ORIFLAME "NovAge" ProCeuticals Retinol Power Drops - retinolio lašai, veido serumas

Tikrai nesiruošiu imti ir pirkti tinklinio marketingo veido priežiūros priemones ar juo labiau iš jų susidaryti kokią veido priežiūros rutiną. Tačiau, man visai pasiteisino Oriflame kvepalai, tad vartydama katalogėlio puslapius susidomėjau - ką gero gali daryti tokia veido priežiūros priemonė? Nusipirkau kelias brangiausios jų linijos veido priežiūros priemones ir kol kas išbandytas veido aliejus man nepasiteisino, antrą kart tikrai nepirkčiau ir pinigų jam nešvaistyčiau. O šį kart, esu sunaudojusi didžiąją dalį serumo su retinoliu, tad noriu apie jį papasakoti, pasidalinti įspūdžiais su savo potyriais.


Produktas: ORIFLAME "NovAge" ProCeuticals Retinol Power Drops - retinolio lašai, veido serumas
Gamintojas: "Oriflame", Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: veido odai - mažinti raukšles, suteikti putlumo, gerinti tekstūrą, atkurti drėgmę, suteikti sveiką išvaizdą
Tinkamas tipas: lyg ir visiems, nes nenurodyta kitaip, tačiau tikriausiai turėtų būti brandžiai odai
Labiausiai patiko: pakuotės dizainas
Labiausiai nepatiko: efektas
Tūris: 30 ml
Kaina: pilna kaina 22,00 Eur (mokėjau 17,00 Eur)
Kur galima įsigyti: iš Oriflame konsultantų arba internetu

Ką žada gamintojas: Lygi, stangri oda jau seniai buvo laikoma vienu iš nepriekaištingos veido odos savybių. Tačiau išoriniai veiksniai, tokie kaip saulės spinduliai, kartu su vidiniais veiksniais, tokiais kaip hormonai ir genetika, gali sukelti raukšlių atsiradimą ir odos tekstūros pablogėjimą.

„NovAge ProCeuticals“ retinolio lašų sudėtyje yra kapsuliuoto retinolio serumo, kurio aktyvus kiekis yra 1,1 % kapsuliuoto retinolio ir yra paprastas bei veiksmingas jūsų kasdienės rutinos papildymas.

Serumas sumažina raukšlių atsiradimą, pagražina odos struktūrą ir atkuria odos drėgmę, todėl ji tampa putli, sveikai švyti ir jaunatviška. Tuo pačiu metu kapsulėje esantis retinolis padeda užtikrinti maksimalų stiprumą ir naudą odai.

NAUDOJIMAS: Tepkite ant švarios sausos odos. Paimkite šiek tiek priemonės pipete ir užtepkite tolygiai ant viso veido ir kaklo, po atlikto įprasto valymo režimo. Venkite paakių srities. Naudokite tik vakare.


Pakuotė. Produktas atkeliauja kartoninėje dėžutėje, kurioje supakuotas stiklinis buteliukas su ant viršaus užsukta pompa. Deja, ši pakuotė man nepatinka. Taip, baltos spalvos dizainas ir juodi minimalūs užrašai labai dailūs, dizainas iš ties labai patrauklus akiai, tačiau pakuotė prasta. Pompos esmė yra paspaudus viršutinį mygtuką į pipetę patenka priemonės kiekis, bet kad ir kiek bepumpuotum, kad ir kiek kartų spaustum, į pipetę patenka nepakankamas priemonės kiekis. Tai erzina.

Žinote kas dar erzina? Perkant šios kompanijos priemones labai retai rasite normalius aprašymus, šiuo atveju, gaunant produktą pilnas aprašymas slepiasi viduje tik... norėtųsi kad pardavėjai (ne tik tinklinio marketingo, tačiau apskritai visi) galėtų atsakingiau pažiūrėti į pilnos ir tikslios informacijos pateikimą internetinėje parduotuvėje.

Kvapas neutralus. Retinolio lašai visiškai bekvapiai, džiaugiuosi, kad gamintojas nusprendė nenaudoti kvapiųjų priemonių serumo sudėtyje.

Konsistencija skysta, vandeninga, labiau primena esencijas nei serumus.


Sudėtis: AQUA, PROPANEDIOL, DIMETHICONE, SILICA, GLYCERIN, CELLULOSE ACETATE BUTYRATE, CETEARETH-20, SODIUM POLYACRYLATE, BENZYL ALCOHOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, TRICAPRYLIN, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, RETINOL, SODIUM HYALURONATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PHENOXYETHANOL.


Poveikis. Serumo pagrindą sudaro vanduo, klampumo reguliavimo medžiaga, silikonas, absorbentas, glicerinas, plėvelę sudaranti medžiaga, emulsiklis... pagrindas vien priemonės, skirtos tekstūrai sukurti, o ne pagerinti odos būklę. Naudoti odai ingredientai, drėkinanti hialurono rūgštis ir retinolis - sudėtinių dalių sąrašo gale, tad jų visai nedaug ir vargu ar stipresnį poveikį gali daryti. Nepatinka man ir priemonės sudėtyje esantis benzilo alkoholis, kuris sausina veido odą ilgalaikio naudojimo metu, ardo kolagena, pažeidžia odos apsauginį barjerą. Priemonei parinkti nesaugūs konservantai. Sudėtis didelio pasitikėjimo tikrai nekelia. 

Lengva priemonės konsistencija greit įsigeria į odą ir iš karto suteikia lygumo ir švelnumo odos paviršiui. Šis efektas yra išgaunamas silikono pagalba ir labai trumpalaikis - nuplovus odą švelnumo nebelieka, kaip nuėmus ranka. Labai gaila, kad gamintojas nusprendė serumą gaminti su silikonu - vien dėl apgaulingo švelnumo ir lygumo efekto. Ilgalaikėje perspektyvoje serumas nieko gero neduoda - tik gali papildomai kimšti poras. Man labiau patiktų, jei silikono čia nebūtų. Serumas turėtų mažinti raukšles, gerinti odos būklę, tekstūrą ir drėkinti. Bet šie pažadai yra visiškai nerealūs - serumą naudoju jau daugiau nei mėnesį ir jokio poveikio, apart jau pastebėto švelnumo, odai tiesiog nėra. Tikriausiai veikliųjų medžiagų priemonės sudėtyje yra per mažai, kad būtų jaučiamas bet koks efektas. Švelnumo silikonų pagalba man tikrai nereikia, tad apmaudu, bet šis serumas man pasirodė apie nieką  - pažadų daug, o efekto praktiškai nėra.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai