MATH „Botanical Hydrating Cleanser“ gelinis veido prausiklis su alavijų ir mėlynių ekstraktais

Veido prausiklių pasirinkimas rinkoje yra itin didelis, vien blogo puslapiuose esu papasakojusi daugiau nei apie 30 skirtingų prausiklių ir visgi, dauguma mano bandytų, nėra tokie švelnūs, o tikrai kokybiški kainuoja nemažai, tiesa? Šį kart turėjau galimybę išbandyti nedidelį Math gelinio prausiklio kiekį ir noriu su jumis pasidalinti nuomone. 


Produktas: MATH „Botanical Hydrating Cleanser“ gelinis veido prausiklis su alavijų ir mėlynių ekstraktais
Gamintojas: UAB "Kosmetikos tyrimų centras". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus ir makiažo likučius, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: švelnus prausimas
Labiausiai nepatiko: po prausimo šiek tiek traukia odą - tad nemanau, kad drėkina
Tūris: mano mini pakuotė - 50 ml, įsigyti galima 200 ml pakuotėse
Kaina: 18,00 Eur
Kur galima įsigyti: Math, New Crush, Douglas, KlipShop ir kt.

Ką žada gamintojas: Šis prausiklis – itin švelnus trys-viename produktas, kuris švelniai prausia odą, ją drėkina ir ramina. Produktas yra praturtintas alavijų, agurkų bei mėlynių ekstraktais, kurie sužadina komforto jausmą ir suteikia papildomos drėgmės, kuri odai visuomet reikalinga. Prausiklis yra tinkamas makiažo, taip pat ir akių makiažo, valymui, jame nėra jokių pridėtinių kvapų ar dažančių medžiagų.

Tinkamas makiažo valymui (akių taip pat)
Praturtintas alijošiaus, agurkų bei mėlynių ekstraktais
Ramina odą
Suteikia papildomą drėkinimą
Be pridėtinių kvapų ir dažiklių

NAUDOJIMAS: lengvai masažuodami, apie 1 minutę tepkite prausiklį ant sausos arba drėgnos veido, kaklo ir dekoltė odos ryte ir / arba vakare. Gausiai nuplaukite vandeniu.


Pakuotė. Mano pakuotė mini skaidraus, kieto plastiko butelaitis su dalinai atkemšamu dangteliu. Dizainas minimalus ir paprastas, tačiau visiškai kitoks, nei pilno dydžio pakuotės. Tiesą pasakius nesitikėjau, kad pilno dydžio pakuotė bus violetinės spalvos tūbelė su apačioje atkemšamu dangteliu. Man atrodo, kad mano variantas patogesnis naudojimu, ypač, jei vertinti priemonės konsistenciją.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Kvapas natūralus ir ne pats maloniausias, tačiau smagu matyti, kad gamintojas nenaudojo papildomų kvapiųjų medžiagų. Geriau toks kvapas, nei parfumuotas prausiklis, juo labiau, kai tokio tipo priemonės ant veido išlieka trumpą laiką ir tas kvapas labai subjektyvus dalykas.

Konsistencija nors gamintojas sako, kad produktas gelinis, tačiau iš ties priemonė pakankamai skysta ir labiau primena tarpinį variantą tarp aliejinio ir skysto prausiklio.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, 1,5-Pentanediol, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Hydroxyethylcellulose, Capryloyl/ Caproyl Methyl Glucamide, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cucumis Sativus Fruit Extract, Sodium Benzoate, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Didecyldimonium Chloride.


Poveikis. Priemonės sudėtis ne tik saugi, bet ir naudinga odai. Prausiklio sudėtyje yra odą raminančių, drėkinančių, kondicionuojančių ingredientų; saugiai parinktos putojimą sukeliančios medžiagos ir konservantai. Sudėtyje yra tik pora vidutinio saugumo ingredientų, kurie gali erzinti akis ir nėra saugūs naudoti aplink burną. Aš naudojau visam veidui ir jokio nei akių, nei burnos ar lūpų sudirgimo nepastebėjau. 

Skystas prausiklis silpnai putoja ir prie to reikia priprasti, kita vertus, silpnas putojimas neparodo prastų prausimo savybių. Silpnas putojimas rodo priemonės švelnumą. Prausiklis iš ties švelnus odai ir ne tik kad nedirgina prausimo metu, bet dar ir sugeba nuraminti sudirgusią odą. Prausia švariai, lengvai pašalina makiažo likučius be jokio didesnio vargo. Negaliu garantuoti, kad prausiklis tikrai drėkins odą, man asmeniškai po prausimo ją truputėlį traukia, tačiau odos paviršius įgauna švelnumo, oda atrodo lygi, gražesnė, nuraminta, skaisti ir nepriekaištingai švari. Produktas man patiko - prausiklis labai švelnus, efektas nepriekaištingas, sudėtis puiki ir kaina tikrai ne kosmosas. Visai pagalvočiau apie pilno dydžio pakuotę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų ORLY Classic nagų lakas "Star Spangled".

Komentarai