ACAPPELLA "Black Edition" kvapieji kartoniniai pakabukai automobiliui: „Vetiver & Cedarwood"'; „Cashmere Comforts"; „Pink Pepper & Guaiac Wood"

Prisipirkau automobilio kvapukų, bet visai ne automobiliui juos ruošiausi naudoti. Tokias kvepiančias korteles man patinka naudoti namų spintose, įmesti į batų lentynas ir man tokios kvapnios kortelės kvapą skleidžia ilgiau, nei sausi kvapų paketėliai, o ir kvepia intensyviau. Šiam kartui nusprendžiau išbandyti tris "Black Edtion" serijos aromatus ir papasakoti  savo įspūdžius.


Šie kvapnūs pakabukai supakuoti po vieną pakuotėje, svarbu prieš kabinimą nuimti plastiko pakuotę. Beje, turiu pastebėti, kad tokio tipo kvapai gali tepti, todėl kabinant svarbu, kad jie turėtų daug vietos, nesiliestų, pavyzdžiui su drabužiais ar medienos paviršiais. Plastikas, kaip tarkim plastikinės pakabos, visiškai tinka sąlyčiui, tuo tarpu nuo kitų paviršių sąlyčio reiktų saugoti.


VETIVER & CEDARWOOD

Ką sako gamintojas: Visatos centras tai tu. Stiprus ir išraiškingas medienos aromatas byloja apie šios akimirkos tobulumą. Pozityvūs citrusų akordai užkabina jautriausias sielos stygas, o gyvybinga pipirų ir imbiero puokštė atveria sąmonę stebuklams. Pajusk šiltą medžių sakų prisilietimą: jie gydo dvasios žaizdas ir padeda surasti atsakymus savyje.
Kvapo tipas: prieskonių – medienos

VIRŠUTINĖS NATOS: apelsinas, greipfrutas.
VIDURINĖS NATOS: rožinis pipiras, juodasis pipiras, imbieras, pačiuliai, snaputis, kuminas.
BAZINĖS NATOS: kedras, kvapusis auksabarzdis, benzoinas, gintaras, kvapioji tongapupė, kerpės.


Šis kvapas iš trijų mano mylimiausias - esu pakabinusi jį vaiko drabužinėje ir kas kart pravėrus jos duris su malonumu įkvepiu gardaus, šildančio prieskonių, medienos ir citrusinių vaisių aromato. Aromate dominuoja vetiveris ir auksabarzdis, kuriuos maloniai papildo citrusai, kerpės, pipirų natos, jaučiasi pačiulis. Malonus, švelniai vyriškas, tačiau tinkamas ir moterims, universalus aromatas, keliantis nuotaiką ir šildantis mintis. Šis labai patinka, visai noriu šio kvapo versijos su lazdelėmis bendroje erdvėje.


CASHMERE COMFORTS

Ką sako gamintojas: Atsiduok žemės švelnumui. Gilus ir jausmingas gėliškas šipras veda į trapią kelionę laiku. Gaivus rozmarinas ir balzamiška kvapioji kananga žadina vaizduotę, o salsvas pudrinis vilkdalgio šaknies pustonis paskleidžia antgamtiškų potyrių miglą. Pirmapradis, subtilus kvepalų aromatas tarsi sugrąžina į žemės gelmes, subalansuoja mintis, sutaiko protą ir širdį.
Kvapo tipas: prieskonių – rytietiškas

VIRŠUTINĖS NATOS: rozmarinas, kvapioji kananga.
VIDURINĖS NATOS: gvazdikėliai, vilkdalgio šaknis, rožė, vanilė.
BAZINĖS NATOS: kerpės, pačiuliai, muskusas, kedras, gintaras, santalas.


Labiau vyriškas, balzamiškas, rytietiškas, šiek tiek primenantis nišinius kvepalus su švelnutėle prieskonių nata. Šis kvapas nėra aštrus, ryškus ar 'rėkiantis', aromatas minkštas, balzaminis, tarsi minkštas, kvapnus apkabinimas, malonus, šiltas, rudeniškas. 


PINK PEPPER & GUAIAC WOOD

Ką sako gamintojas: Tu esi visumos dalis. Sodrus medienos ir prieskonių kvapas apdovanoja harmonija ir pusiausvyra. Jame susiliejantis miško gaivumas ir prieskonių šiluma primena amžiną ir begalinį „čia ir dabar“. Širdyje žydintis balzamiškas puošnusis gyvamedis ir gėliniai pustoniai stiprina intuiciją ir pasitikėjimą, o gintaro ir medžio atspalvių natos bazėje atveria visatos energijos tėkmę.
Kvapo tipas: prieskonių – medienos

VIRŠUTINĖS NATOS: kiparisai, rožinis pipiras, kardamonas, cinamonas, citrina.
VIDURINĖS NATOS: puošnusis gyvamedis, jazminai, muskatas.
BAZINĖS NATOS: kedras, gintaras, pačiuliai, santalas, vanilė.


Galvojau, kad šis aromatas man patiks labiausiai iš visų trijų, tačiau tiesa ta, kad man jis patinka mažiausiai. Kvepia mišku, žaluma, vaisiais, medienos čia mažai ir ta pati labiau gaivi spygliuočių, nei sodri, šilta mediena, kurios aromato tikėjausi. Manau visi pakabukai labai puikiai apibūdinti, taikliai ir patraukliai aprašyti, tik kartais fantazija ir kvapo visuma yra kiek kitokia, nei įsivaizdavau pirkdama.
-----------------------------

Visi trys kvapai šiuo metu kabo mūsų spintose. Giriu kvapų stiprumą ir intensyvumą - kas kart pravėrus spintų duris pasirinka sodrus, aiškiai jaučiamas, sodrus ir labai malonus. Visi jie naudojami jau kiek daugiau nei mėnuo ir turiu pastebėti, kad kvapai dar neprilopo, tokiu tempu gali būti, kad kvepės kelis mėnesius. Džiaugiuosi įsigijusi, nors naudoju ne visai pagal paskirtį.



Gamintojas: UAB "Aromika" Amsterdam. Pagaminta Kaunas, Lietuva
Kur įsigyti: Aromika.lt
Kaina: kiekvieno po 1,29 Eur
Kiekis: parduodama vienetais
Dydis: 7 x 9 cm




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai