ECODENTA "Sensitivity Relief" jautriems dantims skirta dantų pasta su medetkų, ramunėlių ir avokadų ekstraktais

Ar Kūčioms reikia įrašų? O Kalėdoms? Pabandysiu paruošti iš anksto keletą paprastų, trumpų įrašų, bet nieko nepažadu, nes būna nutinka gyvenimas ir šiaip per šventes prisitingi. Visi mes žmonės! Na o Kūčioms, prieš sėdant prie šventinio stalo, siūlau paskaityti apie lietuvišką dantų pastą, skirtą jautriems dantims ir dantenoms.


Produktas: ECODENTA "Sensitivity Relief" jautriems dantims skirta dantų pasta su medetkų, ramunėlių ir avokadų ekstraktais
Gamintojas: "Biok laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: išvalyti dantis, šalinti apnašas, mažinti dantų ir dantenų jautrumą, apsaugoti
Tinkamas tipas: jautriems dantims
Labiausiai patiko: ramina dantenų ir dantų jautrumą
Labiausiai nepatiko: prastai šalina apnašas
Tūris: 75 ml
Kaina: 2,49 Eur
Kur galima įsigyti: prekybos centruose, kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse ir kt.

Ką žada gamintojas: Ši dantų pasta praturtinta natūraliais medetkų, ramunėlių ir avokadų ekstraktais. Ji saugo jautrius dantis ir padeda išvengti nemalonių, jautrių dantų ir dantenų sukeliamų, simptomų. Kruopščiai valydami dantis šia dantų pasta du kartus per dieną sumažinsite jų jautrumą, pašalinsite apnašas ir suteiksite jiems reikiamą apsaugą visai dienai. Be to, naudodami ją kasdien, gerinsite bendrą burnos higienos būklę ir užtikrinsite gaivos pojūtį.

Sudėtyje yra natrio fluorido. Vaikams iki 6 m. naudokite žirnio dydžio kiekį, stebėkite, kad nenurytų. Jeigu vartojami produktai, kurių sudėtyje yra fluorido, pasitarkite su odontologu arba savo gydytoju.

Sudėtis: Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Potassium Nitrate, Cellulose Gum, Chamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Persea Gratissima Fruit Extract, Aroma, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sodium Laureth Sulfate.
Sudėtyje yra fluorido 1448 ppM F


Mano nuomonė. Ši Ecodenta linija skiriasi nuo kitų, mano jau bandytų, pirmiausia - dizainu. Kartoninė dėžutė ir minkšto plastiko aukšta tūbelė puošta gana pigiai atrodančiu dizainu - primena senąsias pakuotes iš '90 ir visas rusiškas 'modernias' dantų pastas. Kodėl toks dizainas pasirinktas neįsivaizduoju, bet jis man nepatinka. Mano žvilgsnį patraukė tik užrašas, kad skirta jautriems dantims. Užtat man patinka patogi, minkšto plastiko tūbelė, kurią patogu išspausti reikiamą priemonės kiekį.

Dozuoti būtų dar patogiau, jei dantų pasta nebūtų tokia sausa ir tiršta ir greičiausiai dėl šios priežasties ir žinoma dėl sudėties ypatybių, dantų pasta labai prastai putoja. Tūbelėje pasta kvepia mėta ir žolelėmis, tačiau valant dantis, labai trūksta stipresnės gaivos, o ir tas minimalus gaivumo jausmas dingsta per kelias minutes... Apmaudu. Apmaudu dar ir dėl to, kad pasta labai sunkiai šalina apnašas, po valymo nei burna, nei dantys nesijaučia švarūs, trūksta gaivos pojūčio ir atrodo, kad praktiškai tų dantų ir nevaliau... Vienintelis geresnis priemonės efektas yra iš ties neblogas raminantis dantenų ir dantų jautrumo efektas, pasta turi gerą fluorido kiekį, kuris apsaugos dantis nuo gedimo. Tačiau pasta aš nesu sužavėta - jei apnašas prastai valo - pasta tikrai ne man. Net ir jautrumą mažinančių pastų žinau geresnių, taip pat, gailiuosi įsigijusi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai