CELL FUSION C „Low pH pHarrier Cream" veido kremas žiemos metui, sausai odai

Šiais mėnesiais namuose atsirado gana daug veido priežiūros miniukų, ypatingai daug nedidelių veido kremų pakuočių su skirtingais poveikiais, skirtingomis kompanijomis, kuriuos labai smagu išbandyti ir galbūt iš jų išsirinkti pilno dydžio priemones tolimesniam naudojimui? Šį kart beveik baigiau Cell Fusion C kremą, skirtą žiemos metui ir sausai odai. Atrodo pats tas oras testuoti, tad dalinuosi savo nuomone apie produktą.


Produktas: CELL FUSION C „Low pH pHarrier Cream" veido kremas žiemos metui, sausai odai
Gamintojas: "Cell Fusion". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: atstatyti odos pH, drėkinti, apsaugoti veido odą
Tinkamas tipas: sausai odai, žiemos metui
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: neturiu priekaištų
Tūris: mano mini pakuotės 8 ml. Galima įsigyti 55 ml pakuotėse
Kaina: 39,00 Eur
Kur galima įsigyti: New Crush

Ką žada gamintojas: 
Pagrindiniai kremo išskirtinumai ir poveikis
- Odos barjero pH 4,5 atstatymas: sveikos odos pH pusiausvyra pasiekiama subalansuojant pH lygį, kuris keičiasi net nuo mažiausių išorinių dirgiklių. Patentuota odos pH reguliuojanti sistema pHarrierTM. 
- Nepalieka odos lipnumo ir itin greitai susigeria.  
- Suteikia net 100 valandų drėkinantį poveikį. Sudėtyje naudojama išskirtinė skystųjų kristalų technologija. 
- Kasdienis kremas jautriai odai papildomai suteikia barjero apsaugą. Sudėtyje naudojami 100%natūralios kilmės “Eco green” keramidai, odos barjerą tausojanti sistema, probiotikai. 
Idealus pasirinkimas šaltajam metų laikui!

Atlikti tyrimai su „Low ph pHarrier" kremu
Odos pH lygio išlaikymas. 
Odos drėkinimas net 100 valandų. 
Testu patvirtintas odos barjero būklės pagerėjimas + odos drėkinimas giluminis + paviršinis. 
Patvirtintas odos nedirginantis poveikis.  
Patvirtintas tinkamumas net jautriai odai. 
Odos pH lygis keičiasi kiekvieną dieną dėl daugybės kasdienių išorinių faktorių. Odos būklę palaikykite arti idealaus pH 4,5, su „Cell Fusion C“ žemo pH lygio pHarrierTM sistema. 

Rekomenduojama naudoti
1. jautriai odai kai reikia hipoalerginio, žemo rūgštingumo odos priežiūros priemonių.  
2. tiems kas nori atstatyti odos pH lygį ir jį palaikyti.  
3. tiems kas pastoviai skundžiasi sausa ir nuolat tempimo jausmą primenančia oda.  
4. tiems kurių oda lėtai atsistato po sudirgimo ir reikalinga odos barjerą tausojanti priežiūra. 

Naudojimas: užtepkite kremo ant veido odos ir švelniai paskirstykite, naudojama kaip paskutinė odos priežiūros priemonė. 

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano mini pakuotė labai panaši į pilno dydžio indelį, tik mano atveju indelis ženkliai mažesnis, pagamintas iš plastiko. Indelio dangtelis atsisuka ir kremas iš jo kabinamas lauk pirštais - ne pats higieniškiausias būdas, tačiau tokiems produktams aš turiu menteles, kuriomis pakabinu reikiamą priemonės kiekį.

Pakuotės dizainas minimalistinis, šviesus, vyrauja švelnutės pastelinės spalvos. Deja, mini pakuotei aš turiu priekaištų - gavusi produktą turėjau gerokai pasukti galvą, kad suprasti, kuris čia kompanijos kremas ir tik lyginant korėjietiškus simbolius man pavyko identifikuoti, kad tai riebus, žiemos metui skirtas produktas. Manau būtų šaunu, jei platintojas ant mini pakuotės nurodytų, koks visgi tai kremas, tiesa? Nesusipratimų ir galvos sukimo būtų ženkliai mažiau.


Kvapas. Gamintojas nenaudojo papildomų kvapiųjų medžiagų, tad kremo kvapas labai natūralus ir neutralus. 

Konsistencija kreminė, tačiau sunkoka, riebi, jaučiasi konsistencijoje esantis riebumas.


Sudėtis: Water, Caprylic/ Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Niacinamide, Cetyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Diglycerin, Cetyl Palmitate, Sorbitan Olivate, Sorbitan Palmitate, Vinyl Dimethicone, Beeswax, Glucose, Chlorella Vulgaris Extract, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydrogenated Lecithin, Glyceryl Stearate, Caprylyl Glycol, Fructose, Fructooligosaccharides, Citric Acid, Carbomer, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Melissa Officinalis Leaf Extract, Sodium Citrate, Lactococcus Ferment Lysate, Rosmarinic Acid, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Ceramide NP, Tocopherol, Phytosphingosine, Sodium Chloride, Phenylpropanol, Levulinic Acid, Sodium Levulinate.


Poveikis. Pirmiausia - labai džiaugiuosi veido kremo sudėtimi - visiškai saugūs konservantai, emulsikliai, daug drėkiklių, odą kondicionuojančių, raminančių, šviesinančių ir lyginančių ingredientų. Sudėtis ne tik saugi, bet ir naudinga odai, ypač sausiems odos tipams.

Kremo konsistencija sunki, todėl priemonės reikia nedaug. Tokius, riebesnės konsistencijos kremus pirmiausia sušildau tarp pirštų ir tik tuomet dengiu ant veido odos. Pilnam priemonės susigėrimui į odą reikia kiek daugiau laiko, tačiau turiu pastebėti, kad susigeria per geras 15 minučių ir kol pilnai nusiprausiu - galiu praktiškai iš kart dažytis. Nors mano turimo kremo kiekis atrodo labai nedidelis, tačiau pakako gama ilgam laikui ir leido susidaryti tvirtą nuomonę. Pirmiausia džiaugiuosi, kad kremas iš ties puikiai tinka sausai odai, iš ties drėkina ir maitina odą bei sugeba apsaugoti nuo nepalankių (šaltų ir vėjuotų) oro sąlygų. Ilgesnio naudojimo metu pastebėjau, kad ir oda atrodo lygesnė, sveikesnė, tolygesnio tono ir natūraliai - gražesnė ir jaunesnė. Nors iš pirmo žvilgsnio priemonė labai paprasta ir elementari, bet šio kremo efektas puikiai tinka sausiaodėms ir labai patiks odos tipams, kuriems reikia riebesnės konsistencijos bei maitinimo efekto.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų ORLY Classic nagų lakas "Star Spangled".

Komentarai