PIRMAS ĮSPŪDIS. DR. IRENA ERIS "Tokyo Lift" Anti-Pollution & Age Delaying Day Cream SPF 15 - dieninis veido kremas nuo taršos ir pirmųjų raukšlių su SPF15

Kad jau baigėsi dieninis veido kremas, nusprendžiau sunaudoti ir išbandyti dar vieną gautą mėginį iš Douglas, nematytos, negirdėtos Dr. Irena Eris veido kremą žadantį saugoti nuo taršos ir pirmųjų raukšlių.


Ką žada gamintojas: Kremas visapusiškai apsaugo odą nuo taršos ir žalingo išorinės aplinkos poveikio. Intensyvi apsaugos funkcija prieš radikalus su moksliškai įrodytu RPF (radikalų apsaugos faktorius) stiprumu - 8,2 x 1017, pažangūs japonų aktyvatoriai, baltymų ir tokoferolio apsauginis poveikis atitolina senėjimo procesą, padeda sumažinti matomas raukšles ir suvienodinti odos atspalvį. Kremas ilgam laikui drėkina ir pagreitina ląstelių dalijimąsi, todėl oda ilgiau išlieka stangri, lygi ir skaisti. Švelni tekstūra greitai susigeria, todėl kremas yra puikus makiažo pagrindas.
Naudojimas: Kiekvieną rytą tepkite kremu švarią veido odą. 

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua (Water), Glycerin, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Isononyl Isononanoate, Potassium Cetyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Passiflora Incarnata (Passionflower) Seed Oil, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Allantoin, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Pentylene Glycol, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Xanthan Gum, Lecithin, Triisostearin, Hydroxyethylcellulose, Quercetin, Ethylhexylglycerin, Silica Dimethyl Silylate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Diazolidinyl Urea, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Linalool, Limonene, CI 17200 (D&C Red No. 33).


Kiekis: mėginio kiekis 1,5 ml. Galima įsigyti 50 ml pakuotėje
Kaina: 36,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas
Gamintojas: "Laboratorium Kosmetyczne Dr Irena Eris". Pagaminta Lenkijoje


Mano nuomonė. Pirmiausia aš nesu visiškai patenkinta priemonės sudėtimi: nemažai vidutinio saugumo ir nesaugių ingredientų. Nesaugūs UV filtrai, daug neaugių kvapų ingredientų ir daug nesaugių ir net žalingų konservantų... Norėtųsi matyti daugiau žalios priemonės sudėtyje, juk kalbame ne apie pigutį kremą, dėl kurio galima per daug nesistengti. Tačiau kartu sudėtyje yra nemažai minkštiklių, drėkiklių ir antioksidantų. 

Veido kremo konsistencija kreminė, lengva, todėl priemonė greit susigeria į odą ant paviršiaus palikdama jaučiamą blizgią, bet ne riebią plėvelę, kuri per gerą pusvalandį pilnai susigeria į odą. Priemonė turi stiprų ir ilgai išliekantį kvapą, kuris man labai primena mišinį tarp Nivea ir Margarita kremo - kelia asociacijas iš vėlyvų paauglystės laikų ir labai labai primena kažkokio naudoto kremo kvapą. Man labiau patinka bekvapiai kremai, jei saugesni ir be visų nereikalingų ingredientų, o ir kremo kvapas nedirgina uoslės pusę dienos.

Kremas iš ties gerai drėkina odą, suteikia jai minkštumo ir šiek tiek lyg ir palygina odos toną. O daugiau lyg ir nieko akivaizdaus nepastebėjau - naudojau tiesiog per trumpai, kad pastebėčiau bet kokį poveikį raukšlėms, o žadamos apsaugos nuo aplinkos poveikio apskritai vargu ar įmanoma kaip nors užfiksuoti ar pastebėti. Man visai patinka kremo konsistencija, patinka pojūtis ant odos patinka drėkinimas, tačiau nežavi sudėtis ir tas kvapas, jis tiesiog per stiprus veido priežiūros priemonei.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai