I LOVE WELLNESS "Sleep" vonios druska su ramunėlių ir levandų eteriniais aliejais geram nakties miegui

Koks sekmadienis, tiksliau, koks šaltas sekmadienis gali apsieiti be šiltos, aromatingos vonios? Žiemą šilta vonia man yra vienas didžiausių malonumų, todėl kartą savaitėje, kaip taisyklė pildau vonią šiltu vandeniu ir dedu vonios druskų ar putų. Šiandien naudoju I Love Cosmetics kompanijos vonios druską, skatinančią gerą nakties miegą.


Produktas: I LOVE WELLNESS "Sleep" vonios druska su ramunėlių ir levandų eteriniais aliejais
Gamintojas: "I love cosmetics" Ltd. Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: kvapas per silpnas, tenka naudoti daug druskos vienu kartu
Tūris: 500 g
Kaina: 7,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Atpalaiduojamoji vonios druska maloniam nakties miegui. Maudymosi ritualas vakare gali padėti panirti į gilų miegą, atsipalaiduoti po įtemptos dienos. Sudėtyje yra mineralais turtingos jūros druskos, levandų eterinio aliejaus ir ramunėlių ekstrakto. Sudėtyje gausu natūralios kilmės veikliųjų medžiagų.
Naudojimas: 2 saujas druskos pilkite į tekantį šiltą vandenį, maišykite, kol druska ištirps. 20 minučių mėgaukitės kvapnia vonia.


Pakuotė. Plastikinis maišelis su užspaudimu - labai patogus, kai atidarei druską ir nori, kad iki sekančio karto aromatas neišgaruotų. Labai smagu, kad gamintojai vis dažniau pagalvoja apie vartotoją - anksčiau didžioji dalis pakuočių buvo be saugaus užspaudimo, tad tekdavo kažkur perpilti druską arba galvoti, kaip saugiai užspausti pakuotę. Jau kuris laikas pastebiu, kad didžioji dalis pakuočių su spaustukais ir tai džiugina. Man patinka ryškiaspalvis violetinių, juodų spalvų ir auksinių akcentų pakuotės dizainas, bet galbūt dėl to, kad man patinka violetinė spalva.

Kvapas. Uostant iš pakuotės jaučiamas labai stiprus, sodrus levandų aromatas.

Konsistencija. Kieta - druskos kristalų pavidalu.

Sudėtis: Sodium Chloride, Parfum, Glycerin, Aqua, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Lavandula Angustifolia Oil, Lavandula Hybrida Abrial Oil, Anthemis Nobilis Compositae Oil, Linalool.


Poveikis. Vonios druskos sudėtis visai gera: druska, drėkinantis glicerinas, saugus konservantas ir ramunėlių bei levandų eteriniai aliejai. Tik kvapiosios medžiagos nėra saugios, tačiau praktiškai bet kuris kvepiantis kosmetinis produktas turi tokią riziką.

Vonios druska tirpsta vandenyje, tačiau jam nesuteikia spalvos ir niekaip vizualiai jo nepakeičia. Tirpdama vonia tik skleidžia aromatą, tačiau turiu pastebėti, kad normaliam kvapui vonioje reikia nemažo vonios druskos kiekio. Tikėjausi, kad pakaks saujelės druskos intensyviam aromatui, tačiau net pora saujelių yra mažoka. Keista, vertinant tai, kad pakuotėje kvapas iš ties labai, labai intensyvus, tačiau vandenyje jis stipriai prislopsta. Šiuo atveju nesivadovauju gamintojo rekomendacijomis ir priemonės naudoju tiek, kad vonia būtų maloniai kvapni.


Mes jau senai pripratome, kad levandų kvapas yra skirtas atsipalaidavimui, jis gali nuraminti ir, kaip ir skirta ši vonios druska - padėti ramiai išsimiegoti. Aromatas iš ties padeda atsipalaiduoti, padeda nurimti mintims. Po vonios su šia druska aš iš ties lengviau užmiegu, geriau išsimiegu ir rytais jaučiuosi pailsėjusi. Tad... kvapas mane labai nuramina ir būtent dėl kvapo aš šią priemonę labai vertinu, tačiau aromatas galėjo būti stipresnis ir druska galėtų taupiau naudotis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai