2022 pavasario - vasaros tendencijos: makiažas

Tuštybės nesivaikau, tačiau pabėgti, atsijungti nuo realybės šiuo metu man tiesiog būtina. Pastebėjau, kad man padeda laikas su šeima, knyga, augintiniai ir blogo rašymas. Ne iš eilės, ir ne visi vienodai, pastaruoju metu knygą skaityti sunkoka, atrodo neįmanoma susikaupti. Tik rašant blogą pavyksta pilnai atjungti mintis gerai valandai nuo visko.

Tad šiai dienai su jumis labai noriu pasidalinti tendencijomis. net jei dabar jos neaktualios - pasaulyje kažkada įsivyraus taika ir ateis pavasaris. Pasidomėti galima, bet laikytis tikrai neprivaloma. 
Šį kart apie makiažą.

ČIA

1. Sveikai spindinti oda


2. Skaistalai visą šiltąjį sezoną


3. Lūpų blizgesys


4. Natūralių spalvų lūpų dažai


5. Raudoni lūpų dažai


6. Labai tamsių spalvų lūpų dažai


7. Korėjietiško stiliaus lūpų dažymo technika. 
Intensyviausia spalva ties lūpų centru.


8. Balinti antakiai


9. Katės akių pravedimas


10. Daug intensyvaus, juodo akių pieštuko: nuo pravedimų iki išsklaidytų per visą voką


11. Spalvotas akių makiažas


12. Makiažas, derinamas su drabužiais


Kas svarbiausia 2022 pavasario - vasaros makiažo tendencijose?
Jei anksčiau, akivaizdžiai turėjome minimalizmo, natūralumo ir paprastumo tendencijas, tai šį sezoną visi regis gerokai pervargę ir to nebenori. Nenuostabu, kad ir makiažo tendencijos skyla į dvi dalis. Viena jų - visiškas minimalizmas su labai saikingu makiažo kiekiu, natūraliai atrodančia oda, švelniu kontūru. Ši kryptis siūlo rinktis klasikinius akių pravedimus. Lūpoms dažyti - rinktis lūpų blizgesį ar natūralių spalvų dažus. O jei norisi kažko ryškesnio - visuomet galima į pagalbą pasitelkti klasikinį, ryškiai raudoną lūpdažį.

Kita kryptis deda tašką minimalizmui ir sako, kad jau gana - siūlo tiesiog pasilinksminti eksperimentuojant. Galima rinktis akių makiažą su neoninėmis ar itin ryškiomis priemonėmis? Neįprastą lūpų makiažą ar kūrybišką akių pravedimą? Tamsias lūpas? Ar neįprastą, gausų skaistalų kiekį visam šiltajam sezonui? 

Kuri kryptis jums šiuo metu artimesnė? Ar jau norisi spalvų, žaidimų su makiažu ir kažko neįprasto? 
O gal širdis vis dar džiaugiasi minimaliu makiažu su minimaliomis laiko ir pastangų sąnaudomis?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man visai graži tendencija skaistalai ne tik ant skruostų, bet ir ant akių. Apskritai man patinka, kad madingi tokie natūralūs įvaizdžiai. Aš irgi jaučiuosi šiek tiek kalta, kad domiuosi ne tik karu, skaitau knygas ne apie karą, žiūriu filmus ne apie karą, paskaitinėju grožio blogus, bet visa širdimi esu už Ukrainą ir tikiuosi, kad jiems pavyks.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtinai pavyks - Ukraina stipri, stiprūs jos žmonės, stipri dvasia!
      Kasdienai man irgi labai patinka minimalus makiažas, bet pastaruoju metu jau taip norisi spalvų!!! :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą