MAANGE bambukinių makiažo šepetėlių rinkinys - 11 vnt.

Turiu iš ties nemažai makiažo šepetėlių, mat prieš kelis metus buvau pasileidusi į rimtas patogių makiažo šepetėlių paieškas. Žinoma, norėjosi dar ir pigiai, lengvai pasiekiamų ir gražių. Nusipirkusi buvau ne vieną rinkinį, kuris taip ir liko tuo metu neparodytas bloge (tuo metu pirkau daug ir visko, nespėdavau parodyti visko, ką esu įsgijusi ar išbandau naujo). Šį kart bloge rodau įtakos formuotojos Mūzos, kai fantastiškas rinkinys, kuris patiks ne tik pačiai, bet ir draugams ar besidažančioms damoms padovanoti. Tuo metu susigundžiau, pagalvojau, kad jei jau mano sekama (tuo metu) moteris rekomenduoja, būtinai reikia įsigyti. Įsigijau, bandžiau, o šiandien, vos po kelių metų pertraukos ( 😂) pasakoju ir jums, blogo puslapiuose.


Produktas: MAANGE bambukinių makiažo šepetėlių rinkinys - 11 vnt.
Gamintojas: "Maange".  Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: rinkinys sukomplektuotas akių ir veido makiažo pagrindiniams poreikiams
Medžiagos: sintetiniai plaukeliai; bambukas; aliuminis
Labiausiai patiko: greičiausiai tik nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: pasta kokybė
Matmenys: ilgis 5-18 cm; diametras 0,7-2,3 cm; šerelių ilgis - 0,5-3,3 cm
Kaina: apie 10,65 Eur
Kur galima įsigyti: ebay (ČIA, ČIA, ČIA)

Ką žada gamintojas: Šepetėlių šereliai pagaminti iš itin aukštos kokybės sintetinių šerelių. Aukšto tankumo ir smulkios tekstūros, itin švelnūs šereliai užtikrina šilko švelnumo prisilietimą.
11 skirtingo dydžio ir formų šepetėlių, tinkamų visiems makiažo poreikiams. Tinkamas tiek profesionaliam, tiek naudojimui namuose.


Rinkinys atkeliauja su daug, daug nereikalingo plastiko: pirmiausia plastikinis maišelis, kuriame kažkas panašaus į drobinį maišelį, jame dar vienas plastikinis maišelis, kuriame makiažo šepetėliai, kurių kiekvienas dar supakuotas į plastiko įmautę... Labai daug nereikalingo plastiko. Rinkinį sudaro 11 makiažo šepetėlių, kurių rankenos pagamintos iš bambuko medienos. Čia iš karto matosi, kad bambukiniai šepetėliai nėra kokybiški: šepetėlių kotelių spalva skiriasi viena nuo kitos, yra keli itin tamsūs, dalis itin šviesių. Skiriasi ir šerelių spalvos: nuo tamsiai juodos iki rudos ir kaštoninės... skiriasi ir šepetėlių švelnumas, sudėjimas. Toks keistokas sprendimas, kuriame jau galima matyti, kad kokybės šiek tiek mažoka.


1. Eco Kabuki Brush - Mažas kabuki šepetėlis
Kasdienybėje man asmeniškai itin retai naudojamas. Anksčiau tokiais šepetėliais buvo smagu dengti bronzatus tiek veidui, tiek kūnui. Tokį mažą šepetėlį faina įsimesti į rankinę, tačiau kai namuose darausi makiažą, jis nėra itin patogus. Dažniausiai jį įsimetu į rankinę, jei reiktų dienos metu atnaujinti makiažą.

2. Long Handle Kabuki Brush - Kabuki šepetėlis su ilga rankena
Tinkamiausias ir patogiausias dengti birią veido pudrą, jis minkštas, švelnus ir pakankamai purus kompaktineii pudrai padengti, makiažui fiksuoti ar biriems produktams išsklaidyti.

