CELL FUSION C "Low pH" - odos pH atstatantis ir drėkinantis tonikas

Tinkama veido priežiūra yra labai svarbu ne tik gražios, bet ir sveikos odos priežiūrai. Man asmeniškai odos sveikata yra svarbiau nei grožis - ilgą laiką turėdama sausą odą, kurią dažnai tempia, pleiskanoja, šerpetoja, o dar ir sensta anksčiau, nei normali oda, norint gerai jaustis būtina pirmiausia ją gerai drėkinti. Per kelioliką gyvenimo metų susidėliojau esminius priežiūros akcentus: svarbus nepriekaištingas valymas, tonikas, intensyvaus poveikio serumas ir geras drėkinimas. Kalbant apie toniką, nemažai merginų vis dar mano, kad jo būtinumas yra mitas, marketingo triukas, kad pirktume daugiau, nei reikia. Tačiau tiesa ta, kad tonikas būtinas, pirmiausia odos pH sureguliavimui po prausimo ir įvairių likučių nuo veido odos valymui. O kartu tonikas yra puiki priemonė, kuri gali papildomai drėkinti, šveisti ar atlikti kitas funkcijas. 

Apie Cell Fusion C kompanijos priemones esu girdėjusi nemažai, bet niekad neprisiruošiau įsigyti bandymui. Šiuo metu turiu kelis mini gaminius ir kelis mėginius, kuriuos bandau ir būtinai papasakosiu savo nuomonę, pradedant nuo toniko.


Produktas: CELL FUSION C "Low pH" - odos pH atstatantis ir drėkinantis tonikas
Gamintojas: "Cell Fusion". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: atstatyti odos pH, drėkinti, valyti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis odai
Labiausiai nepatiko: neturiu jokių priekaištų
Tūris: mano mini pakuotės 20 ml. Galima įsigyti 50 ml ir 300 ml pakuotėse
Kaina: 50 ml - 5,00 Eur; 300 ml - 31,00 Eur
Kur galima įsigyti: New Crush

Ką žada gamintojas: Odos pH lygis keičiasi kiekvieną dieną dėl daugybės kasdienių išorinių faktorių. Odos būklę palaikykite arti idealaus pH 4,5, su „Cell Fusion C“ žemo pH lygio pHarrierTM sistema.

- Odos barjero pH 4,5 atstatymas: sudėtyje yra patentuota odos pH reguliuojanti sistema pHarrierTM, kuri atstato odos pH ir lengvai nuvalo odą.  
- Nelipnus, gaivinantis drėkinimas: 4 skirtingų rūšių ir dydžių hialurono rūgštys palaipsniui pripildo visus odos sluoksnius drėgme.
- Hipoalerginis, lengvai eksfoliuojantis tonikas kasdieniam naudojimui: „Cell Fusion C“ tonikas švelniai pašalina odos paviršiuje esančias negyvas odos ląsteles, nedirgina jos naudojant toniką kasdieną.

Atlikti tyrimai su „Low ph pHarrier" toniku:
- Momentinis odos pH pagerėjimas patvirtintas tyrimu
- Greitas odos drėkinimas patvirtintas tyrimu.
- Tyrimu įrodytas momentinis odos struktūros pagerinimas.
- Tyrimu patvirtintas odos nedirginantis poveikis.
- Rekomenduojama naudoti visų tipų odoms, o ypač kai norima tokio universalaus toniko ir nenaudoti papildomų priemonių tokių kaip serumas. 

NAUDOJIMAS: Užtepkite toniką ant švariai nupraustos veido odos ir paskirstykite viso veido ir dekoltė srityje. Aplikacijai galite naudoti ir vatos diskelius. Galima tepti keletą kartų arba toniką panaudoti kaip kaukę privilgius juo marliuką.


Pakuotė. Nors mano rankose tik priemonės mini pakuotė, tačiau ji atrodo visiškai taip pat, kaip įprasto dydžio. Skaidraus plastiko buteliukas, užsuktas baltu plastikiniu dangteliu. Pakuotės etiketė švelnios, pastelinės žalsvos spalvos, matinio efekto. 

Kvapas neutralus ir natūralus, priemonė bekvapė.

Konsistencija skysta. Tonikas vandens skystumo.


Sudėtis: Melissa Officinalis Leaf Extract (50%), Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Methyl Gluceth-20, Glycereth-26, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium EDTA, Gluconolactone, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Rosmarinic Acid, Hyaluronic Acid.


Poveikis. Negaliu atsidžiaugti priemonės sudėtinėmis dalimis: melisų ekstraktas, drėkiklis, glycerinas, antioksidantai, hialurono rūgštis, saugūs konservantai. Nepriekaištinga sudėtis, naudinga odai sudėtis ir nė vieno abejotino ingrediento. Nepriekaištinga.

Veido toniką aš dažniausiai dengiu tiesiog rankomis, tačiau kartais, kai norisi kruopštesnio veido odos valymo, valau odos paviršių gerai sudrėkintu vatos diskeliu. Tiesiog fantastika, kad priemonė puikiai valo odos paviršių, ramina odą ir... tikrai jaučiu akivaizdų odos drėkinimo efektą. Tiesą pasakius tokio gero poveikio nesitikėjau ir labai džiaugiuosi išbandžiusi. Kompanijos produktai iš ties verti dėmesio ir sukelia smalsumą bei norą įsigyti pilno dydžio pakuotes.

Ar esate bandę Cell Fusion C kompanjos priemonių? 
Kokia jūsų nuomonė? Kas patinka labiausiai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų SINCERO "Let's Dance" nagų lakas D1.

Komentarai