7th HEAVEN "Strawberry Souffle" veido kaukė su braškių ir vanilės ekstraktais

Mano planas šiems metams buvo nebenaudoti vienkartinių veido kaukių ir pirkti tik didesnės talpos pakuotes, Ketinau išbandyti populiaresnes ir mažiau žinomas pigesnes rusiškas kaukes, kurias parduodavo Elevita ir papasakoti jums, kurios jų (dėl poveikio) vertos dėmesio. Bet taip jau nutiko, kad aš atsisakiau rusiškos kosmetikos, jos nebepirksiu (nebent vėl apsigaučiau). O ir vienkartinių kaukių mano krepšelyje nugulė nemažai dėl turėtų odos problemų. Gali planuoti kiek tik nori, bet planai keičiasi, tad šiuo metu aktyviai naršau visas elektronines parduotuves ieškodama geriausio kainos ir kokybės santykio ateities kaukių papildymui, eliminuojant visas rusiškas, baltarusiškas ir vienkartines. 

Vienas iš nebrangių variantų yra Montagne Jeunesse veido kaukės, kurias mes įpratę matyti vienkartinių pakuočių pavidaluose. Geriau paieškojus, galima rasti ir didesnėse tūbelėse. Šį kart jums noriu papasakoti apie kaukę su braškėmis, skirtą sausai veido odai.


Produktas: MONTAGNE JEUNESSE / 7th HEAVEN "Strawberry Souffle" veido kaukė su braškių ir vanilės ekstraktais
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: valyti, drėkinti, raminti, gaivinti odą
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: tikėjausi intensyvesnio drėkinimo
Tūris: 175 ml
Kaina: 7,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Valo, drėkina, ramina ir atgaivina odą. Kreminė sudėtis papildyta braškių ir vanilės ekstraktais, alaviju. Veido kaukė aprūpina odą vertingosiomis veikliosiomis medžiagomis. Drėkina, atkuria ir ramina. Suteikia odai gaivos ir švytėjimo. Vanilės ir braškių ekstraktai suteikia malonų kvapą. Sukurta sausai odai prižiūrėti. 
Naudojimas; veidą nuprauskite šiltu vandeniu. Tolygiai tepkite kaukę ant veido ir kaklo zonos, netepkite aplink lūpas ir akis. Palaukite 10-15 min. nuplaukite vandeniu ir nusausinkite.


Pakuotė. Didelė plastikinė kaukės tūbelė su apačioje atidaromu dangteliu. Šios kompanijos pakuotės pasižymi gana apkrautu, žaismingu dizainu. Ar jis patinka ar ne - skonio reikalas. Man šis dizainas kelia nostalgiją. Pirmoji pažintis su kompanijos produkcija buvo gūdžiais 2010 metais Anglijoje ir puikiai pamenu, kad tuomet man patiko, tik jau nebepamenu, kokias tuo metu bandžiau, gal viena jų buvo šokoladinė? Grįžtant prie šios - nors pakuotė didoka ir plastikas kiek per kietas, bet naudoti visai paprasta ir patogu, tad nesiskundžiu.

Kvapas vidutinio stiprumo, malonus, braškes labai primenantis aromatas. Uždėjus kaukę kvapas jaučiamas, tad kvapų terapija, kol lauki teigiamo poveikio odai yra.

Konsistencija tiršta, kreminė su smulkiais grūdeliais. Labai jaučiasi, kad kaukė molio pagrindo.


Sudėtis: Aqua, Bentonite, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Glycol Stearate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Coco-glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet almond) Oil, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Mica, Juglans Regia (Walnut) Shell Powder, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Aloe Barbadensis (Aloe vera) Leaf Juice, Maltodextrin, Dried cream, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Sodium Benzoate, CI 77891 (Titanium dioxide), CI 14700 (Red 4).

netestuota su gyvūnais


Poveikis. Labai džiaugiuosi šios kaukės sudėtimi, pirmiausia turiu pastebėti, kad ji gana minimali pagrindą sudaro vanduo, molis, minkštikliai ir emulsikliai. Nors sudėtyje gana aukštai konservantas Phenoxyethanol, o visi augaliniai ekstraktai sudaro vos lašelius priemonės, tačiau dėl to kaukės poveikis nėra nei kiek prastesnis.

Molio kaukę labai lengva padengti ant veido odos ir maksimaliai tolygiai paskirstyti ant jos paviršiaus. Kaukę laikau laikydamasi gamintojo rekomendacijų, tik išdžiūti ant veido odos neleidžiu. Sausiaodės žino, kad jau geriau nedėti jokios kaukes, nei leisti kaukei nudžiūti - tokiu atveju žala visuomet didesnė nei nauda, odą stipriai tempia nuo sausumo pojūčio. Ir net jei jūsų oda nėra sausa, nerekomenduoju leisti kaukė sudžiūti ant odos  - tiesiog ne.

Molio kaukes paprastai nuplaunu su kempinėle, tačiau šiuo atveju į rankas jos imti nereiktų. Kaukės konsistencijoje yra smulkintų graikinių riešutų kevalų, kuris yra geras, nors ir agresyvokas abrazyvas. Plaukant rankomis su vandeniu dar šiek tiek pamasažuojame odą, tad kartu gauname ir šveičiantį efektą.


Ką matau nuplovus veido odą? Ji atgavo skaistumo efektą, oda tapo šviesesnė, atrodo jaunesnė ir gražesnė. Paviršius įgavo nepaprastai malonaus švelnumo ir lygumo pojūtį, stipriai sumažėjo tempimo jausmas. Ir visgi... iš sausai odai skirtos kaukės aš norėjau daugiau drėkinamojo efekto, žinote, tokio, kad jausčiau drėgmę. Būtent dėl to pirmiausia ir pirkau šį produktą. Didžiam nusivylimui, - drėkinimo čia su žiburiu reikia ieškoti, o va maitina visai neblogai.

Nors kaukės efektas ne visai toks, kokio tikėjausi, tačiau esu labai patenkinta rezultatais: kainos ir kokybės santykis puikus, efektas man tinka ir patinka (ypač šiltesniu metų laiku), sudėtis visai gera ir gamintojas pilnai patenkina pradinius mano lūkesčius. Lieka tik laukti daugiau tokių didesnių pakuočių iš šio gamintojo, kad mėgstamas kaukes galėtume naudoti ilgesnį laiką.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš nusipirkau nulupamą su agurkais, bet ji mišriai riebiai odai. Bandysiu, ten yra ir kaukės aplikatorius-mentelė

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš nulupamų nemėgstu, netinka odos tipui, bet būtinai papasakokite kaip jums patiko - man ši kompanija atrodo gamina labai geros kokybės ir kainos santykio produktus.

      Panaikinti

Rašyti komentarą