3. Flat Top Brush - Plokščias šepetėlis
Lyg ir turėtų būti skirtas pudriniams produktams ant odos išsklaidyti, tačiau labai trūksta tvirčiau sudėtos šepetėlio galvutės. Aš nesu radusi jokios paskirties mano makiaže šiam šepetėliui, apmaudu, bet nenaudojamas ir nefunkcionalus.

4. Blush Brush - Skaistalų šepetėlis
Tinkamas skaitalams ir bronzatui dengti ir visai neprastai tai daro. Man labiau patinka užapvalintos arba skirstos formos, tačiau klasikinė, minimaliai apvalaus kirpimo visiškai tinkama šiai paskirčiai.

5. Foundation Blush Brush - Kreminės pudros makiažo šepetėlis
Anksčiau tokiais dengdavome makiažą, iki kempinėlių atsiradimo ir oda atrodydavo (ir būdavo) perkrauta kreminės pudros storu sluoksniu. Šiuo metu tokius šepetėlius naudoju veido kaukėms ant odos padengti ir paskirstyti, o makiažo pagrindą mieliau dengiu kempinėle ar pirštais.


6. Eye Blending Brush - Akių makiažo suliejimo šepetėlis
Skirtas išsklaidyti pravedimus ar dūminio makiažo produktus, tačiau šio šepetėlio aš nesuprantu ir nenaudoju kasdieniame makiaže. Prieš dešimtmetį, kai apibrėždavome akis pieštuku ir pravedimą retušuodavome, tokiu naudojome išsklaidymus, tačiau šiai dienai, kai intensyvus dūminis nebemadingas - šepetėlis tapo nebenaudingas. Išskaidyti šešėlius su juo neįmanoma, o kitos paskirties aš nerandu.

7. Angled Brow Liner Brush - Kirstos formos antakių/ akių kontūro pravedimo šepetėlis
Iš pradžių atrodė, kad bus itin patogus antakiams dažyti, kirstas kampas patogus, tačiau šereliai itin tankiai sudėti ir su antakių pudromis tiesiog neįmanoma dirbti - nepadengia gražiai, neatiduoda produkto, atsiranda dryžiai. O va akių pravedimams dengti labai patinka - paprasta, greita ir patogu.

8. Concealer Brush - Maskuoklio šepetėlis
Plokščias, tvirtai sudėtais šereliais šepetėlis, skirtas maskuokliui tankiau/ storesniu sluoksniu padengti ant veido ar akių odos. Tokius naudoju tik paakiams, o veidui daug patogiau dengti su kempinėlė.

9. Blending Brush - Užapvalintas šepetėlis
Dažnai naudoju akių šešėliams sklaidyti, nors man trūksta šiek tiek daugiau purumo šepetėlio galvutėje. Tarp savo šepetėlių randu ženkliai patogesnių.

10. Eyeshadow Brush - Kirstas akių šešėlių šepetėlis
Puikiai tinka tiek visam akies vokui, tiek akies linkiui paryškinti. Kaip ir ankstesniojo atveju, man trūksta šerelių galvoje, purumo ir šiek tiek daugiau tvirtumo, atrodo kiek skystokas. 

11. Eye Kabuki Brush - Akių kabuki šepetėlis
Hmm... man jis visiškai netinkamas akims - ar gali būti, kad sumaišiau? Akių zonai jis per didelis, bet visai patogus detaliems veido maskavimo ar fiksavimo biria pudra darbams, pavyzdžiui, paakių zonai.


Žinote, kad ir kiek matų bandyčiau šį rinkinį, tačiau... nerandu didelės prasmės pirkti šį rinkinį ar kam nors rekomenduoti, jis prastas. Po kelių naudojimų kai kurių šepetėlių šereliai pradėjo kristi, na pavieniai žinoma, bet to nesitikėjau. Daugumai šepetėlių trūksta elementaraus plaukelių kiekio ir kokybės, daugiau kokybės. Jei užmatysite tokį rinkinį ir galvosite, kad gal verta - neverta, labai trūksta kokybės ir iš viso rinkinio į rankas paimčiau tik vieną ar du šepetėlius, o kiti liūdi kamputyje. Būčiau žinojusi, neklausyčiau rekomendacijų pirkti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai