ORIFLAME "All or Nothing" parfum kvepalai moterims

Manau gruodį daugiau nebus įrašų apie kvepalus, nes... greičiausiai jau pakankamai daug jums papasakojau ir pakankamai daug naujo parodžiau. Nauji kvapai man labai patinka ir užuosti naują aromatą yra laimė. O dar jei tas kvapas gražiai sutaria su mano odos chemija ir patraukliai dėvisi visą laiką yra nepaprasta. Puikiai žinote, ne visi kvapai tokie. Kalbant apie Oriflame kvapus, suprantu, kad tai tinklinio marketingo produktai, kurie vien dėl pardavimo būdo yra nepatrauklūs visuomenei, tačiau kai reikia kasdienio aromato, tokie kvapai yra visai patrauklus sprendimas - kainos nedidelės, lengvai prieinama rinkoje, o mėgstami aromatai iš rinkos nedingsta po sezono ar pusmečio. Taip, keletas nepasiteisinusių po metų praranda aktualumą ir jų prekyba stabdoma vienoje ar kitoje rinkoje, tačiau iš esmės, pamėgus vieną ar kelis aromatus, beveik visuomet galima juos įsigyti už patrauklią kainą. Beje, kalbant apie kainą, pirkti Oriflame kvepalus pilna kaina - neprotinga, dažnai taikomos patrauklios nuolaidos, kurių metu aromatus galima įsigyti 30-50 % pigiau, nei pilna jų kaina. Na, o brangiausia kompanijos linija yra "All or Nothing" sukurta iš kvepalų ir akordo, kuris kol kas tik vienas, bet greičiausiai kažkada kolekcija turėtų pasipildyti ir kitais akordais. Akordą jau esu išbandžiusi, o šiandien metas kvepalams.


Produktas: ORIFLAME "All or Nothing" parfum kvepalai moterims
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2020 m.
Aromato kūrėjas: Nathalie Lorson
Kaina: pilna kaina 66,00 Eur; mokėjau 34,90 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: rytietiškas - vaisių - vanilės

Gamintojo aprašymas: Jūs esate unikalus - laisvas būti tuo, kuo norite. Nebijokite gyventi ir tikrai pajusti gyvenimą, eiti savo keliu.
Gyvenkite ir mėgaukitės visais gyvenimo malonumais su „All or Nothing“ kvepalais. Priklausomybę sukeliantis rytietiškas aromatas, kurį tikrai atsiminsite. Išskirtinis „Vanilla Surabsolute“ susipina su magnolija ir putojančia citrina, išsiskiriančiomis kerinčia individualybe. Sukurtas su išskirtine technologija, užtikrinančia užsitęsusį, nepamirštamą įspūdį ir įpakuotas į prabangią pakuotę - tai pirmasis jūsų prabangus aromatas.
Išdrįskite būti savimi su šiuo nauju aromatu - būkite individuali asmenybė išreiškianti savo esmę.

Sodrios gėlių puokštės iš magnolijų ir frezijų susilieja su sultingu citrinų akordu, kad gautumėte nepamirštamą pirmąjį įspūdį. Saldžiai kvepiantys jazminų žiedai su Damasko rožės esencija, susipynusia su avietėmis ir apipintos išskirtiniu „Vanilla Surabsolute“ - geriausios kokybės vanilės ekstraktu visame pasaulyje. Šiltas sumedėjusiu kedrų ir muskusų mišinys.


ČIA

Viršutinė nata: magnolija, itališka citrina, frezija
Širdies nata: avietė, Damasko rožė, jazminas
Apatinė nata: Madagaskaro vanilė, muskusas, kedras


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, CITRONELLOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, GERANIOL.


Pakuotė. "All or Nothing" serijos gaminiams ir jų išvaizdai skirtas ypatingas dėmesys ir didžiulis atidumas pakuotei. Storo, tvirto kartono dėžutė išsistumia lauk, o popierius toks tvirtas, kad labiau primena dėžutę, nei kvepalų pakuotė. Juoda dėžutė su aukso spalvos akcentais viduje išklota beveik veidrodinio efekto aukso spalva - atrodo labai elegantiškai, prabangiai, solidžiai.

Kvepalų buteliukas primena rankinę - delninę. Juodo stiklo centras su aukso spalvos plastiko krašteliais ir tokios pat spalvos uždengiamu dangteliu. Patrauklu akiai ir atrodo įdomiai, o smagiausia, kad per juodą stiklą persimato, kiek produkto viduje dar yra likę. Dažniausiai juodas stiklas būna nepermatomas, tad priemonė pasibaigia tada, kai mažiausiai tikiesi. Tiek buteliuko, tiek pakuotės dizainas man labai patinka - akys džiaugiasi patraukliais vaizdais ir pakuotė labai skiriasi iš kitų turimų kvepalų.


Kvapas. Tiesą pasakius aš nelabai suprantu, kodėl šio aromato kategorija nurodyta kaip rytietiškas - vaisinis kvapas, nes mano uoslei tai šiek tiek kitoks, labiau gėlinis aromatas! Tik pasipurškus ant odos labai trumpam sužiba saldi citrusinių vaisių nata, kuri per keliolika minučių, papildyta sunkesniu magnolijų aromatu tiesiog užslopinama gėlių puokštės, kol visiškai dingsta. Gėlės dar trumpa užleidžia vietą itin saldžios, avietinio sirupo natos skambesiui, kol galiausiai galutinai užima visą sceną - stipriai, sodriai sužiba baltų gėlių puokšte. Bent porą valandų nuo avietinio sirupo kvapo dingimo užuodžiu rožes, baltus jazminus ir frezijas su žiupsniu vanilės aromato. Tikros, sodrios, gaiviai gardžios gėlės.

Maždaug po 2 valandų nuo pasipurškimo aromato intensyvumas susilpnėja ir ant odos išryškėja pasaldinto muskuso aromatas su vos, vos užuodžiamu, tačiau beveik nepastebimu (kaip kokiu slaptuoju agentu) kedro kvapu, kuris kvepia labiau kaip mediena, nei citrusinis medienos kvapas... 

Iš esmės tvirtas baltų gėlių kvapas, pasaldintas vanilės aromatu, kuriame trumpai šmėsteli citrinos ir aviečių sirupo kvapas. Nieko, kas būtų itin drąsu, neįprasta ar iššaukiama - netgi atvirkščiai. Stebiuosi, kodėl gamintojas tokiam masėms tinkamam kvapui nusprendė naudoti juodą buteliuką, kalbėti apie maištavimą ir buvimą savimi, kai kvapas iš esmės nėra labai išskirtinis, neįprastas ar unikalus. Ir visgi, tas baltų gėlių skambesys kelias valandas mane nuteikia labai maloniai ir smagiai kvepia sniego fone.

Kadangi šis aromatas sukurtas naudoti su akordu 'All or Nothing", išbandžiau abu aromatus kartu. Akordu pagardinti kvepalai papildomai įgauna kremiško grietinėlės aromato ir šalia baltų gėlių puokštės suskamba kaip desertinis grietinėlės ir vanilės pyragas. Tad kartu su akordu sąskambis įgauna aiškų gurmanišką akordą. Tačiau ar verta pirkti abu ir naudoti tik kartu? Ne, nebūtina ir nereikia, nes tiek akordas, tiek kvepalai labai panašūs, dominuoja baltų gėlių puokštė, tad kvapai tik papildo vienas kitą ir pasodrina sąskambį, bet ne uždeda esminį akcentą, be kurio vienas ar kitas skambėtų nuobodžiai.

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☃ žiemos sezonui, nors skamba kiek neįprastai, tačiau nepaprastai dera itin šaltu oru. Manau puikiai tikrų ir pavasario metui;
     ☀ dienos metui.

Nors aromatas pakankamai stiprus, tačiau bus užuodžiamas per daugmaž metrą nuo odos, saikingai kvėpinantis turėtų tikti ir biurui, ir kitoms dienos meto reikmėms. Ant mano odos šis kvapas puikiai jaučiamas apie 4-ias valandas, o likučius užuodžiu iki 5 val. Tačiau būtent po ketvirtos valandos man jau norisi atnaujinti - paskutinis muskuso sąskambis kiek nuobodus, neišraiškingas ant mano odos, tad norisi atnaujinti ir vėl pajausti sodrų gėlių puokštės kvapą.


Jei reiktų apibūdinti kvapą, tikriausiai geriausiai jį apibūdintų: elegantiška pakuotė, kurioje sutalpinta sodriai gaivi baltų gėlių puokštė, pabarstyta, papudruota ir saikingai pasaldinta vanile. Kvapas man patinka, tačiau ne to tikėjausi iš tokios išvaizdos pakuotės ir kvietimo gyventi savo gyvenimą, būti unikaliam ir būti laisvam žmogui. Baltos gėlės! Ir šiam kvapui nebūtinas akordas, kad suteikti netikėto prieskonio - parfumas ir akordas gražiai papildo vienas kitą, sukurdami naują, desertą primenantį kvapą, tačiau jei norisi tik gėlinės natos, pakaks tik vieno ar kito buteliuko.
P.S. parfumas man patinka šiek tiek labiau, nei akordas.

Aromatas panašus į:
- ZARA "Golden Decade"
- AVON "Instinct"
- ABERCROMBIE & FITCH "Authentic Night Femme"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai