MARGARITA kreminis rankų muilas su aviečių ekstraktu

Galvojate, kad mums pavyko visiškai atsisakyti skysto muilo? Nepavyko. Skystą muilą naudoja mūsų vaikas, kuriam taip rankas šiuo metu plauti tiesiog patogiau, tad kartas nuo karto nuperkamas buteliukas ar didžiulis butelis turimos pakuotės papildymui. Nors gabalinio, savaime suprantama, sunaudojame daug daugiau. Šį kart vonioje gyveno lietuviškas Margaritos muilas su aviečių ekstraktu, kurio pakako keliems mėnesiams (naudojo vienas žmogus), tad labai norisi pasidalinti labai trumpa nuomone apie potyrius naudojant.


Produktas: MARGARITA kreminis rankų muilas su aviečių ekstraktu
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: nuprausti rankų odą ir pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: puikus kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai
Tūris: 1 l
Kaina: 3,19 EUR
Kur galima įsigyti: BIOK el.parduotuvėje; kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose, kai kuriose vaistinėse

Ką žada gamintojas: Kreminės tekstūros rankų muilas su aviečių ekstraktu ne tik švelniai plauna rankas, bet ir apgaubia jas maloniai saldžiu uogų aromatu. Šios priemonės sudėtis praturtinta aviečių ekstraktu, kuris gerai žinomas dėl savo antioksidacinių savybių.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Hydroxypropyl Oxidixed Starch PG-Trimonium Chloride, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Lactate, Urea, Lactic Acid, Glycerin, Levulinic Acid, Castoryl Maleate, Styrene/ Acrylates Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, CI 19140, CI 42090, CI 16255.


Mano nuomonė. Man patinka kompanijos, kurios gali pasiūlyti didesnio kiekio skystų muilų pakuotes. Rimtai. Paprasčiausiai pavargčiau keisti kas kelias savaites mažus indelius su pompomis - ne tik neekologiška, neekonomiška, bet ir papildomas rūpestis vis apsilankyti parduotuvėje papildomai pakuotei nusipirkti. Mano skoniui tos pakuotės galėtų būti ir dar didesnės. Margarita skysto muilo didelis plastikinis indelis talpina 1 l priemonės. Pakuotė užsukta plastiko dangteliu, o etiketė atrodo visiškai taip pat, kaip įprasto dydžio pakuotės: puošta augaliniu pagrindinio ingrediento paveikslėliu, kuris nelabai atitinka realybės, tačiau mano akims labai gražiai ir patraukliai atrodo.

Muilas kreminės konsistencijos ir malonaus vaisinio aromato. Deja, bet būtent su šios kompanijos kvapais reiktų kiek padirbėti, o gal mano lūkesčiai tiesiog per dideli? Aš tikėjausi, kad kvepės avietėmis, tačiau kvepia saldžiomis uogomis su jaučiamu kiek sintetiniu aromatu. Iki malonaus, beveik tikro aviečių aromato dar reiktų padirbėti. 

Muilo sudėties per daug nebarsiu - taip, mes turime SLS, kurie kelia putojimą, pašalina nešvarumus ir gali sausinti odą. Yra dažiklių, yra kvapiųjų medžiagų, tačiau kartu turime saugų sudėties pagrindą ir daugumą saugių ingredientų.  Šis muilas gerai putoja, švelniai prausia rankas, jokio ryškesnio sausinamojo efekto ant vaiko odos nepastebėjau. Mano nuomone muilo kainos ir kokybės santykis puikus: turime visko, ko reikia rankų švarai palaikyti, kokybė ženkliai geresnė, nei panašios kainų kategorijos priemonių, kvapas gal ne visai toks, kokio tikėjausi, bet maloniai kvepia uogomis. Ne tik kad nesiskundžiu, bet džiaugiuosi įsigijusi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai