G.U.M. "Junior 6+" dantų pasta vaikams nuo 6 metų, braškių skonio

Man labai patiko G.U.M. dantų pasta, skirta suaugusiems, tad sūnui nupirkau jo amžiui tinkamą, to paties gamintojo dantų pastą pabandymui. Man vis dar sudėtinga suprasti, kokias pastas turėčiau pirkti tokiame amžiuje? Lyg ir norėtųsi mėtinių, gaivesnių ir labiau saugančių nuolatinius dantis, tačiau vaikas vis dar labai vertina labiau vaikiškas primenančias gelines su įvairiais vaisiniais skoniais. O kokia ši?


Produktas: G.U.M. "Junior 6+" dantų pasta vaikams nuo 6 metų, braškių skonio
Gamintojas: "Sunstar". Pagaminta Šveicarija
Paskirtis: išvalyti dantis, šalinti apnašas, apsaugoti nuo karieso ir stiprinti emalį
Tinkamas tipas: vaikams nuo 6+ metų (netinka jaunesniems nei 3 m.)
Labiausiai patiko: puiki sudėtis, pakankamas fluorido kiekis
Labiausiai nepatiko: trūksta gaivos ir ilgiau išliekančio gaivumo jausmo
Tūris: 50 ml
Kaina: 4,39 Eur
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė

Ką žada gamintojas: Apsaugokite vaikų nuolatinius dantukus ir palaikykite dantenų sveikatą kartu su GUM® džiunglių bičiuliais. Ši švelni gelinė dantų pasta su specialia formule-Fluoras + Izomaltas, padeda apsaugoti dantukus nuo karieso ir stiprina emalį. Braškių skonio.
Naudojimas: 6 metų ir jaunesniems vaikams: naudokite žirnio dydžio pastos kiekį, prižiūrėkite, kad nenurytų. Prieš vartojant produktą, kurio sudėtyje yra fluorido, pasitarkite su odontologu arba šeimos  gydytoju! 98% natūralios kilmės ingredientų. Valykite dantis du kartus dienoje. Nenurykite!

Sudėtis: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Isomalt, Lauryl Glucoside, Aroma, Disodium Phosphate, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Sodium Phosphate, CI 73360.
Sudėtyje natrio fluorido 1450 ppm


Mano nuomonė. Spalvinga pakuotė patraukia bet kurio vaiko dėmesį, tiesa? Juokingais fantastiniais padarėliais, šiek tiek primenančiais žmones, puošta pakuotė labai patiko vaikui ir susidomėjimas bei šioks toks paskatinimas dar atidžiau valytis dantukus, vaikui tikrai kyla. Pati dantų pastos pakuotė minkšto plastiko, tad vaikui daug patogiau savo rankomis išspausti reikiamą pastos kiekį, o nedidelė dozavimo anga leidžia dozuoti nedideliu kiekiu. Žinote, būna, kai rankos spusteli kiek stipriau nei reikia ir žiū, jau kriauklė skęsta pastos pertekliuje. Su šia pasta tokių nelaimių pavyksta išvengti, tad pakuotė iš ties patogi.

Dantų pastos sudėtis visiškai saugi vaikų burnos ertmei, nėra sausinančio SLS, pakankamas fluorido kiekis. Gelinės tekstūros dantų pasta iš ties turi braškių skonį, kuris labai primena tikrą braškių skonį. Priemonė putoja prastai, man asmeniškai mažokai, bet valo ir apnašas šalina gerai. Ko pritrūko šioje dantų pastoje? Kaip ir minėjau daugiau gaivumo ir ilgiau išliekančio gaivos jausmo. Visgi, sudėtis puiki, skonis vaikui patinka, apnašas šalina gerai ir fluorido pastoje pakanka optimaliai dantukų apsaugai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai