SCHAUMA Kids šampūnas ir dušo želė su mėlynių ekstraktu vaikams

Šiuo metu mano sūnus pats renkasi kosmetikos priemones, žinoma, su šiokia tokia mano priežiūra, nes nenorime prastų sudėtinių dalių ant vaiko odos. Leisdama rinktis iš pasiūlos, patikrinu ar nėra kelių pagrindinių ingredientų, kurių vengiu ir tuomet jau leidžiu rinktis. Žinoma, šiuo metu aktualiausios spalvingos pakuotės ir malonūs aromatai, tad nenuostabu, kad kūnui prausti išsirinko Schauma su mėlynių aromatu. Dažniausiai naudojame kūnui, bet tinka ir plaukams.


Produktas: SCHAUMA Kids šampūnas ir dušo želė su mėlynių ekstraktu vaikams
Gamintojas: "Schwarzkopf & Henkel.". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: prausti kūno odą ir plaukus
Tinkamas tipas: sukurta vaikams
Labiausiai patiko: nėra SLS, saugesni konservantai, nemažai kondicionuojančių ingredientų
Labiausiai nepatiko: putojimą sukeliančios medžiagos ne pačios saugiausios
Tūris: 400 ml
Kaina: 3,99 Eur
Kur galima įsigyti: Maxima, Drogas

Ką žada gamintojas: Su mėlynių ekstraktu. Palengvina šukavimą. 

Sudėtis: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Coco-Glucoside, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Panthenol, Sodium Chloride, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-10, Citric Acid, Sodium Methyl Isethionate, Lauric Acid, Zinc Laurate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Laurate, Denatonium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid.
Be SLS
Be silikonų


Mano nuomonė. Visiškai nesistebiu, kad vaiko žvilgsnį pagavo būtent ši pakuotė - ryškiai mėlynos spalvos buteliukas su vonioje linksmai besimaudančia mėlyne. Aš džiaugiuosi, kad pakuotė patogiai atsikemša ir nereikia vargti bandant atverti net ir šlapiomis rankomis.

Dušo želė ir šampūnas bespalvis (gamintojas nenaudojo dažiklių), gelinės konsistencijos, malonaus, mėlynes ir kosmetikos produktus primenančio aromato. Nepasakyčiau, kad kvapas primena natūralias mėlynes, ne, sintetinis uogų aromatas jaučiasi.

Priemonės sudėtis iš ties geresnė: nėra stipriai sausinančių SLS ir agresyvių konservantų. Gamintojas pasirinko kiek saugesnes putojimą sukeliančias medžiagas ir šiek tiek saugesnius konservantus. Sudėtyje nemažai minkštinančių, odą ir plaukus kondicionuojančių ingredientų, tad jokios žalos naudodami ir nepastebime. Priemonė gerai suputoja, švariai ir švelniai prausia tiek odą, tiek plaukus, o vaiką visuomet pradžiugina kvapas ir pakuotė.

Priemonė tikrai tinkama vaikams, tačiau jos nepirkčiau kūdikiams ir vaikams iki 3 metų. Vyresnieji įvertins kvapą ir pakuotę, aš džiaugiuosi švelniu poveikiu ir šiek tiek saugesne, nors ir ne tobula sudėtimi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai