B.APP "Keratin" Re-Struct atkuriamoji, nenuplaunama plaukų priežiūros priemonė

Man labai patinka plaukų purškikliai, kuriuos mėgstu naudoti tarp plaukų plovimų. Pastarąjį kartą ieškodama purškiklio, įsigijau kremą, kuris žada atkurti, apsaugoti nuo karščio, suteikti spindesio, apsaugoti nuo galiukų išsišakojimo, suteikti plaukams glotnumo. Žadami efektai mane sugundė, tad nusipirkau ir tik vėliau išsiaiškinau, kad tai plaukų kremas. 


Produktas: B.APP "Keratin" Re-Struct atkuriamoji, nenuplaunama plaukų priežiūros priemonė
Gamintojas: "Beauty Application Sri". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: plaukams: atkurti, atgaivinti plaukus, stiprinti, suteikti spindesio
Tinkamas tipas: pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kai kurios nesaugios sudėtinės dalys
Tūris: 250 ml
Kaina: 10,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Papildyta keratinu. Atkuria ir atgaivina plaukus, nereikia nuplauti. Speciali keratino formulė atkuria silpną plauką iš vidaus. Apsaugo ir suteikia žvilgesio, saugo nuo plaukų galiukų skilinėjimo. Šalina plauko šerdies defektus. 
Naudojimas: Purkškite ant drėgnų plaukų, pamasažuokite, formuokite šukuoseną. Nenuplaukite.


Pakuotė. Didelis juodas plastikinis buteliukas su purkštuku mane apgavo: atrodė, kad viduje bus purškiklis, o ne plaukų kremas. Labai smagu matuti, kad priemonės pompa užsifiksuoja, tad pakuotė labai saugi kelionėms. Dizainui pasirinktas juodas atspalvis, šiek tiek sidabrinės ir balti užrašai, dėl ko pakuotė atrodo profesionaliai, rimtai ir patraukliai. 

Kvapas. Gamintojas priemonei pasirinko naudoti kvapiąsias medžiagas ir šiuo atveju aš visiškai neprieštarauju - kvepiantys plaukų priežiūros produktai man patinka. Priemonė kvepia kosmetiniu aromatu su trupučiu, vos vos jaučiamos citrusinės gaivos - aromatas vidutinio stiprumo, malonus uoslei, o ir ant plaukų išlieka kelias valandas po priemonės naudojimo.

Konsistencija kreminė.


Sudėtis: AQUA, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, QUATERNIUM-82, METHOXY PEG/ PPG-7/3 AMINOPROPYL DIMETHICONE, PARFUM, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, ISOPROPYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, GERANIOL, TRIETHANOLAMINE, CITRONELLOL, HYDROLYZED KERATIN, PENTAERYTHRITYL TETRA DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, minkštiklis ir antistatikas. Priemonės sudėtyje gana aukštai konservantas, o po to sekantys ingredientai sudaro mažiau nei 1% priemonės sudėties. Sudėtyje yra plaukus kondicionuojančių ingredientų, minkštiklių ir drėkiklių. 

Plaukų kremas naudojamas ant drėgnų plaukų, o ne tarp plaukų plovimų, naudojant ant sausų plaukų. Kremas labai lengvai pasiskirsto, tačiau tik skirstant rankomis, jei bandau purkšti ant plaukų tiesiogiai, pasidengia netolygiai. Tad pirmiausia purškiu į rankas, paskirstau ir tuomet džiovinu džiovintuvu. 

Šis kremas apsaugo plaukus nuo karštų plaukų formavimo ir džiovinimo priemonių, o išdžiovinus plaukus - negaliu atsidžiaugti jų išvaizda: plaukai ženkliai glotnesni ir tiesesni, įgauna sveiko žvilgesio. Plaukai atrodo puikiai! Nors ši priemonė nėra visai tai, ko tikėjausi (norėjau purškiklio sausiems plaukams), tačiau rezultatai nepriekaištingi, puikūs ir vizualiai plaukai atrodo puikiai. Šios kompanijos priemones bandau ne pirmą kartą ir labai džiaugiuosi produktų efektyvumu - B.App gamina puikias priemones ir šis plaukų kremas ne išimtis - efektyvus ir rezultatai maloniai nudžiugino.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai