CLINIQUE High Impact Mascara - ilginamasis blakstienų tušas "01 Black"

Šis mėnesis bloge - mažų pakuočių mėnuo ir tikriausiai normalu, kad būtent sausis yra toks. Ne pirmi metai, kai per gruodžio apsipirkimus susikaupusius mėginius ir mini pakuotes norisi išbandyti prasidėjus Naujiems metams. Tad ir testuoju sėkmingai, bandau tuos mažesnius dydžius, įskaitant ir dekoratyvinę kosmetiką. Šį kart išbandžiau Clinique ilginantį blakstienas tušą ir įspūdžiais dalinuosi su jumis.


Produktas: CLINIQUE High Impact Mascara - ilginamasis blakstienų tušas "01 Black"
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Japonijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgina blakstienas
Labiausiai nepatiko: kainos ir kokybės santykis
Tūris: 3,5 ml. Galima nusipirkti 7 ml pakuotėje
Kaina: 7 ml - 29,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Populiariausias CLINIQUE tušas. Ypatinga polimerų formulė akimirksniu suteikia apimties, 36 % pailgina blakstienas ir pariečia jas net 26 laipsniais. Dėl išskirtinių ingredientų blakstienos išlieka minkštos ir sudrėkintos. Yra juodos ir rudos spalvos.


Pakuotė. Mano blakstienų tušo mini pakuotė visiškai paprasta, plastikinė, atrodanti labai panašiai, kaip pilno dydžio pakuotė. Iš pirmo žvilgsnio pakuotė atrodo juoda, tačiau plastikas atrodo žalsvas, o konsistencijoje matosi blizgučiai - ne pats skoningiausias dizainas, tačiau tebūnie. Po atsukamu dangteliu slepiasi klasikinis nailono šepetėlis, šiek tiek susiaurėjantis ties galiuku, tikriausiai, kad būtų lengviau pasiekti trumpas blakstienas. Šepetėlis gana didelis, pakankamai storas, tad turintiems mažesnes akis gali būti sudėtinga pasidažyti.

Kvapas daugiau mažiau standartinis blakstienų tušo kvapas, jaučiamas uostant iš pakuotės, tačiau greit išgaruoja ir dingsta nuo blakstienų iš kart, dažymo metu.

Konsistencija sunkiai nusakoma, nuo pat pirmo atidarymo atrodo kiek tirštesnė, nei standartinė. Sakyčiau šiek tiek tirštesnė, nei pageidaučiau košelė.


Sudėtis: Water, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Polyisobutene, Silica, Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanediol, VP/ Eicosene Copolymer, Sodium Hyaluronate, Lauroyl Lysine, Pantethine, Melanin, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Calcium Aluminum Borosilicate, PVP, Acacia Senegal Gum, Isostearic Acid, Simethicone, Dimethicone PEG-8 Polyacrylate, Urea, Glycerin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Lauryl Sulfate, Peg-8 Dimethicone, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol.
+/- Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Yellow 5 Lake (CI 19140), Chromium Oxide Greens (CI 77288), Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Carmine (CI 75470), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Aluminum Powder (CI 77000), Bronze Powder (CI 77400), Blue 1 Lake (CI 42090), Ultramarines (CI 77007).


Poveikis. Pirmiausiai norisi pabrėžti, kad tušo šepetėlis yra gana didelis, o ir maža tūbelė, kurioje sunku šepetėlį prasukti pro sieneles, kad paimti daugiau priemonės, dažymosi nepalengvina. Nežinau ar dėl to, kad šepetėlis didelis, bet kas kart, kiekvieną kart dažydamasi tušu sugebu nusiteplioti odą aplink blakstienas ir kas kart tenka valyti ir paskui dar pakelti blakstienas, nes su krapšuku būnu gerokai nuspaudusi žemyn. 

Tušas sunkokai dengiasi ant blakstienų - tam efektui, kurį  matote nuotraukoje, išgauti teko ne kartą dažyti šepetėliu per blakstienas ir jas formuoti, kad būtų dailios ir sukeltos į viršų. Iš ties, tušas labai gražiai atskirai kiekvieną blakstienų, geba ilginti, tačiau kiek daug darbo, kad tai pasiekti... Apskritai, jei dažyčiau pora sluoksnių, kaip esu pratusi, blakstienos būtų tik vos vos juodesnės ir atrodytų lyg nebūčiau dengusi tušo iš viso. Net su mano pastangomis išgauti maksimalų rezultatą (nuotraukos apačioje) viskas atrodo labai kasdieniškai, jokio ryškaus efekto, jokio maksimalaus rezultato. Atrodo kaip kasdienis, įprastas tušas. O man taip norisi truputį daugiau ryškumo ir efekto.


Kalbant apie išlikimą - jokių priekaištų tušui neturiu, jis puikiai išlieka visą dieną, nebent nutrinu ranka. Kol kas per kelis naudojimo mėnesius jis netrupėjo, nenusigumuliavo, gal tik kiek patirštėjo pakuotėje. Pastebiu, kad tušas palieka antspaudus dienos eigoje po antakiais, nors mano oda nėra nei riebi, nei pritepu kažko riebaus aplink akis.

Visgi ne, Clinique tušai man nepatinka - su jais visuomet sunku pasidažyti, sudėtinga išgauti ryškų efektą, o ir dėvisi sudėtingai. Jei reikia tik natūralaus efekto, toks tušas gal ir tinka, tačiau kita vertus - rinkoje pilna puikių tušų, ženkliai pigiau, nei Clinique. Tad ne, šie tušai ne man ir manęs nežavi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai