AVANT Blue Volcanic Stone Purifying and Antioxydising Cleansing Gel - vulkaninės kilmės akmens veido prausiklis

Su šv. Kalėdomis! Linksmų, smagių ir jaukių jums Kalėdų, malonaus pasibuvimo su artimaisiais, kupino magiškų akimirkų!

Turiu labai nemažą kiekį visokių miniukų, kelioninio dydžio pakuočių ir įdomių mėginių, kurių prisikaupė perkant kalėdines dovanas - dovanos jau iškeliavo, o tos pakuotės liko namuose ir po truputį jas išbandysiu, testuosiu ir gal vieną kitą nuomonę bloge spėsiu užrašyti. Savaitės pradžioje į rankas paėmiau Avant veido prausiklio miniuką, kurį jau beveik baigiau ir noriu užfiksuoti, kokie gi mano įspūdžiai po to prabangas veido prausiklio.


Produktas: AVANT Blue Volcanic Stone Purifying and Antioxydising Cleansing Gel - vulkaninės kilmės akmens veido prausiklis 
Gamintojas: "Avant Skincare". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: pašalinti odos nešvarumus, makiažą ir riebalų perteklių. Raminti odos sudirgimus, gerinti elastingumą ir stangrumą, mažinti raukšles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kaina
Tūris: mano miniukas 10 ml. Įsigyti galima 100 ml pakuotėje
Kaina: 100 ml - £77,00 (88,22 Eur)
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Nuvalykite užsikimšusią porą su prausikliu iš Avant, kompanijos prekinio ženklo, kuriame natūralūs ingredientai derinami su kruopščiai atrinktomis moksliškai pagrįstomis veikliosiomis medžiagomis, kad būtų pasiektas maksimalus efektas.
Ryškiai mėlynos spalvos priemonė yra gaivus valomasis gelis, kuris be vargo pašalina nešvarumus, makiažą ir riebalų perteklių, nesuardydamas, nesausindamas odos. Antibakterinių, priešuždegiminių ir antioksidacinių ekstraktų kokteilis mažina odos sudirgimą, saugo nuo spuogų susidarymo. Kakava apsaugo nuo išorinių streso veiksnių. Provitaminas B5 prasiskverbia į odą, stiprina, atkuria ir ramina, o sudėtyje esantis varis gerina odos elastingumą bei stangrumą, mažina raukšles ir pigmentaciją. 
Po prausimo oda tampa glotnesnė, stangresnė, spinduliuoja jaunatvišku spindesiu.
NAUDOJIMAS: Padenkite gelį ant drėgnos veido odos ir sukamaisiais judesiais masažuokite į odą. Priemonę gerai nuskalaukite.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė.  Mano rankose mažytė minkšto plastiko tūbelė su užsukamu plastiko dangteliu ir balto plastiko fone užrašytomis raidėmis. Iš mini pakuočių daug nesitikiu, bet pažiūrėkite, kaip gražiai atrodo pilno dydžio buteliukas: skaidrus, su pompa, etiketė minimalistinio, patrauklaus dizaino. Ir visgi labiausiai puošia ryškiai mėlyna priemonės spalva.

Kvapas stiprus, intensyvus, gaivus. Švaros, jūros, vandens aromatas.

Konsistencija geline, dažyta šviesiai mėlyna spalva. Priemonė labai primena dušo želė konsistenciją.


Sudėtis: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Decyl Glucoside, Gaultheria Procumbens Leaf Extract, Hydrolyzed Walnut Extract, Panthenol, Glycerin, Tocopherol, Zinc PCA, Calcium Chloride, Ferric Chloride, Magnesium Chloride, Cupric Chloride, Manganese Chloride, Zinc Chloride, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium EDTA, Laureth-2, PEG - 90 Glyceryl Isostearate, Glyceryl Oleate, Propylene Glycol, Pentylene Glycol, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 42090.


Poveikis. Prausiklio sudėtis visai nebloga: saugiai parinktos putojimą sukeliančios medžiagos, nemažai drėkiklių, minkštiklių, odą kondicionuojančių ingredientų, parinkti saugūs konservantai. Iš vidutinio saugumo tik galimai pavojingos priemaišos ir kvapai.

Mažutis priemonės lašelis intensyviai suputoja, lengva, švariai prausia veido odą. Kadangi sudėtyje yra ingredientų, galinčių erzinti akis ir burną, atsargiai naudoju aplink šias sritis, tačiau turiu pastebėti, kad negriaužia, odos neerzina ir ant veido jaučiasi maloniai. 

Po prausimo veidas iš ties atrodo skaistesnis, švaresnis, oda tiek jaučiasi, tiek vizualiai atrodo labai švari, bet neišsausinta. Tiesą pasakius man šis prausiklis patiko, tačiau pasižiūrėjus į kainą, bet koks noras pirkti pilną pakuotę praeina. 80 Eur už nedidelį buteliuką! Nevertas - panašaus efekto prausiklių galima nusipirkti 15-35 Eur kainos kategorijoje, tad permokėti tiesiog neverta, ypač tokiai priemonei, kaip veido prausiklis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai