ZIAJA "Parsley" Anti-Wrinkle Eye Cream - paakių kremas su petražolėmis nuo raukšlių

Dauguma prekybos vietų Lietuvoje iš ties atsisakė rusiškos kosmetikos, bent jau tos, kur akivaizdžiai gaminama Rusijoje, nors turiu pastebėti, kad padirbėti ir išvalyti asortimentą nuo visokių abejotinų tos šalies kapitalo pagrindinių akcininkų valdančių, nesvarbu, kad Estijoje ar Latvijoje pagamintą kosmetiką dar yra kur. Prasivalius asortimentą liko nemažai vietos naujiems prekiniams ženklams ir mūsų rinką papildė lenkiški prekiniai ženklai, dažniausiai pigus, tačiau ne visuomet veiksmingi. Aš retkarčiais irgi susigundau vienu ar kitu prekiniu ženklu. Apie Ziaja žinau dar palyginus nedaug, nors išbandžiau ne vieną produktą, tad smalsumas vis dar yra, o šį kart įsigijau paakių kremą, žadantį kovoti su raukšlėmis ir noriu jums papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: ZIAJA "Parsley" Anti-Wrinkle Eye Cream - paakių kremas su petražolėmis nuo raukšlių
Gamintojas: "ZIAJA Ltd". Pagaminta Gdansk, Lenkija
Paskirtis: drėkinti, stangrinti, šviesinti paakių odą, mažinti smulkias raukšleles ir apsaugoti nuo jų susidarymo
Tinkamas tipas: visų tipų odai
Labiausiai patiko: intensyvus drėkinimo efektas
Labiausiai nepatiko: nesaugūs konservantai
Tūris: 15 ml
Kaina: 2,99 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, pigu.lt, Gintarinė vaistinė

Ką žada gamintojas: Sumažina smulkias raukšles ir apsaugo nuo jų susidarymo. Lygina, stangrina ir drėkina epidermį, malšina dirginimą. Pašviesina odą.
Naudojimas: Užtepkite išorinę kiekvienos akies dalį vietoje, geriausia vakare. Skleiskite nuo išorinio iki vidinio akies kampo švelniu glostymu. 


Pakuotė. Paakių kremas atkeliauja kartoninėje dėžutėje. Minkšto plastiko kremo pakuotė standartinė paakių kremas su užsuktu dangteliu, po kuriuo plonas siauras aplikatorius. Tokio tipo pakuotės man patinka - aplikatorius leidžia patogiai dozuoti priemonę nedideliais kiekiais. Priemonės dizainas minimalus ir švarus: vyrauja balta spalva su vos keliais žalios spalvos akcentais.

Kvapas neutralus, natūralus. Gamintojas nenaudotojo papildomų kvapą suteikiančių ingredientų.

Konsistencija kreminė, vidutinio tirštumo.


Sudėtis: Aqua (Water), PPG-15 Stearyl Ether, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Glycerin, Steareth-2, Vitis Vinifera (Grape) Seed OilPanthenol, Dimethicone, Propylene Glycol, Steareth-21, Tocopheryl Acetate, Petroselinum Crispum (Parsley) Leaf Oil, Retinyl Palmitate, Glyceryl Caprylate, Stearic Acid, Carbomer, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Hydroxide.


Poveikis. Ziaja kosmetikos priemonės niekada nebuvo nepriekaištingos sudėties, juose naudojami nesaugūs konservantai ir ingredientai, turintys potencialiai pavojingų priemaišų. Tačiau tokių ingredientų nedaug. Kremo pagrindą sudaro vanduo, minkštikliai, glycerinas, yra vynuogių sėklų aliejaus, kuris veikia kaip antioksidantas bei minkština odą. Kremas turi drėkinančio pantenolio, petražolių sėklų aliejaus, vitamino A, kuris šviesina odą, skatina jos atsinaujinimą, tačiau netinka besilaukiančioms. Sudėtyje iš ties pakankamai daug drėkinančių, minkštinančių ir odą kondicionuojančių ingredientų.

Kremo konsistencija standartinės kreminės tekstūros, lengvai susigeria į paakių odą. Iš karto jaučiu maloniai drėkinantį efektą. Per pakankamai ilgą naudojimo laiką pastebėjau, kad kremas iš ties šiek tiek pašviesina zoną aplink akis, gerai sudrėkinta oda iš ties formuoja mažiau raukšlelių, tačiau didesnio poveikio jau esamoms raukšlėms per kelis mėnesius taip ir nepastebėjau. Šis kremas geba gerai sudrėkinti odą aplink paakių zoną ir tai yra stipriausias efektas. Etapais, pvz, žiemos metu, kaip naudojame riebesnius veido odos kremus, atskiras paakių kremas yra didžiulė pagalba, kai nesinori sunkių ar intensyvaus poveikio priemonių naudoti ant plonesnės ir jautresnės paakių odos.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai