AROMIKA ACAPPELLA namų kvepalai su lazdelėmis: Kalėdų eglė, Džiaugsmo žvaigždė ir Meduolis. Kalėdiniai namų kvapai.

Namų kvapai yra labai individualus dalykas: viskas labai priklauso nuo to, ką mėgstate ir galiausiai, kiek galite išleisti namų kvapams. Žinoma, smagiausi variantai yra tada, kai pavyksta įsigyti nebrangų, tačiau puikios kokybės kvapą namams. Dažnai pigučiai labai blankiai kvepia, nėra stiprūs arba turi nelabai malonų, pigų aromatą. Šiandien kalbėsiu apie pigius namų kvapus su lazdelėmis, iš kurių yra ko pasirinkti, dalis jų kvepia labai maloniai ir yra verti daugiau dėmesio. Ar kada nors bandėte ACappella namų kvapus su lazdelėmis? Šiandien apie tris kalėdinius aromatus.


Produktas:  AROMIKA ACAPPELLA namų kvepalai su lazdelėmis: Kalėdų eglė, Džiaugsmo žvaigždė ir Meduolis
Gamintojas: UAB "Aromika" Amsterdam. Pagaminta Kaunas, Lietuva
Paskirtis: kvėpinti patalpas
Tūris: kiekvieno po 100 ml
Kaina: po 5,99 Eur
Kur galima įsigyti:  Aromika.lt, senukai, prekybos centrai, pašto skyriai, pigu.lt ir kt. Daugumoje prekybos vietų

Šie kvapai atkeliauja kartoninėse dėžutėse, kuriuose galima rasti stiklinius indelius su kvapu ir lazdeles aromatui įsigerti. Aš vis neperprantu gamintojo sistemos, kurie dizainai yra seni, o gal jie tiesiog kaitaliojami? Buteliuko puošyba šiuo atveju nėra itin aktuali, tačiau labai svarbu yra butelaičio kamštis: anksčiau naudotas plastikinis kartą atsikimšo pirkinių maišelyje ir suliejo visus mano pirkinius - kvepėjo viskas net po skalbimo, bent tris savaites. Tad smagu matyti, kad kai kurių butelaičių kamšteliai ne minkšto plastiko, o tvirtesni, juodi guminiai kamščiai. Beje, labai svarbios ir lazdelės - nors medinės lazdelės geriau sugeria, tačiau jei namų kvapas turi daugiau aliejaus sudėtyje, per laiką jos tarsi prisigeria ir nebeskleidžia aromato į aplinką (kad ir kas nutinka). Tos juodos geresnės kokybės, man labiau patinka, tik va - perkant nelabai pasižiūrėsi.


KALĖDŲ EGLĖ

Švenčių ir šviežios žalios eglutės kvapai jūsų namuose sukurs Kalėdų atmosferą.

NATOS: apelsinas, bergamotė, rozmarinas, čiobrelis, levanda, sibirinė pušis, virgininis kadagys, kmynai, gvazdikėlių lapai, kiparisai, muskusas, vanilė, kvapnioji tongapupė, gintaras.


Kvepia gaiviai ir primena spygliuočių mišką... iš ties Kalėdų eglutė su spygliukų, medžio žievės ir gaivių žolelių aromatu. Šią žiemą pirmą kart išbandau "Kalėdų eglės" kvapą ir man net šiek tiek gaila, kad jį sunku gauti, nusipirkti galima tik gamintojų elektroninėje parduotuvėje, tuo tarpu kitose prekybos vietose galima rasti tik kelis pačius populiariausius kvapus. Užsakyti iš elektroninės parduotuvės dėl vieno kvapo neverta, tad aš užsakinėju kelias priemonės vienu kartu. Ir visgi verta bandyti, jei mėgstate žalumos, spygliuočių, žalių žolelių kvapus. Šis aromatas man labai patinka - kvepia šventiškai, žiemiškai, tarsi gaivus, švarus, apsnigtas miškas, tyras oras ir stiprus spygliuočių kvapas, tvyrantis ore.


DŽIAUGSMO ŽVAIGŽDĖ

Įsiliekite į džiaugsmo žvaigždės bangą! O džiaugsmas tai šilti pietų šalių vaisių kvapai: švelnus papajos, aitrus tauriųjų granatų, sultingas kriaušių ir persikų... Ir štai - jūs jau esate žvaigždė!

NATOS: papaja, kriaušė, granatas, frezija, kinrožė, pakalnutė, persikas, gintaras, muskusas.


Šventiniu laikotarpiu norisi ne tik kvapų, primenančių mandarinus, imbierinius sausainius ar spygliuočių dekoracijas. Džiaugsmo žvaigždė šiek tiek kitoks kvapo dvelktelėjimas, kvepia lengvais tropikais, gaiva ir salstelėjusiais vaisiais. Nežinau kodėl, tačiau man jis labiausiai primena plaukų priežiūros priemonių kvapą. Malonus, neerzinantis, tačiau nelabai ir kalėdiškas, labai neįpareigojantis, neutralus ir greičiausiai nebus greit pabostantis. Manau Džiaugsmo žvaigždė tinka visiems sezonams, bet kuriai patalpai ir daugumai žmonių bei nuotaikų.


MEDUOLIS

Kvape atsiskleidžia subtilus cinamono, imbiero bei gvazdikėlių aromatas. Tai vienas šilčiausių kvapų, primenantis nuostabiausias žiemos šventes.

NATOS: apelsinas, anyžiai, gvazdikėliai, muskatas, pipirai, cinamonas, santalas, kvapioji tongapupė, vanilė, cukrus.


Tikriausiai populiariausias šios kompanijos aromatas arba bent jau tarp tų kelių populiaresnių, perkamiausių kompanijos kvapų. Sodrus, malonus daugiasluoksnis, kvepiantis kalėdiniais kepiniais su aromatingais prieskoniais ir šildančiu, jaukiu aromatu. Mmm... Iš visų ACappella aromatų meduolis man patinka labiausiai, tačiau tik šaltuoju metų laiku, tik tuomet, kai ruošiamės šventėms, kai už lango šalta ir užklota baltu sniegu. Mylimiausias.
------------------------------- 

Kompanija gamina pakankamai didelį įvairių kvapų pasirinkimą, tad net ir išrankiausiai uoslei yra iš ko pasirinkti. Deja, tačiau pardavimo vietose nerasite mėginių, nėra galimybės pauostyti, tad tenka vadovautis tik intuicija bei aprašymu. Šios serijos daugelis namų kvapų man patinka, kainos visai nedidelės, o ir kvepia apie 1,5 mėn, priklausomai nuo to, kiek dėsite lazdelių ir kaip dažnai jas apversite. Vartyti būtina, nes lazdelės padžiūva, kvapas prislopta, o ir per laiką gali kauptis dulkės. Iš šių trijų, šventiniam laikotarpiui man labiausiai patinka Meduolis, namus pripildantis jaukumo ir malonaus šventinės nuotaikos laukimo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai