2022 pavasario - vasaros tendencijos: akiniai ir saulės akiniai

Priešpaskutinė tendencijų dalis, kurią noriu jums pristatyti - akiniai ir saulės akiniai. Jei rudens ir žiemos metu saulės akiniams progų turime mažai, tai pavasario ir vasaros metu kiekviena diena, na gerai, beveik kiekviena diena yra diena su saulės akiniais. O kokios tendencijos mūsų laukia šiais metais?

ČIA
1. Be rėmelių


2. Apvalūs


3. Kvadrato formos


4. Aviatoriai


5. Katies akies formos


6. Siauros formos, 90 stiliaus akiniai


7. Prailginti rėmai


8. Futuristinio stiliaus


9. Itin dideli, primenantys apsauginius akinius


10. Oversized, itin dideli


11. Puošti, meniški rėmeliai


12. Juodos spalvos stiklai


13. Raudonos spalvos stiklai


14. Rožinės spalvos stiklai


15. Skaidrūs, bespalviai stiklai


Kas svarbiausia 2022 pavasario - vasaros saulės akinių ir akinių tendencijose?
Kaip ir daugumoje šių metų tendencijų - nėra griežtų ribų ir jokio pasirinkimo. Rinktis galima, tik akinių tendencijose turime dvi aiškias linijas. Viena jų - visiška bazė, klasika jau tapę modeliai, tarp kurių puikiai atpažįstamos katės akies formos, aviatoriai, apvalūs ir kvadratiniai juodos spalvos linzėmis akiniai. Ar apsauginiai nuo mėlynos spalvos skaidrių stiklų akiniai.

Antroji kryptis daug įdomesnė - apimanti ekstravagantiškus ir meniškus variantus. Ir čia gali būti daug skirtingų variantų, pradedant nuo stiklų spalvos - gal norite šiais metais pasaulį matyti pro raudonus ar rožinius akinius? Akinių rėmai gali tapti puikiu aksesuaru: futuristiniai ar meniški rėmeliai su grandinėmis, įdomiomis formomis, gradinėlėmis, širdelės ar itin siauros formos. Tiesiog privalau atkreipti dėmesį, kad dominuoja plastikiniai rėmai, pradedant nuo klasikinių ir baigiant itin ryškiomis, neįprastomis spalvomis.
Šiais metais visai norėčiau širdelės formos akinių - atrodo žaismingai, patraukliai ir mielai. Nors jau turiu mylimus klasikinius aviatorius, kurių nenoriu keisti į nieką kitą. O kaip jūs?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai