ESSENCE „rock'n'doll duo stylist“ akių pravedimo pieštukas su burbuliuko formos aplikatoriumi

Kalbant apie akių pravedimus ir akių pieštukus, turėjau jų geras 2-3 saujas, bet visus nebepiešiančius, pakeitusius konsistenciją, spalvą ar kitaip kaip akivaizdžiai nebetinkamus naudoti, išmečiau gruodžio pradžioje. Tarp jų buvo ir tokių, kurių taip ir nesu išbandžiusi, tad nusprendžiau, kad bloge rodyti tikrai neverta  - apie kai kuriuos neturėjau nė žodžio ką pasakyti, nebuvau net atidariusi, tad ir rodyti man atrodo nebuvo prasmės. Iš likusios geros saujos nusprendžiau jums kas mėnesį vis parodyti vieną ar kitą bei atsiliepimą palikti, nors pati abejoju ar verta? Tačiau... pastaruoju metu vis dažniau ryškinu viršutinė voką pravedimu ir man tai labai patinka, o kadangi dekoratyvinės kosmetikos beveik nebeperku, - tebus tokie įrašai vietoje intarpų tarp veido, kūno, plaukų kosmetikos įrašų. Šiandien iš tos krūvelės paėmiau kiek senesnį Rock'n'doll akių pravedimą su keistoka, rutuliuko formos plunksnele. Ar tokia plunksnelė palengvina pravedimą? 


Produktas: ESSENCE „rock'n'doll duo stylist“ akių pravedimo pieštukas su burbuliuko formos aplikatoriumi
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Belgijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patogus dėlioti taškelius
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra pora nesaugių ir odą sausinančių alkoholių
Tūris: 1 ml
Kaina: 2,79 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: taškeliai ar linijos? su naujojo akių pravedimo pieštuko kamuoliuko formos veltinio galiuku labai lengva sukurti tiek linijas, tiek taškučius - ilgai išliekančiam makiažui.


Pakuotė. Juodas plastikinis pieštukas, puoštas pilkais burbuliukais ir rožinių rutuliukų centre užrašytu linijos pavadinimu (nes Rock'n'doll yra/ buvo keli akių produktai). Pieštukas atrodo gana standartinės formos, tačiau po atkemšamu dangteliu slepiasi nestandartinis sprendimas - produkto aplikatorius lankstus, suformuotas burbuliuko forma. Neįprasta ir keista, kai esame pratę pratę prie plunksnelių.

Kvapas. Papildomų kvapniųjų medžiagų gamintojas nenaudojo, tad pieštukas lyg ir bekvapis, nors... man tik atidarius turi jaučiamą alkoholio kvapą... nežavi ir pasitikėjimo nekelia.

Konsistencija skysta, tačiau kartu brėžiant ant odos sausesnė, nei esu pratusi.


Sudėtis: AQUA (WATER), AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, METHYLPROPANEDIOL, ALCOHOL DENAT., LACTOBACILLUS FERMENT, ACRYLATES COPOLYMER, GLYCERIN, PANTHENOL, SIMETHICONE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENYLPROPANOL, ISOPROPYL ALCOHOL, PPG-2-DECETH-30, BIOSACCHARIDE GUM-1, SODIUM LAURETH SULFATE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77266 (BLACK 2) (NANO).


Poveikis. Visų pirma, man labai nepatinka šio pravedimo sudėtinės dalys - be potencialiai pavojingų priemaišų sudėtyje yra net du alkoholiai, kurie naudojimo eigoje ne tik sausina odą, bet ir pažeidžia odos apsauginį barjerą, o tada tik ir belieka laukti akių vokų sudirgimo. Pastarasis labai skausmingas ir ilgai gydomas, tad rizikuoti vien dėl pieštuko ir nesaugios sudėties vargu ar verta?

Šis akių pieštukas turėtų būti juodas, tačiau mane labai erzina pigmentacija (ir tokia ji buvo nuo pat pradžių!). Nuotraukose matote vieną perbraukimą per odą, jei brauksite 2-3 kartus, juodą intensyvią spalvą išgauti pavyks, tačiau... kas dažydamas plunksnele perbraukia kelis kartus? Jau džiaugiesi, kad vienu kartu pavyksta išgauti tolygią liniją, o antruoju dažniausiai sudreba ranka ar nubrėži du kart storesnę liniją... žodžiu, nepavyksta tas antras braukimas, tad tokio dalyko, kaip skysto pravedimo pigmentacija tiesiog privalo būti nepriekaištingai intensyvi, tiesa? Beje internete mačiau krūvą nuotrauk su neva ryškiai juodu pravedimu, tik visos merginos sakė, kad brėžė po kelis kartus.


Burbuliuko formos aplikatorius greičiausiai gali būti puikus sprendimas, jei reikia taškelių vietoje linijos - bandžiau ir tikrai puikiai pasiteisina (tik nuotraukų neberandu, greičiausiai būsiu ištrynusi, kai pritrūkau vietos diske). Tačiau nubrėžti ploną pravedimo liniją tokiu aplikatoriumi yra beprotiškai sunku - milijoną kart bandyta ir valyta, vėl bandyta ir... viršuje yra ploniausia pavykusi linija, nors brėžta praktiškai per blakstienas ir pačiu ploniausiu burbuliuko galiuku. O jei norisi plonesnės? Plonesnės su šiuo pravedimu išgauti neįmanoma!

Žiūrint į bemaž 50 padarytų rezultato nuotraukų puikiai matau, kaip priemonei trūksta pigmentacijos, matau, kad dėl bandymo išgauti kuo plonesnę liniją ir tos pačios pigmentacijos trūkumo, - linija neatrodo tolygiai nubrėžta, vietomis lyg ir trūktų priemonės. Nesu patenkina rezultatais, o dar ir dienos eigoje priemonė tampa blankesnė, spalva prislopsta... Nea, šis pravedimas tikrai nėra lengviausias naudoti dalykas, o vien dėl šventinio periodo, kai galimai vietoje pravedimo dėliosite taškelius, tikrai neverta pirkti. Sudėliojame įrašo taškelius? Prasta sudėtis, trūksta pigmentacijos, sunku dirbti, dienos eigoje spalva prislopsta - nors trūkumai tik keli, tačiau esminiai trūkumai. Vargu ar brėždama pravedimą norėsiu dažytis būtent šiuo pieštuku? Greičiausiai vėl kažkur užmesiu, kol sudžius ir naudoti nebenorėsiu. Nevertas dėmesio produktas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai