MAYBELLINE Super Stay Active Wear - maskuoklis "10 Fair"

Jau gerus metus visiškai nenaudojau jokio maskuoklio ir tam buvo kelios priežastys, kurių akivaizdžiausia - pagerėjo mano veido būklė ir maskuoti dar kažką papildomai man nebereikia. Galiausiai dauguma mano makiažų pastaruoju metu visiškai minimalūs, dieniniai, vos kelių priemonių: antakių produktas, mineralinė pudra, skaistalai ir kartais lengvas hailaiteris. Bet, artėjant gruodžiui maskuoklio man prireikia: darausi rimtesnius makiažus kalėdiniuose susitikimuose, vakarėliuose, gimtadieniams ir tuomet, kai norisi nepriekaištingos veido odos prie ryškesnio makiažo - maskuoklis čia nepamainomas. Turiu vieną itin mylimą, legendinį Catrice Camouflage, kurio tikriausiai apie 10 pakuočių jau būsiu sunaudojusi, bet kartais norisi išbandyti kažką naujo ir tas naujas yra Maybelline "Super Stay", kurį testuoju ir šiandien dalinuosi nuomone. 


Produktas: MAYBELLINE Super Stay Active Wear - maskuoklis "10 Fair"
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: itin lengva konsistencija
Labiausiai nepatiko: prastai maskuoja juodus ir melsvus atspalvius; sluoksniuojant linkęs atrodyti perkrautai ir sukristi į raukšleles
Tūris: 10 ml
Kaina: 9,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: MAYBELLINE  super stay active wear priemonė užmaskuoja visus odos trūkumus ir suteikia jūsų veidui nepriekaištingą išvaizdą. Suteikia 30 val. išliekantį, pilną maskavimą su matiniu efektu, kuris atrodo ir jaučiasi tarsi tavo oda. Atsparus prisilietimams. Lengva formulė nesukrenta ir raukšleles ir nesuteikia perkrauto veido efekto.
Priemonės savybės: labai pigmentuota, matinė, ilgai išliekanti, atspari vandeniui, neužkemšanti porų. Veganiškas produktas.
Naudojimas: tepkite pirštu arba praktišku aplikatoriumi ant įvairių odos vietų. 


Pakuotė. Balto plastiko indelis primena lūpų blizgesių pakuotes - viršus nusisuka lauk, o po juo slepiasi plaušeliais dengtas, iš abiejų pusių suformuotas ir itin lankstus aplikatorius. Jo galiukas labai patogus pasiekti ir nosies kraštelius ir bet kurią zoną aplink akis. Maskuoklio dizainas patrauklus akims, atrodo dailiai ir iš ties traukia žvilgsnį lentynose.

Kvapas neutralus ir natūralus. Gamintojas nenaudoja papildomų kvapiųjų medžiagų ,tad šiek tiek primena sienų dažų kvapą, tik gerokai prislopintų dažų kvapą. Jis neerzina, nes jaučiasi tik padengus ir labai greit išgaruoja paskirsčius ant odos.

Konsistencija skysta, turi kiek mažiau pudriškumo, nei esu pratusi.


Sudėtis: Aqua, Dimethicone, Isododecane, Alcohol Denat., Trimethylsiloxysilicate, Butylene Glycol, Peg-10 Dimethicone, Synthetic Fluorphlogopite, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Diisopropyl Sebacate, HDI/ Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Bis-PEG/ PPG-14/14 Dimethicone, Silica, Disteardimonium Hectorite, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Disodium Stearoyl Glutamate, Silica Silylate, Dipentaerythrityl Tetrahydroxystearate/ Tetraisostearate, Aluminum Hydroxide, Tocopherol, Glycerin, Empetrum Nigrum Fruit Juice, Potassium Sorbate
[+/- May Contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides, CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 77007/ Ultramarines, CI 77288/ Chromium Oxide Greens].


Poveikis. Pirmiausia noriu pradėti nuo sudėtinių dalių: priemonės pagrindas geras, yra silikonų, minkštiklių ir drėkiklių. Deja, tačiau kartu, labai aukštai sudėtyje yra ir alkoholis, kuris sausina odą, gali dirginti akis, o ilgiau naudojant - pažeidžia apsauginį odos barjerą. Vaje... vien alkoholio sudėtyje pakanka, kad priemonės nekartočiau.

Maskuoklis yra skystas ir turi mažiau pudriškumo, todėl atrodo, kad prasčiau maskuos odą. Priemonė iš ties lengva, praktiškai nejaučiama ant odos paviršiaus - malonus jausmas. tačiau lyginant su mano mylimais maskuokliais ir maskuojamasis efektas kiek prastesnis. Manau gali pamaskuoti spalvinius pakitimus, turiu galvoje paraudimus, gelsvumą. Bet kas susiję su pajuodusiais paakiais - susidoroja sunkiai: pro ploną maskuoklio sluoksnį persimato juoda ir melsva atspalviai. Nors ir mažiau, bet jie vis tiek matomi, tad... tikriausiai reiktų dar papildomai sluoksniuoti. Bėda ta, kad antras sluoksnis jau nori kristi į raukšleles ir paakiai atrodo perkrauti nereikalingu priemonės sluoksniu.

Maskavimo priemonė odos paviršiui suteikia matinį efektą, tačiau neužmaskuos odos struktūros, pavyzdžiui, odos raukšlelės bus puikiai matomos ir pastebimos. Nežinau kaip vertinti šią maskavimo priemonę... man patinka lengvutė konsistencija, tačiau maskavimas tik vidutinis - nepaslepia pajuodusių ar melsvų paakių, nemaskuoja raukšlelių ar odos struktūros nelygumų. Nors truputį daugiau maskuoklio ar bandymas sluoksniuoti baigiasi sukritimu į raukšleles. Maskuoklis lyg ir fainas, bet visiškai ne tai, ko man reikia, o ir mylimas Catrice Camouflage daug geresnis, efektyvesnis ir pigesnis. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. oi kaip nuvylė :D maniau, kad bus šitas maskuoklis toks pat stiprus ir maskuojantis kaip ir Super Stay linijos kreminė pudra. o čia.. nieko panašaus. ačiū už apžvalgėlę 😁☝️

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, maskavimas tai toks hmm... man tik paraudimus slepia, o pagrinde tai juodi paakiai yra vieta, kurią reikia maskuoti.

      Panaikinti

Rašyti komentarą