DRESDNER ESSENZ "Love Hugs & Kisses" vonios putos su ylang-ylang ir apelsinų aliejais, tongapupių ekstraktu

Žiema man yra pats geriausias metas ilgiems, maloniems SPA, malonioms, šildančioms, kvapnioms vonios, tiesa? Labai džiaugiuosi, kad darant remontą vonią galiausiai neiškeitėme į dušą, nors tai buvo pradinis planas. Dabar neatsidžiaugiame šiuo sprendimu, nes visi mėgstame pagulėti karštoje vonioje ir nors dažniausiai mes naudojame vonios druską, tačiau vonios putas taip pat mėgstame. Šį kart jums noriu papasakoti apie vonios putas iš Dresdner Essenz.


Produktas: DRESDNER ESSENZ "Love Hugs & Kisses" vonios putos su ylang-ylang ir apelsinų aliejais, tongapupių ekstraktu
Gamintojas: "Li-iL" GmbH. Pagaminta Dresden, Vokietija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai priemonės sudėtyje
Tūris: 500 ml
Kaina: 8,29 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Vonios putos pakvėpina odą ir padeda išvengti jos išsausėjimo. Sudėtis papildyta kvapiųjų kanangų ir apelsinų aliejumi, kvapiųjų tongapupių ekstraktu, migdolų aliejumi.


Pakuotė. Didelis balto plastiko buteliukas su mėlynu užsukamu plastikiniu dangteliu. Pakuotės dizainui pasirinktas ryškiai rožinis sprendimas su raudonomis gėlėmis - ne visai tai, kas naudojama priemonės sudėtyje, tačiau tebūnie.

Kvapas priemonėse, kurios skirtos voniai yra labai svarbios. Vonios putos kvepia mišiniu taro apelsinų ir gėlių. Kvapas nėra aiškus, nėra lengvai identifikuojamų natų, tačiau bendras kvapas labai malonus uoslei, švelnus, moteriškas.

Konsistencija tirštoka, skystos konsistencija.


Sudėtis: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Glycerin, Cocamide MIPA, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Denatonium Benzoate, Sodium Citrate, Sodium Carbonate, Sodium Sulfate, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 16255.


Poveikis. Tiesą pasakius priemonės sudėtis visai gera: putojimą sukeliančios medžiagos parinktos saugiai, yra kondicionuojančių odą ingredientų, minkštinančių ingredientų. Nesaugios tik kvapiosios medžiagos ir konservantai. Tačiau bendrai sudėtis iš ties gera.

Kaip ir visas putas, nedidelį priemonės kiekį pilu po tekančiu vandeniu. Ryškiai raudonos spalvos putos ima putoti, produktas vandenį nudažo švelniai rausva spalva. Putų susidaro visai nemažas kiekis, nugula ant vandens paviršiaus tvirtų putų sluoksniu.


Vonia mėgaujuosi tol, kol neatvėsta vanduo. Palaipsniui putos tirpsta ir dingsta nuo vandens paviršiaus. Nors pripildžius vonią, aromatas šiek tiek susilpnėja, tačiau yra pakankamai jaučiamas ir leidžia pasimėgauti kvapų terapija. Burbuliukai minkština kūno odą, leidžia atsipalaiduoti, nuramina mintis ir emocijas. Tiesą pasakius man šios kompanijos vonios priemonės labai patinka: kvapai malonūs ir intensyvūs, sudėtys gana geros ir kainos nedidelės.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai