#101/2022 Gruodžio mėnesį baigiau.

Su Naujais metais!
Tiesą pasakius šiandien tik apie pietus išlipom iš lovų, kur ten išlipsi anksčiau, kai vakar naktį ilgai vakarota, tiksliau miegoti nueita tik ryte, tai tikriausiai normalu, kad sausio pirmoji yra prarasta diena. Ir taip bemaž kiekvienais metais, bet kaip ten sakoma? Šventes reikia švęsti, gyvenimas per trumpas kažko laukti ar atsisakyti progų! Šiandien nuveikiau nedaug, tačiau labai noriu su jumis pasidalinti savo per gruodį baigtomis priemonėmis ir galutinėmis nuomonėmis.


Kūnui

Turėjo kvepėti apelsinais, tačiau kvapas pakuotėje buvo silpnas, o pripildžius vonią vandeniu - beveik nieko nebesijautė iš viso. Kažkaip gaila, kai tikiesi kvepiančio produkto, kurio kvapas suteiks emociją, o priemonė nekvepia niekuo - jau tada geriau produktai be jokių kvepalų, nei toks silpnas kvapas.
Nekartočiau.

Sudėtis pusėtina, poveikis pernelyg nesiskiria nuo kitų, tačiau kvapas... o Dieve, koks malonus, sodrus, intensyvus, paslaptingas, gilus aromatas, maloniai nuteikiantis kiekvieno dušo metu. Visgi, vien dėl kvapo, vargu ar verta pirkti kūno prausiklį, bet jei netaupote - pabandyti dėl išskirtinio aromato verta. Aš nekartosiu.

Sunaudojau jau antrą tokią mini pakuotę ir versija su blizgučiai man mažiau patinka, nei aliejus. Pirmiausia - aš nelabai mėgstu blizgučių ant kūno odos ir juos naudoju tik švenčių metu, tai per metus pasitaiko vos kelis kartus, nelabai žavi, kad blizgučiai persikelia ant drabužių ir prie to, ko prisiliečia. Produktą tenka nuolat maišyti, purtyti ir kratyti. Tad, nors Nuxe aliejai man patinka, bet versija su blizgučiais man mažiausiai reikalinga. 
Su blizgučiais nekartočiau, o kitas - taip.

MĖGINYS.
Labai gera, tiesiog puiki sudėtis ir nuostabus, intensyvus aromatas, po kurio fantastiškai gerai išmiegojau! Nors su miegu didesnių bėdų neturiu, tačiau mane sužavėjo aromatas. Ir būtent po šio mėginio atsirado smalsumas - manau išbandysiu ir daugiau šios kompanijos priemonių.
Pakartočiau.

Ne pirmas pakelis naudojamas ir ne tikrai ne paskutinis - pigi, pakankamai intensyviai kvepianti vonios druska, geras kainos ir kokybės santykis. Su mielu noru pakartosiu ir dar kart - ši kvepia maloniu žolelių aromatu.

Plaukams

Gana agresyvus šampūnas, nesaugi sudėtis ir galvos oda naudojant jautėsi sausesnė, nei įprastai, ypač naudojimo pabaigoje. Nors plaukams tikrai suteikdavo švelnumo ir švariai išplaudavo, bet džiaugiuosi, kad baigėsi. Nekartočiau.

Priemonė, kuri gali padėti sumažinti plaukų riebalavimą ir balansuoti galvos odą. Ji šiek tiek valo galvos odą, tačiau ir šiek tiek pasausina. Manau, kad tokio tipo kaukės nėra skirtos sausiems plaukams ir sausai galvos odai - gal riebaluotis linkusiems - taip. Išbandžiau, priemonė įdomi, tačiau ne man skirta, nekartočiau.

Veidui I

Aliejus pamaitina, suteikia švelnumo ir maloniai sveikos odos efektą, tačiau... priemonės sudėtyje yra silikonų, kurie tam kartui suteikia lygumo, bet nuplovus aliejų nuo veido, tas lygumas tiesiog dingsta! Galiausiai, jei kapsules naudoju kasdien, mano oda nuo sudėtyje esančių silikonų kemšasi, lygiai taip pat, kaip nuo praimerių. Kasdien naudoti negaliu ir kartoti nenoriu - būna daug geresnių sudėčių priemonių. O kai aliejus, turintis padėti veido odai ją kemša... tiesiog nemalonu.

Gerai putoja, maloniai kvepia ir švariai prausia. Po prausimo veido oda iš ties atrodo švaresnė, skaistesnė, o prausiklis neišsausina odos paviršiaus. Visgi, mano nuomone priemonė tiesiog neprotingai brangi, panašų efektą galima įsigyti ir ženkliai pigiau, ypač kai kalbame apie prausiklį. Man atrodo prausikliui galima ir pataupyti, tad šio nepirkčiau, dėl kainos.

Labai, labai, labai švelni šveičiamoji rūgštis, kuris tiks itin jautriai veido odai. Priemonė veikia palaipsniui ir ilgesnio naudojimo eigoje švelniai šalina negyvas odos ląsteles. Man asmeniškai pritrūko intensyvesnio poveikio, stipresnio efekto.
Rinkčiausi ką nors stipresnio, tad ne, nekartočiau.

Naudojamas jau ne pirmas buteliukas - priemonė labai efektyviai, lengvai ir be jokio trynimo nuvalo bet kokį makiažą, net ir atsparų vandeniui. Šis valiklis man labai patinka, jis nedirgina akių, neerzina odos, o ir kaina puiki. Gal tik baigiasi greičiau, nei norėčiau.
Mielai kartosiu.

Nors labai giriamas, bet man nepatiko. Taip, šis prausiklis labai švelnus, sudėtis nepriekaištinga ir jau tikrai neišsausins, neerzins, nedirgins. Tačiau man labai svarbu, kad prausiklis švariai praustų veido odą ir nepriekaištingai valytų visus makiažo likučius ar odos nešvarumus. Juk būtent gera odos išvaizda ir savijauta prasideda nuo nepriekaištingo jos valymo? Apmaudu, kad šis prausiklis prastai prausia nešvarumus, ant veido mozoja makiažo likučius. Mano lūkesčių nepateisino, tad nekartočiau. O ir likučių iš buteliuko iškrapštymas buvo sunkus.

Veidui II

Ši lakštinė kaukė puikiai drėkina veido odą, suteikia skaistumo, tad oda vizualiai atrodo jaunesnė ir lygesnė. Po poros kaukių nei didesnio stangrumo, nei poveikio raukšlėms nepastebėjau, tačiau dėl drėkinamojo efekto pakartočiau.

Efektas man pasirodė kiek stipresnis nei su placenta kaukių: drėkino, atgaivina, suteikia skaistumo ir mano oda atrodo labai graži, jaunesnė, skaistesnė. Patiko, mielai kartočiau.


Mano mylimiausi muilai, tačiau šis, Sicilijai dedikuotas aromatas nėra mano mylimiausias, gal kiek per daug senamadiškas, vintažinis. Tačiau... muilas puikus, gerai prausia, nesausina ir didelio gabalo pakanka ilgam laikui. Kartosiu būtinai, tik greičiausiai ne šio kvapo.

Fantastiškas, saugios sudėties, švelnus, be kvapiklių kremas, kuris tinka ir mažiesiems. Priemonė puikiai drėkina rankų odą, greit nuima sudirgusių rankų išsausėjimo, nemalonaus tempimo jausmą. Turiu pastebėti, kad net ir pakraujavusios rankos (kai suskeldėja oda) nedirginamos kremo, padeda greičiau išgyti. Kremas puikus, su mielu noru pakartosiu.

Daugiausiai naudojo mano vyras, o aš tik retkarčiais, kai jausdavau, kad dantų emalis apsineša kiek daugiau, nei įprastai. Pasta iš ties balina dantis, puikiai šalina apnašas, yra pakankamas fluoro kiekis. Tačiau, sudėtyje yra SLS, kuris sukelia stiprų putojimą ir gali sausinti burnos gleivinę. Nuolat tokios pastos naudoti nenorėčiau, tačiau retkarčiais man regis nieko blogo. 

Dekoratyvinė ir aromatai

Klausiate, kodėl perku Oriflame kvepalus? Kad be sąžinės griaužimo galėčiau naudoti tiek, kiek pačiai norisi, nors ir namuose. O kai kvepalai pigūs, tai nusipirkai, sunaudojau ir pamiršai. Man patinka, kad šios kompanijos kvepalai neturi pigaus aromato dvelksmo, kvepia maloniai, tik išlieka kiek trumpiau, nei man norisi. "So Fever" kvapas priminė elegantišką mamą šventinės vakarienės metu: jaukus, šiltas ir su švelniu klasikos prieskoniu. Patiko, bet antrą kart nusipirkčiau kokį kitą kvapą pabandyti.

Sutirštėjo, tad likučius metu lauk. Tušas labai neblogas, efektas man patiko, gražiai tankino ir šiek tiek ilgino blakstienas. Tačiau man palyginus greit pradėjo trupėti po akimis ir vis reikdavo pavalyti, kad gerai atrodytų. visgi L'Oreal tušai man patinka labiau.

Man regis čia antras ar trečias toks šepetėlis? Net nežinau ar kada buvo toks šepetėlis pardavimui? Aš juos gaudavau dovanų ir labai faina, kad šepetėlis didelis, įsivaizduokite, vienu perbraukimu visą akies voką padengi spalva be jokio vargo. Bėda ta, kad šepetėlių kempinėlės greit nutrupa ir tenka tiesiog mesti lauk. Kaip ir šiuo atveju - pasidžiaugiau ir metas atsisveikinti.

Keliu rankas aukštyn ir pasiduodu - nėra geresnių balzamų, nei Burt's Bees, o jau kurį pasirinksite - skonio reikalas (nesirinkite mėtinio). Man labai patiko su greipfrutų aromatu ir pakankamai maitino lūpas kai jos buvo išsausintos šio balzamo, kai buvo nugairintos vėjo ir suskeldėjusios, kai išsausindavo saulė ar nepakankamai vandens išgerta. Visais atvejais - geresnio balzamo tiesiog nėra ir dar neradau.
-------------------------------------
Viskas, štai ir visi mano baigti produktai. Gruodį baigėsi didelės pakuotės, ilgiau naudojami produktai. Tarp čia esančių, labai patiko ir nuolat kartoju Burt's Bees, Nesti Dante, džiaugiuosi druskomis. Manau sekantį mėnesį pakuočių bus daugiau ir jos turėtų būti mažesnės. 
Ką gi, dar kart su Naujais! Tikėkimės, kad šie metai bus geresni, įvairiapusiai turtingesni, išsipildys ilgai laukti troškimai ir norai. Su!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Iš vazelinų rekomenduoju pabandyti Crazy rumors, Lietuvoj juos tik Beauty boutique parduoda, skanūs kvapai ir man gal net labiau maitinantys ir riebesni nei Burts Bees (kuriuos irgi labai mėgstu:D) labiau sviestinė konsistencija jų

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą