minkštumo ir švelnumo. Atmetus mano asmeninius pomėgius - burbulas man labai patiko, kvapas stiprus ir intensyvus, sudėtis gera, kaina taip pat ne kosmosas. Faina priemonė, nelabai ir turiu prie ko kabinėtis, tad greičiausiai ateityje pasidairysiu po kitus šio gamintojo produktus. Man patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE Paris nagų lakas Nr.132.

Komentarai