HAAN "Dew of Dawn" drėkinantis rankų dezinfekcinis skystis su šviežiai nupjautos žolės kvapu

Rankų dezinfekcinės priemonės man yra neatsiejama kiekvienos dienos dalis - kasdien liečiame įvairius paviršius: pakeliui į darbą, darbe, viešajame transporte, sveikinamės, liečiame daiktus, pinigus, durų rankenas... Nusiplauti rankas po kiekvieno prisilietimo tiesiog fiziškai neįmanoma, tad gelbsti tokios priemonės, kaip rankų dezinfekavimo skysčiai ir pastaruoju metu su dideliu džiaugsmu naudoju ispanų gamintojo Haan rankų dezinfekantus, o šį kart trumpai noriu papasakoti apie "Dew of Dawn" produktą.


Produktas: HAAN "Dew of Dawn" drėkinantis rankų dezinfekcinis skystis su šviežiai nupjautos žolės kvapu
Gamintojas: "HAAN BRAND" S.L. Pagaminta Barcelona, Ispanija
Paskirtis: naikinti virusus ir ligų sukėlėjus nuo rankų odos
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pakuotė
Labiausiai nepatiko: pakuotė itin greit nusitrina
Tūris: 30 ml
Kaina: 6,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Molecule, Simitri, Kosmo, KlipShop

Ką žada gamintojas: Švarios ir sudrėkintos rankos su HAAN rankų dezinfekatoriais. HAAN dezinfekatoriai pripildyti aloe vera ekstraktu ne tik drėkina rankas, bet ir nužudo iki 99,99% dažniausiai pasitaikančių mikrobų ir bakterijų. Be to, HAAN yra socialiai atsakinga įmonė. Pirkdami šiuos dezinfekatorius kartu prisidedate ir prie teigiamų pokyčių. HAAN skiria net 20% savo pelno Water Crisis centrui, kuris rūpinasi saugių vandens šulinių Afrikoje finansavimu

Dew of Dawn – Aromatas – tikra žalia gaivuma. Čia susimaišiusios šviežiai nupjautos žolės natos, kartu su lengvu galbano prisilietimu.

Sudėtis: 65% Ethanol Alcohol, Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methyl Gluceth-10, Parfum (Fragrance), Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool.


Mano nuomonė. Didžiuliai mano komplimentai ir dar kartą skrieja priemonės pakuotei: plonas, plokščias buteliukas ne tik labai patogus laikyti rankose, tačiau ir įsidėti į džinsų kišenę ar patogiai nešiotis kartu su savimi. Satino švelnumo pakuotės plastikas labai malonus liesti rankomis, o ir naudojimas itin patogus, tereikia spustelėti viršuje esančią pompą ir nedidelis priemonės kiekis išpurškiamas į delną. 

Man labai patinka, kad šios pakuotės yra papildomos - po dangteliu slepiasi silikoninis dangtelis, kurį nuėmus galima pakuotė papildyti. Šio dezinfekcinio skysčio galima nusipirkti papildymo maišeliuose po 100 ml, kurių pakaks keliems papildymams. Tai labai šauni idėja, tačiau turiu pastebėti, kad man vos kartą išnaudojus pakuotę ji stipriai nusitrina, paviršius negražiai nusiburbuliuoja ir pakuotės satino efektas dingsta. Hmm... norėtųsi patvaresnės pakuotės.

Vienam kartui dezinfekuoti rankas man reikia trijų pompos paspausdimų, kad gauti pakankamą priemonės kiekį. Vandens skystumo produktas maloniai kvepia žaluma ir klasikinių kvepalų mišiniu. Kvapas neblogas, bet ne pats geriausias, koks gali būti - man labiau patinka kiek kitokie kvapai. Gal kiek džiugina, kad aromatas ant rankų neužsilieka ilgai. Dezinfekcinė priemonė suteikia švaros rankų odai ir tikiu, panaikina dauguma bakterijų ir ligų sukėlėjų. 

Paprastai aukštą alkoholio koncentraciją turintys dezinfekciniai valikliai sausina rankų odą, šiuo atveju, naudojant ne itin dažnai, jokio sausinimo nejutau. Nepastebėjau, kad rankų odai iš kart reiktų rankų kremo ar riebios drėkinančios priemonės. Nors ta rizika pasausinti rankas iš ties lieka. Galiausiai šios kompanijos dezinfekavimo skysčiai man labai patinka, jie veiksmingi, pakuotės tobulos, tik gal nusitrina greičiau, nei norėčiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai