MITOMO "Placenta + Platinum" Essence Mask - lakštinė veido kaukė su placenta ir platina

Koks savaitgalis be veido kaukės? Man atrodo, kad veido oda būtina rūpintis ir vien tik veido kremo tam nepakanka, reikia ir stipraus serumo, o veido kaukės padeda papildomai pridrėkinti odą ir jai jaustis geriau. Šį kart bandau japonišką Mitomo kaukę su placenta ir platina, kuri pažadėjo suteikti elastingumo, lygumo ir skatinti odos atsinaujinimą. 


Produktas: MITOMO "Placenta + Platinum" Essence Mask - lakštinė veido kaukė su placenta ir platina
Gamintojas: "Mitomo Co." Ltd. Pagaminta Tokyo, Japonija
Paskirtis: veido odai: suteikti lygumo ir elastingumo, skatinti odos atsinaujinimą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyviai drėkina
Labiausiai nepatiko: lipnumo jausmas
Tūris: 1 lakštas/ 25 g
Kaina: 2,29 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Veido kaukės sudėtyje esanti placenta skatina kolageno, elastino ir hialurono rūgšties gamybą, kuri savo ruoštu suteikia odai lygumo ir elastingumo. Platina - komponentas, kuris skatina odos atsinaujinimą.
Naudojimas: Uždėkite kaukę ant veido ir palaikykite 20 - 30 min. Venkite patekimo į akis. Pašalinus kaukę, švelniai pamasažuokite odą, kad geriau įsisavintų ekstraktą.


Pakuotė. Vienkartinė, plastikinė veido kaukės pakuotė ryškiai rožinės spalvos, puošta rytietiškais rašmenimis ir minimalistiniu kaukės paveikslėliu. Tiesą pasakius šios linijos dizainas man ne pats gražiausias ir ne pats patraukliausias, tačiau akį traukia ryškių, intensyvių spalvų kaukės pakuotės.

Kvapas. Gamintojas kaukės sudėtyje naudoja kvapiąsias medžiagas. Kaukės skystis kvepia švelniu, maloniai saldžiu aromatu, kuris primena lyg ir kažką taro gėlių ir kepinių. Keistokai skamba, bet kvapas sunkiai nusakomas, nors ir malonus.

Konsistencija medvilnės lakštas, prisotintas veikliuoju serumu. Šį kart keistoka pati medvilnė - ji švelniai grublėta, ne tokia švelni, kaip kitos Mitomo kaukės, bet ir grubumo medvilnės lakštas neturi.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Sodium Hyaluroate, Carbomer, Placental Protein, Sodium Acrylates Copolymer, Colloidal Platinum, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Fragrance, Triethanolamine.


Poveikis. Veido kaukės sudėtis iš ties puiki: pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, drėkikliai, hialurono rūgštis, placentos baltymai, platina. Pasirinktas sąlyginai saugus konservantas, kurio kiekis griežtai ribojamas Europos Sąjungoje, yra ir vidutinio saugumo kvepalų ingredientų, kurie, savaime suprantami, reikalingi dėl malonaus priemonės aromato. Kaukės sudėtis leidžia tikėtis intensyvaus drėkinimo bei odos kondicionavimo efekto.

Aš vis dar nesuprantu rytietiškų kaukių - jų veido kontūrai nepritaikyti europietiškiems bruožams: nosies sritis per trumpa, akių per arti viena kitos, o veidas pagal kaukę turėtų būti ženkliai platesnis. Šiaip ne taip pritaikau, užlankstau kur per platu, patempiu kur per siaura ir laukiu, kol kaukė suveiks.


Veido kaukės laikyti ilgiau, nei rekomenduoja gamintojas nereiktų. Jau ne kartą minėjau, kad ilgiau palikta ir džiūti ant odos pradėjusi kaukė sukelia daugiau žalos nei naudos odai. Koks gi efektas: kaukė puikiai drėkina veido odą, suteikia skaistumo, dėl ko automatiškai atrodo jaunesnė ir stangresnė. Jausmas malonus, nors ir sunaudojus dvi kaukes nepajutau nei padidėjusio elastingumo, nei daugiau stangrumo. Beje, ši kaukė, kaip ir dauguma lakštinių kaukių ant odos palieka tą nemalonų lipnumo jausmą, kuris dingsta pilnai susigėrus arba nebesijaučia užtepus kremu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai