PIRMAS ĮSPŪDIS. SPA CEYLON "Jasmine" Body Lotion (Kapha) - kūno losjonas su jazmino žiedų ekstraktu

Šiandien noriu išbandyti dar vieną mėginuką, norisi naujų kvapų, tad iš dėžutės lauk traukiu ryškiaspalvę pakuotę ir bandau ajurvedinės kosmetikos gamintojo SPA Ceylon kūno losjoną su jazminų aromatu.


Ką žada gamintojas: Švelnus kūno losjonas, praturtintas eteriniais aliejais su subtiliu jazmino žiedų ekstraktu, harmonizuoja, drėkina ir skaistina odą, suteikdamas jai šilko efektą. Natūralių vitaminų gausus sojų ir baltųjų ryžių luobelių aliejų mišinys saugo odą nuo žalingų laisvųjų radikalų poveikio. Šaltai spausti alyvuogių, kviečių gemalų ir saldžiųjų migdolų aliejai, medus jaunina, ramina ir maitina odą. Produktas pagamintas laikantis tvarios žemdirbystės principų, tinka veganams, be ftalatų, be parabenų ir silikono.
Naudojimas: Švelniais masažiniais judesiais tepkite ant švarios odos kiekvieną dieną. Tinka normaliai ir riebiai odai/Kapha.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Isopropyl myristate, Stearic acid, Glyceryl monostearate, Cetyl alcohol, Cocos nucifera (Virgin Coconut) oil, Triticum vulgare (Wheat) germ oil, Glycerine, Glycine soja (Soya Bean) oil, Triethanolamine, Olea europaea (Olive) fruit oil, Oryza sativa (Rice) bran oil, Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) oil, Mel, Parfum, Tocopherol, Jasminum officinale (Jasmine) flower / leaf extract, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Potassium sorbate.


Kiekis: mėginio kiekis 5 ml. Galima įsigyti 300 ml pakuotėje
Kaina: 31,89 Eur
Kur galima įsigyti: SPA Celyon Lietuva
Gamintojas: "Propietary Ayurveda Preparation". Pagaminta Šri Lanka


Mano nuomonė. Jei teko domėtis ajurvedine medicina, tikriausiai žinote, kad pagal ją žmonės skirstomi į tris došas: Kapha, Vata ir Pita. Aš dažniausiai esu skeptiška tokiais klausimais, tačiau mano doša nemažai ir neblogai mane apibūdina, tad došomis aš tikiu ir tikiu, kad kosmetika, mityba ir fizinis aktyvumas gali būti pritaikomas pagal došas skirtingiems žmonėms. Jei niekada nesidomėjote, rekomenduočiau pasidomėti, atlikti testą ir pabandyti prisitaikyti esminius principus - iš ties padeda. 

Šis kūno kremas skirtas Kapha došai - ne mano došai, tačiau nusprendžiau išbandyti. Kūno losjono sudėtis puiki - yra daug odą minkštinančių ingredientų, keletas drėkinančių. Lengva priemonės konsistencija šiek tiek slidi, itin greit susigeria į odą ir labai maloniai kvepia gėlėmis ir sodriu kosmetiniu aromatu. Labai malonus kvapas ir išlieka dar kuris laikas po losjono padengimo. Tikriausiai svarbiausia - kokio kosmetinio efekto galima tikėtis odai? Priemonė lengvai drėkina ir suteikia intensyvų lygumą ir odos švelnumą. Toks losjonas patiks normaliai ir riebiai odai (kam priemonė ir skirta), tačiau intensyvesnio drėkinimo reikalaujančiai bus per silpno drėkinančio efekto. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai