MARGARITA drėkinamasis rankų muilas su alavijų geliu ir braškių aromatu

Skysto muilo mūsų namuose visuomet yra, tačiau suaugę jį naudoja retai arba beveik niekada - labiau mėgstame gabalinius. Skystą muilą naudoja mūsų vaikas, nes jam taip patogiau, paprasčiau ir smagiau. Šiam kartui pirkau Margarita muilą su braškėmis, vasaros prisiminimams atgaivinti.


Produktas: MARGARITA drėkinamasis rankų muilas su alavijų geliu ir braškių aromatu
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: nuprausti rankų odą ir pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kainos ir kokybės santykis
Labiausiai nepatiko: sintetinis braškių kvapas
Tūris: 1000 ml
Kaina: 3,69 Eur
Kur galima įsigyti: visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose, kai kuriose vaistinėse

Ką žada gamintojas: Drėkinamasis rankų muilas su braškių aromatu ir alavijų geliu. Braškių aromatu ir alavijų geliu praturtintas rankų muilas švelniai plauna rankas. Drėkinamosiomis savybėmis pasižymintis alavijų gelis ir uogų saldumą primenantis braškių aromatas – tai puikus derinys rankų odai, kurią taip norisi nuolatos lepinti ir saugoti. Tinka naudoti kasdien. Patikrinta dermatologų.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Lactate, Urea, Lactic Acid, Glycerin, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citric Acid, Castoryl Maleate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, CI 16255.


Mano nuomonė. Muilo pakuotė plastikinis, skaidrus buteliukas su užsukamu ir atkemšamu dangteliu - et, kaip patogu per tą nedidelę angą papildyti muilo dozatorius! Margarita pakuotės puikiai šią techniką išdirbo ir patogesnio papildymo kol kas dar neradau. Pakuotės dizainas puoštas augaliniais motyvais: alavijais ir braškėmis.

Gelinė muilo konsistencija skystoka, labiausiai primena dušo želė, tačiau būtent dėl skystumo priemonė tikrai nėra skalsi. Pastebėjau, kad kas kart plaudami rankas šituo muilu, jo naudojame daugiau, nei kitų, tad natūralu, indelis senka greičiau, nei įprastai. Priemonė maloniai kvepia vasara ir truputį sintetinėmis braškėmis - natūralių uogų aromato čia nėra, tačiau regis iš Margaritos to ir nebesitikime? 

Muilas neblogai suputoja, švelniai ir švariai prausia rankų odą ir nesausina odos. Apskritai Margaritos muilai - papildai man labai patinka ir mūsų šeimoje gana dažnai kartojami: kainos ir kokybės santykis geras, bandyti verta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Aš kažkaip vis pasvajoju, na kada pagaliau pakeis margarita gaminių pakuočių dizainą, man jis toks baisus, nešiuolaikiškas...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Atsimenu pirmuosius Margarita gaminius, pakuotės būdavo su ryškiais spalviniais blokais, žalia, geltona tikri buuum :D . Dabartinis dizainas šiek tiek subtilesnis, bet nenutolo per daug, turbūt, kad klientas atpažintų.bet tikrai, norėtųsi kažko kitokio, tik gal ne dar vieno skandinaviško dizaino, tie jau per gerklę irgi lenda :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą