HS MILANO EMMEDI "Nourishing" maitinanti plaukų kaukė sausiems ir pažeistiems plaukams

Valio! Šiandien mano gimtadienis, tad noriu tik pabaigti šitą įrašą ir keliauju šiek tiek atšvęsti, toks ir šventimas savaitės viduryje, tačiau šampano taurę tikrai pakelsiu, visgi, gimtadienis jubiliejinis, kartą per gyvenimą. O kol aš keliu taurę putojančio, siūlau jums paskaityti apie pastaruoju metu įsigytą ir jau spėtą gerai išbandyti HS Milano Emmedi plaukų kaukę, skirtą plaukų maitinimui.


Produktas: HS MILANO EMMEDI "Nourishing" maitinanti plaukų kaukė sausiems ir pažeistiems plaukams
Gamintojas: "HS Milano", Pagaminta Italijoje
Paskirtis: maitinti plaukus
Tinkamas tipas: sausiems ir pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: primaitintų plaukų pojūtis
Labiausiai nepatiko: nesaugios sudėtinės dalys
Tūris: 500 ml
Kaina: 8,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Maitinamoji kaukė sukurta sausiems ir pažeistiems plaukams prižiūrėti. Sudėtis papildyta alyvuogių, saldžiųjų migdolų ir kamelijų aliejais. Kaukė papildo maitinamojo šampūno poveikį.
Naudojimas: Ištrinkite plaukus šampūnu. Kaukę tepkite ant drėgnų plaukų, tolygiai paskirstykite per visą jų ilgį. Masažuokite, palikite 5 - 10 minučių. Nuskalaukite vandeniu.


Pakuotė. Man pasirodė gana parasta: didelis žalsvo plastiko buteliukas su užsuktu juodu dangteliu. Dizainas neapkrautas, bet ir informacijos apie produktą man pritrūko, gal norėjosi daugiau pažadų? Labai smagu matyti, kad po atsukamu dangteliu slėpėsi apsauginė folija, tad niekas iki manęs priemonės nelietė.

Kvapas malonus, stiprus ir ilgai išliekantis, tačiau nežinau, kokias asociacijas kelia: lyg ir švaros, kosmetikos produktų, plaukų priežiūros priemonių, bet konkretumo mažoka. Visgi, šis aromatas man patinka, kažkodėl primena vasarą.

Konsistencija skystesnė, nei tikėjausi, tokia beveik vandeninga, itin lengva. Paprastai maitinančios priemonės būna riebesnės.


Sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Camellia Oleifera Seed Oil, Fucus Vesiculosus Thalle Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Propylene Glycol, Citric Acid, Parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone


Poveikis. Pirmiausia apie produkto sudėtį: plaukų kaukės pagrindas elementarus - vanduo, riebusis alkoholis (minkštiklis), konservantas. Toliau sudėtyje seka eilė natūralių aliejų ir ekstraktų, o galiausiai kvepalai ir nesaugūs konservantai. Tai nėra prasčiausia sudėtis, kokią esu naudojusi, tad vertinu labai vidutiniškai - svarbiausia poveikis.

O kalbant apie poveikį, tiesą pasakius nesitikėjau, kad tokia lengva kaukės tekstūra gali maitinti plaukus. Bet maitina - plaukai lengvai "suvalgo" nekuklų priemonės likutį ir išdžiūvę atrodo sveikai stori, prisotinti maitinančia kauke - toli gražu ne po kiekvienos kaukės mano plaukai jaučiasi stori, gyvybingi ir primaitinti! Tas jausmas labai geras! Negana to, noriu pasidžiaugti, kad po kaukės mano plaukas tampa itin švelnus, minkštas, malonus liesti. Efektas iš ties džiugina, pirkinys pavykęs, tad greičiausiai išbandysiu ir kitus kompanijos produktus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą