DR. SEA Dead Sea Salts - Negyvosios jūros druska voniai su apelsinų aromatu

Kokia žiema be karštų vonių ir savaitgalinio malonumo su knyga ir karšta, atpalaiduojančia vonia? Namuose turiu kelias voniai skirtas priemones, kurias keičiu priklausomai nuo nuotaikos ar norų, o šiam kartui noriu su jumis pasidalinti nuomone apie Dr. Sea vonios druską su apelsinų ekstraktu. Jau esu naudojusi šios kompanijos vonios druską, tik su rožių žiedlapiais ir pamenu, kad man patiko.


Produktas: DR. SEA Dead Sea Salts - Negyvosios jūros druska voniai su apelsinų ekstraktu
Gamintojas: "D.S.P. Doctor Sea Cosmetics" Ltd. Pagaminta Izraelyje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gera sudėtis
Labiausiai nepatiko: trūko kvapo
Tūris: 500 g
Kaina: 4,99 Eur
Kur galima įsigyti: Elevita

Ką žada gamintojas: Vonios druska turtinga mikroelementų su apelsinų aliejumi. Vonios procedūros puikiai gaivina ir suteikia energijos. Tai taip pat puiki aromaterapinė procedūra atsipalaidavimui.
Naudojimas: paskirstyti 200ml vonios druskos šiltame vandenyje. Procedūrų trukmė: 15 min. 


Pakuotė. Ryškiai oranžinis plastiko maišelis su užspaudžiamu viršumi, pro priemonės skaidrų langelį matosi vonios druska. Užspaudžiamas maišelis labai patogus sprendimas - saugiai uždaryta druska nesudrėksta, priemonės aromatas ilgiau išlieka. 

Kvapas. Pirkdama vonios druską su apelsinų aromatu, tikėjausi, kad priemonė kvepės itin maloniu, stipriu citrusiniu aromatu. Deja, kvapas ir pakuotėje labai labai silpnas - net nepasakyčiau, kad apelsinų. Labai apmaudu.

Konsisitencija. Druskos kristalai, tirpstantys vandenyje.

Sudėtis: Sea Salt, Fragrance, CI 45430 (Fluorescent Pink).


Poveikis. Saują vonios druskos tirpinau vonioje vandens ir pirmiausia teko labai nusvilti, kad nei vonia, nei vanduo neskleidžia jokio kvapo... Pyliau ir antrą, ir trečią saują, tačiau deja... vonios druska neskleidžia jokio stipresnio kvapo. Vos vos jaučiamas, tačiau neaiškus užuodžiamas tik pakuotėje. 


Vonios druska lengvai tirpsta vandenyje ir nors yra dažyta, tačiau vandeniui nesuteikia spalvos. Manau, kad ir gamintojas šiek tiek apgauna sakydamas, kad priemonėje yra apelsinų ekstrakto - nėra. Sudėtyje jūros druska, aromatas ir dažiklis. Viskas paprasta, elementaru, tačiau... kai vonios druska nekvepia, ji praranda pusę žavesio. Taip, druska minkština odą, tačiau man čia taip pritrūko to žadėtojo malonaus, stipraus apelsinų aromato.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai