#100/2022 Lapkričio mėnesį baigiau

Šis mėnuo man buvo įtemptas emociškai: atrodo visko tiek daug susikrovė į vieną vietą, kad kartais atlaikyti buvo sunku. Tikiuosi, kad gruodis bus ženkliai lengvesnis, sklandesnis ir malonesnis. Manau, kad tai tik dar vienas etapas, kurį reikia pereiti, pralaukti ir pasitikti šviesesnes dienas su geresne nuotaika. Juk gruodis - geriausias ir jaukiausias metų mėnuo: Kalėdos, dažnesni ir jaukūs šeimos bei draugų susibėgimai, gimtadieniai. 
Na, o pirmą mėnesio dieną noriu pradėti nuo praeitą mėnesį pabaigtų priemonių.


Kūnui

Labai patiko priemonės aromatas, buvo malonu pasimėgauti kvapnia ir atpalaiduojančia vonia. Mielai pakartočiau, jaukus ir malonus aromatas gerai nuteikia.

Nors kvapas labiau vasariškas ir gaivesnis, tačiau puikiai susinaudojo rudens metu. Priemonė malonaus aromato, odos sausumo nepastebėjau, kaina nedidelė. Pakartočiau.

Plaukams

Labai geras pirmas įspūdis: priemonė realiai suteikė plaukams ir apimties, ir paklusnumo, ir lygumo - atrodė, lyg mano plaukai natūraliai būtų sveikesni. Ir atrodė ženkliai geriau. Esu susidomėjusi šia priemone ir labai norėčiau pilno dydžio pakuotės.

Nors plaukams suteikė švelnumo ir blizgesio, tačiau... ant mano plaukų smirdėjo tarsi kažkas būtų sugedęs. Ilgokai bandžiau prisijaukinti, bet po įrašo nusprendžiau, kad neverta. Metu lauk su visu likusiu kiekiu - pasaulyje pilna nuostabių produktų, tad kam kankintis su netikusiais.
Vien dėl kvapo nekartočiau.

Veidui I

Suteikia šviesumo, skaistumo ir drėkina. Tokias kaukes iš ties reikia iš karto naudoti ir kiekvieną dieną, nes jos greit praranda serumo kiekį ir ilgiau nesunaudojus, tiesiog išdžiūva. Šitie padeliai visai geri ir veiksmingi. Kartočiau.

Riebokas ir sunkokas kremas, kuris visiškai netiks riebesnę odą turinčioms merginoms, Gana sunkiai geriasi į odą, tačiau po nakties oda jaučiasi gerai primaitinta, sveika ir itin švelni. 
Nežinau ar kartočiau, manau kad ne - riebumas patiko šaltuoju metų laiku, bet šiltesniu oru jautėsi labai nemaloniai. Pasirodė brangokas, kaip tik maitinančią funkciją atliekančio produkto ir dar ne standartinio, mažesnio kiekio. 

Nepatiko sudėtinės dalys, lyg ir dirgino skruostus, o galiausiai ir jokio didesnio poveikio, apart gero valymo, nebuvo. Netiko, sudirgino - nekartočiau.

Žinau, kad šio serumo pakartotinai nepirksiu vien dėl sudėtyje naudojamo alkoholio. Apskritai pirmas įspūdis labai patiko - serumas puikiai susigeria į veido odą ir iš ties drėkina, palieka malonų komforto jausmą, tačiau... aš nerimauju dėl ilgalaikės alkoholio rizikos odos apsauginiam barjerui, tad tai yra vienintelė priežastis, kuri atgrąso nuo pakartotinio pirkimo.

Veidui II

Skaistina, drėkina ir suteikia komforto jausmą. Kaukė man labai patiko, efektas buvo pakankamai stiprus ir jaučiamas. Mielai pakartočiau.

Lyginant su Mitomo kaukėmis, ši atrodė kiek šiurkštesnio, ne tokio malonaus audinio. Nors tikėjausi stipresnui efekto, tačiau pastebėjau, kad kaukė suteikia malonų švelnumo, drėkinimo efektą. Manau kartočiau.

Rankoms ir nagams

Buvau sužavėta kvapu ir pakuote, kurią galima papildyti ir naudoti vėl, vėl ir vėl. Tačiau spėjau vos vieną kart papildyti ir... visa pakuotė pradėjo tragiškai greit luptis. Iš matinės ji tapo įprasto plastiko, atrodo nehigieniškai ir negražiai. Ech, metu lauk - imsiu naują įsigytą. Norėčiau kartoti, kvapas ir efektas patiko, tačiau pakuotė, kuri lupasi tragiškai greit - ne.

Neblogas kasdienis rankų kremas, kuris neblogai drėkina odą, palieka malonią (neerzinančią) apsauginę plėvelę ant odos paviršiaus, suteikia lygumo ir skaistumo. Efektas trumpalaikis, tačiau fainas kasdienai, dienos metui. Tiesa, naudojimo metu mane ėmė erzinti priemonėmis kvapas ir baiginėjantis, jau nebesinorėjo jo užuosti. Manau kartočiau.

Pasikeitė priemonės pigmentacija, pats pieštukas kiek patirštėjo, tad metas atsisveikinti. Mažai jį naudojau, man tokio tipo priemonių nelabai reikia, labiau mėgstu vienspalvius nagus, tad laikyti dailės pieštuką nelabai ir reikia. Nemanau, kad kartočiau, man nereikalingas daiktas.

Nelabai... kaip odelių minkštiklis ši priemonė yra neefektyvi, o šveitiklis? Kas šveičia odeles ir kuo tai yra gerai? Man regis šveičiant odeles jas galima labai stipriai pažeisti ir tuomet turi tas apleišėjusias odeles, besilupančias link piršt sąnarių. Brr... Kadangi buteliuko dangtelį nuskėliau, priemonė netruko sutirštėti ir likučius tenka mesti lauk bei ieškoti geresnės priemonės odelėms. 
Nekartočiau.

Burnos higienai

Švelni, puikios sudėties dantų pasta, kurioje yra pakankamas flourido kiekis, kad apsaugoti dantis nuo gedimo. Ji puikiai šalina apnašas, švelniai valo, tik... galėtų ta mėtinė gaiva išlikti šiek tiek ilgiau. Nepaisant šio menkučio trūkumo, pasta tiek man, tiek vaikui patiko, tad mielai pakartotume.

Iš pirmo žvilgsnio pasta fantastiška: sudėtis nepriekaištingai saugi, tiesiog pasakiškai nuvalo visas apnašas, suteikia dantims slidumo ir blizgesio bei iš ties balina dantukus. Tačiau yra vienas rimtesnis trūkumas - ši dantų pasta neturi flourido! Žinau, kad yra nemažai pastų be fluorido gerbėjų, tačiau aš pasitikiu mane konsultuojančiomis ortodonte, odontologe ir higienos specialiste - fluoridas yra būtinas, kad apsaugoti nuo gedimo. Labai gaila, nes jei būtų flourido - visom keturiom rekomenduočiau ir garbinčiau, efektas puikus. Tačiau... nėra fluorido ir aš žinau, kad nekartočiau. Tiesiog ne - neužtenka gero efekto, reikia ir saugumo jausmo.

18. JORDAN Everyday tarpdančių siūlas
Jau nepamenu, kokio ilgio čia buvo, tačiau... jis buvo labai labai plonas. Šiuo metu, kai tarpdančiai gana dideli, plonas siūlas nevalo pakankamai gerai, tad nežinau, nelabai patiko. Manau kol kas nekartosime - šiuo metu turiu patogesnį, išsiplečiantį siūlą.

Patys mėgstamiausi ir patys geriausi, ilgiausiai tarnaujantys šepetėliai tarpdančiams. Prieš breketus tai buvo mano dydis, o dabar, jau nebežinau, kiekvienas tarpdantis labai skirtingas, tad reiktų taikyti pagal dantis. Žinoma, kad šios kompanijos šepetėlius kartosiu - patys geriausi, tik fainiau, kai pataikai įsigyti su akcija.

Nepateko į kadrą, nes esu palikusi biure ir be pirmadienio nepasiimsiu, tačiau... nesvarbu, nes jau laikas mesti lauk. Patys geriausi šepetėliai visoms progoms, labai patogūs, su jais lengva pasiekti visas burnos vietas. Kartosime, būtinai.

21. COLGATE "Batman" vaikiškas dantų šepetėlis
Sudėvėjo pakankamai greitai ir žinoma, pats šepetėlis labiau patiko dėl patrauklaus paveikslėlio, nei valymo ar galvutės dydžio. Man vaikiški Curaprox patogesni, juos ir kartosime, o šis buvo vienkartinis pirkinys.

Dekoratyvinė kosmetika I

Labai ilgam pakako, iš ties ilgam ir jau buvau pripratusi prie priemonės efekto. Šis fiksatorius nefiksuoja, jis sulieja pudrines priemones ant veido ir suteikia tolygesnį efektą. Ne pats geriausias ir suliejimas - būna ir geriau, tačiau tai viena pigesnių ir skalsesnių priemonių rinkoje. Nemanau, kad kartosiu.

Hmm... man truputėlį per kieta, tik vos vos, tik šiek tiek. Labiau patinka šiek tiek minkštesnės kempinėlės. Gal dar kiek kliūva, kad laikė trumpai ir gana greit pradėjo trupėti. Gal visgi ne pats tobuliausias kempinėlės variantas. Leidžiuosi į tolimesnes paieškas.

O šita yra minkščiausia iš visų bandytų ir man atrodo, kad tiesiog per minkšta, nes plyšo jau po pirmojo naudojimo. Nuotraukoje matote rezultatą po 9-ių naudojimų! Patikėkite, kita pusė dar blogiau atrodo... Suprantu, kad gamintojai didelį dėmesį skiria ekologijai, gamtsaugai, bet... kas pirks kempinėlė, kurią realiai po savaitės jau reikia keisti? Ir ar tai tikrai prisideda prie gamtosaugos - juk tokiu atveju perkame naujas vis dažniau. Nekartočiau... makiažo kempinėlė man privalo atlaikyti bent porą mėnesių.

Dekoratyvinė II

Nemažai sunaudojau, nors ne iki pat galo. Kadangi kosmetiką turiu jau ilgą laiką, pastebėjau, kad šerdelė pradėjo sausėti, tapo sudėtingiau dažytis, tad atsisveikinu. Patiko minkšta ir maloni konsistencija, intensyvi pigmentacija, bet... pieštukas tepliojo, nelaikė ant odos, tepliojo. Tikriausiai jau senai galėjau išmesti - turiu ir geresnių akių pieštukų.
Nekartočiau.

Man patiko intensyvi pigmentacija, tačiau tai buvo tik vienas aspektas, kuriuo mėgavausi, visa kita labai erzino. Pirmiausia - pieštukas sausokas, nemaloniai dengiasi ant lūpų odos, po valandos nusitrina, paryškina sausas lūpų odos vietas, o atnaujinti gražiai nepavyksta, nes senas sluoksnis niekaip nekimba su nauju... Erzinantis pirkinys, kurį lyg ir baigiau, daugiau mažiau, o su likučiais dar žaisti jau tikrai nebenoriu.

Patiko tamsi, burgundiška spalva ir matinis efektas, dažai puikiai atrodo kelias valandas, o paskui jau tenka atnaujinti - nusitrina netolygiai, šiek tiek sausina lūpas. Tačiau visai patiko, dažnai naudojau būtent žiemos metu, kai norėjosi tamsesnio, ryškesnio efekto. Tikriausiai kartočiau.

Labai senai turimas lūpų blizgesys, kurį dažnai naudojau rudens metu ir galiausiai pabaigiau - nieko aš čia daugiau neiškrapštau. Blizgi, prislopinta raudona man pasirodė keistoka... lyg ir trūktų pigmentacijos. Kita vertus, tai nėra lūpų dažai, tad labai didelės ir nesitiki. Nežinau, gal visgi ši spalva ne visiškai mano skoniui, tad džiaugiuosi pabaigusi. O vertinant apskritai, šie Essence blizgiai šaunūs: nelipnūs ir maloniai jaučiasi ant lūpų odos.

Visiškas miniukas, tad nenuostabu, kad sunaudojau labai greitai. Žinote, kas smagiausia? Tokius miniukus įsimesti į rankinę, palikti darbo stalčiuje ar automobilyje - taip visada po ranka turėsi dekoratyvinį lūpų produktą netikėtai prireikus. Visai faina, kad blizgesys bespalvis, bet su spindesiu, tad gerai atrodė ir darbo aplinkoje, ir dienos metu ir vakarėjant. Labai patiko idėja turėti tokias mini pakuotes visur, kur reikia - eisiu ieškoti, kokia kompanija šiuo metu tokių miniukų turi.

Baigiau kiek greičiau nei tikėjausi, tačiau turiu pastebėti, kad šiuo metu mano lūpos sausėja daug intensyviau, nei bet kuriuo kitu metu (aha, breketai ir čia kalti). Balzamas neblogas, riebokas, lūpas maitina, tačiau... riebumo ir ilgesnio užsibuvimo ant lūpų, kokį aš mėgstu, pritrūko. Mano mylimiems Burts Bee's neprilygsta, tačiau jei bandysite be didelių lūkesčių, turėtumėte apsidžiaugti.
-----------------------------
Viskas, štai tokie mano šio mėnesio pirkiniai. Tarp jų šį kart nemažai burnos higienos ir dekoratyvinės kosmetikos priemonių. Kas sakė, kad kosmetika nesibaigia? Baigiasi, tik kad tai pajusti reikia neapsikrauti kolekcijomis ir iš ties naudoti, o ne paguldyti kažkur stalčiuje ir džiaugtis, kad nusipirkai. Aš dabar po truputį naikinu senesnes lūpų blizgesių, dažų atsargas, naudoju vieną veido dažų paletę, kurią jau esu ženkliai patuštinusi ir regis man puikiai sekasi ne tik naudoti, bet ir labai saikingai pildyti kosmetikos lagaminėlį naujomis priemonėmis. Pirkinių šį mėnesį iš ties nedaug, bet kiekvienas jų mane labai džiugina.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai