PIRMAS ĮSPŪDIS. SPA CEYLON "Sleep" Tridosha - kūno losjonas ramiam ir giliam miegui

Šiandien buvo kiek labiau įtempta diena darbe, tad po tokių aš mėgstu skirti daugiau laiko tiek savo atsipalaidavimui, tiek kūnui. Po dušo, vakar vakare, nusprendžiau išbandyti SPA Ceylon kompanijos kūno pienelį, kuris veikia aromaterapijos pagalba ir padeda ramiau ir giliau miegoti. Naktiniu miegu dažnai nesiskundžiu, tačiau visokių dienų pasitaiko, tad labai smalsu, kaip šis produktas veikia. Po nakties miego su priemone, skubu dalintis įspūdžiais.


Ką žada gamintojas: Terapinis natūralių eterinių aliejų ir žolelių mišinys sukurtas tam, kad skatintų gilų ir ramų miegą. Levandos eterinis aliejus veikia atpalaiduojančiai ir padeda susidoroti su stresu, prabangiai kvepiantis ylang ylang ramina ir skaidrina protą bei kūną. Prabangus pačiulis efektyviai drėkina odą. Apelsino ir citrinos eteriniai aliejai padeda atkurti balansą po įtemptos dienos. Šalto spaudimo kokoso ir avokado aliejaus ir medaus mišinys maitina ir drėkina odą. Saldžiųjų migdolų pienas pagerina bendrą odos sveikatą ir padeda ramiai miegoti.
Naudojimas: Tepkite ant kūno prieš miegą. Norėdami aktyvesnio terapinio poveikio kartu naudokite SPA CEYLON SLEEP dulksną.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Isopropyl Myristate, Stearic Acid, Glyceryl Monostearate, Cetyl Alcohol, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Cocos Nucifera Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Glycine Soja Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Mel, Parfum, Triethanolamine, Cananga Odorata Flower Oil, Citrus Medica Limonum Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Tocopherol, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Potassium Sorbate.


Kiekis: mėginio kiekis 5 ml. Galima įsigyti 250 ml pakuotėje
Kaina: 33,79 Eur
Kur galima įsigyti: SPA Celyon Lietuva
Gamintojas: "Propietary Ayurveda Preparation". Pagaminta Šri Lanka


Mano nuomonė. Tiesą pasakius, aš nesitikėjau, kad šio losnojo sudėtis bus tokia gera! Tiesą pasakius puikiai parinktos kvapiosios medžiagos ir veiklieji ingredientai, yra odą minkštinančių ir šiek tiek drėkinančių ingredientų.

Kūno priemonė lengvos, losjono konsistencijos, į odą susigeria gerai, nors ne akimirksniu, masažuoti šiek tiek reikia. Turiu pastebėti, kad produktas nėra itin drėkinantis, taip, jis minkština odą, taip, drėkinimo pakaks normaliai odai, bet sausai jo tikrai trūksta. Visgi, šios priemonės pagrindinis poveikis yra skirtas aromaterapijos tikslams. Kadangi sudėtyje yra tokių aliejų ir ekstraktų, kaip levandų, kvapniųjų kanangų, citrinos žievelės, pačiulių, jos aromatai labai tinka raminamajam efektui. Losjonas, padengtas ant odos ramina mintis, suteikia harmonijos ir balanso emociją, padeda nuraminti minčių audras. Miegas su šiuo losjonu tiesiog fantastiškas - užmigau ramiai, miegojau giliai ir kvapu mėgavausi. 

Priemonė tiesiog puiki, kvapas nepaprastas būtent prieš miegą, tačiau turiu įspėti, kad šio losjono aromatas labai stiprus, intensyvus ir jaučiamas kelias valandas. Jei esate nors kiek jautresnė kvapams, gali ne tik erzinti uoslę, bet ir iššaukti galvos skausmą. O aš visai išbandyčiau daugiau kompanijos priemonių, tik gal labiau raminančių, nei padedančių užmigti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai