URBAN APOTHECARY "Oudh Geranium" Luxury Hand & Body Wash - prabangus rankų ir kūno prausiklis

Turiu kelias įdomias priemones, o įdomios jos tuo, kad mūsų tradicinėse parduotuvėse jų nėra, o ir susidomėjus reiktų siųstis iš užsienio. Vakar jums pasakojau apie plaukų kaukę, o šį kart noriu pasidalinti nuomone apie kūno prausiklį su nuostabiu aromatu iš Urban Apothecary.


Produktas: URBAN APOTHECARY "Oudh Geranium" Luxury Hand & Body Wash - prabangus rankų ir kūno prausiklis
Gamintojas: "Urban Apothecary Limited", Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 100 ml (įsigyti galima 300 ml pauotėje)
Kaina: 300 ml apie £24,00 (27,97 Eur)
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Prabangus rankų ir kūno prausiklis sukuria kremines putas, kurios prausia, suteikia drėkinimo pojūtį ir tobulai pakvėpina odą.


Pakuotė. Juodas, nedidelis, kompaktiškas plastikinis dušo želė buteliukas su mažyčiu uždengiamu dangteliu. Labai skoningai atrodo juodas buteliuko plastikas ir minimalistinė balta etiketė, po kurios lipduku paslėptas ingredientų sąrašas ir kita informacija, kuri šiaip jau būna kitoje pakuotės pusėje. Elegantiška, minimalistinė, patraukli. Tačiau nesandari, nes visa siunta buvo subėgusi dušo želė ir ilgai kvepėjo priemonės likučiais.

Kvapas yra pats nuostabiausias šios priemonės aspektas. Kūno ir rankų prausiklis kvepia sodriu, intensyviu, giliu, prabangiu, paslaptingu aromatu. Mmm... labai maloniai, o ir vonia dar kelias valandas po prausimosi maloniai kvepia prausiklio aromatu.

Konsistencija vidutinio tirštumo gelinės konsistencijos produktas.


Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Citric Acid, Disodium EDTA, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol


Poveikis. Kūno ir rankų prausiklio sudėtis nėra pati geriausia pirmiausia dėl sudėtyje esančio SLS, kuris gali sausinti odą. Aš šio ingrediento pernelyg nesureikšminu, naudoju priemones su šiuo ingredientu, ypač jei sudėtyje yra drėkinančių ingredientų. Bet net jei nėra, po prausimo beveik visuomet naudoju drėkinančias ar maitinančias priemones, tad sausinimo dažniausiai nejaučiu. Visgi šio prausiklio dauguma ingredientų tik pusėtini: didžioji dalis gali turėti pavojingų priemaišų, galimai toksiški... Hmm... gaila, nes tikėjausi saugesnės odai sudėties.

Manau gamintojas visus savo pliusus sudėjo į stiprų, intensyvų ir malonų aromatą. Iš ties būtent dėl jo taip mėgaujuosi kiekvienu dušu - nepriekaištingas, sodrus, malonus... Na, o jei kalbėti apie poveikį - prausiklis gerai putoja, švariai prausia odą, o ir sausinimo regis nespėjau jokio pastebėti. Ir visgi, kai prausiklio kaina nemaža, vargu ar tokios sudėties priemonę verta pirkti? Nebent tik tuo atveju, jei labai labai patinka kvapas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai