RITUALS... "The Ritual of Mehr" Loving Body Sweet Orange & Cedar Wood - maitinamasis kūno kremas su saldžiais apelsinais ir kedro mediena

Rituals... kosmetika man labai patinka, tačiau turiu pripažinti, kad patinka ne tiek efektas, kiek skirtingų linijų, intensyvūs, malonūs, emocijas keliantys kvapai. Šiuo metu naudoju "The Ritual of Mehr" serijos kūno kremą, maitinantį kūno kremą, apie kurį norisi papasakoti šiek tiek daugiau.


Produktas: RITUALS... "The Ritual of Mehr" Loving Body Sweet Orange & Cedar Wood - maitinamasis kūno kremas su saldžiais apelsinais ir kedro mediena
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: maitinti kūno odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: kaip kurie vidutinio saugumo ingredientai
Tūris: 200 ml
Kaina: 18,90 Eur
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse

Ką žada gamintojas: „Mehr“ – saulės – įkvėptas namų ir kūno produktų rinkinys pakelia nuotaiką, suteikia energijos sielai ir stiprybės jums, skubantiems šiuolaikiniame pasaulyje. „The Ritual of Mehr“ yra įkvėptas džiaugsmo, kurį suteikia ryški ir šviesi saulės energija, padedanti nukreipti gyvybinę jėgą į jūsų gyvenimą.

Jei svajojate apie sveiką, spindinčią ir pamaitintą odą bei nuostabų energijos ir džiaugsmo kupiną kvapą, tuomet „The Ritual of Mehr body cream“ kūno kremas yra kaip tik jums. Šis šviesus kvapas pasižymi gaivių citrusinių vaisių viršutinėmis natomis, kurios susimaišo su gėlių kvapo šerdimi, ir ant odos išliekančiu kedro aromatu. Su pakylėjančiu saldžiuoju apelsinu ir stimuliuojančiu kedru, kad padėtų sudrėkinti jūsų odą ir palepintų ją energijos suteikiančiomis savybėmis.


Pakuotė. Nors esu bandžiusi ir kitų linijų Rituals kremų, tačiau tai yra mano pirmoji, pilno dydžio kūno kremo pakuotė. Didelis plastikinis indelis su metaliniu užsukamu dangteliu. Man regis šias pakuotes galima papildyti įdėklais su priemone, tad labai patogu, jei pavyzdžiui, nuolat kartojate tą patį kremą ar mėgstate tik Rituals kūno priemones. Man labai patinka ryškiai geltonas dizainas su aukso spalvos metalo dangteliu, patrauklus dizainas nuteikia maloniai, kelia šypseną ir greičiausiai - šiokį tokį džiugesį. Geltona spalva daro stebuklus su mūsų mintimis.

Kvapas labai malonus, šildantis ir keliantis nuotaiką. Intensyvus apelsinų aromatas, papildytas kedro mediena kelia asociacijas su saulės spindulėliu niūriomis žiemos dienomis. Vien dėl aromato suteikiamos emocijos juo malonu naudotis.

Konsistencija nors kremas atrodo gana lengvas, bet tiesą pasakius kremas riebus ir sunkus, labiau primena kūno balzamą arba labai labai tirštą kremą.


Sudėtis: Aqua/ Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Propylheptyl Caprylate, Undecane, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Parfum/ Fragrance, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Allantoin, Ubiquinone, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Cedrus Atlantica Wood Extract, Tridecane, Isohexadecane, Cetyl Palmitate, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Ceteareth-12, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Sodium Hydroxide.


Poveikis. Pirmiausia norisi pradėti nuo paprasto fakto - Rituals... kosmetikos sudėtys nėra nepriekaištingos, jose nemažai nesaugių ingredientų, kvapiųjų medžiagų ir nesaugių konservantų. Kita vertus, kremo sudėtyje yra nemažai odą minkštinančių, kondicionuojančių, drėkinančių ir apsaugančių ingredientų.

Nors kremo sudėtis labai riebi ir labai sunki, ji palyginus neblogai susigeria į kūno odą: pamasažuoti tenka, tačiau priemonė susigeria greitai. Kremas iš kart suteikia švelnumo, maitina sausą odą ir itin maloniai pakvėpina odos paviršių. Dėl riebumo, šio kremo kasdien naudoti nesinori - kai reikia greito susigėrimo, renkuosi losjonus, o šį kremą palieku po sekmadienio vonios ir oda tuo maloniu, šildančiu aromatu kvepia ne vieną valandą. Patinka, kai reikia riebaus ir maloniai kvepiančio produkto, tačiau jei oda nėra sausa, jei nereikia stipraus maitinimo - sunki konsistencija gali erzinti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai