MIZON Multi Function Formula Snail Repair Intensive Ampoule - atstatomasis veido serumas su sraigių sekretu

Visai nesenai kalbėjome apie priemonę su sraigių sekretu, o šiandien noriu jums papasakoti apie dar vieną, šį kart apie serumą to paties Mizon gamintojo. Sraigių sekretas yra puiki priemonė, padedanti atkurti odą, drėkinti, pagerinti odos elastingumą.


Produktas: MIZON Multi Function Formula Snail Repair Intensive Ampoule - atstatomasis veido serumas su sraigių sekretu
Gamintojas: "Mizon". Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: veidui: drėkinti, maitinti, saugoti, atkurti, didinti elastingumą ir stangrumą
Tinkamas tipas: visiems, ypač spuoguotai
Labiausiai patiko: efektas pirmąsias savaites
Labiausiai nepatiko: daug alkoholio sudėtyje
Tūris: 30 ml
Kaina: 24,69 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: Atstatomasis koncentruotas serumas tinka visų tipų, ypač spuoguotai, veido odai. Rekomenduojamas žmonėms, kurių odos pigmentacija padidėjusi.

Atstatomasis serumas su sraigių ekstraktu intensyviai drėkina ir maitina veido odą bei apsaugo ją nuo žalingo aplinkos poveikio. Šio koncentruoto serumo sudėtyje esantis vitaminų ir natūralių augalų ekstraktų kompleksas pamaitina veido odą, balina pigmentines dėmes, gali padėti esant nemaloniems odos pojūčiams, išvalo poras ir išsiskiria antibakteriniu bei uždegimą slopinančiu poveikiu. Sraigių ekstraktas regeneruoja veido odą, gali padėti sumažinti spuogų paliktus randelius ir suteikia veido odai elastingumo bei stangrumo. Ląstelių augimo faktorius (EGF) stimuliuoja ląstelių metabolizmą, atsinaujinimą, skatina kolageno ir elastino gamybą, taip atkurdamas veido odos stangrumą, elastingumą ir lygumą. Serumas greitai įsigeria ir nedirgina veido odos. 

Sudėtyje nėra parabenų, dirbtinių dažiklių ar kvapiklių. Pagrindiniai aktyvieji komponentai: sraigių mucino ekstraktas – 80 proc., EGF, adenozinas, vitaminas B5, kakavos ekstraktas, hialurono rūgštis, trehalozė, palmitolio pentapeptidas-4, vario tripeptidas-1; raugeriškio šaknų, vandens lelijų, obuolių, kukurūzų, portulakos, arnikos ekstraktai.

NAUDOJIMAS: Ryte ir vakare keletą lašų serumo užtepkite ant švarios, nuplautos veido odos. Palaukite, kol įsigers, ir tepkite kremą.


Pakuotė. Balto kartono dėžutėje supakuotas rudo stiklo buteliukas su stikline pipete. Nors dėžutės dizainas visai neypatingas, tačiau buteliukas atrodo solidžiai, dailiai ir patraukliai. Pipetė patogi naudoti ir nesukėlė jokių nepatogumų. Greičiausiai tik šiek tiek neramu dėl pilno pakuotės išnaudojimo - produktas labai tirštas, tad paskutinius likučius bus sunku iškrapštyti lauk.

Kvapas. Neutralus, tik uždėjus ant odos jaučiamas alkoholio kvapas.

Konsistencija labai tiršta, tąsi.


Sudėtis: AquaButylene Glycol, Snail Secretion Filtrate (41,300 ppm), Glycerin, Alcohol1,2-Hexanediol, Glycereth 26, Panthenol, Dipropylene Glycol, Tromethamine, TrehaloseSodium PolyacrylateEthylhexylglycerinAdenosinePunica Granatum Fruit ExtractSodium Hyaluronate, Theobroma Cacao Seed ExtractNelumbo Nucifera Flower Extract, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Palmitoyl Tripeptide-5, Coptis Japonica Root Extract, Fragaria Chiloensis Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Copper Tripeptide-1, Toopherol, Fragaria Vesca Fruit Extract


Poveikis. Sudėtis būtų visai puiki, joje daug drėkinančių, kondicionuojančių odą ingredientų, daug sraigių sekreto, tačiau sudėties viršuje yra alkoholio. Alkoholis sudėtyje naudojamas kaip klampumą mažinanti medžiaga, tirpiklis, tačiau kartu jis gali sausinti odą, pažeisti apsauginį odos barjerą. Apmaudu, bet jo čia labai daug, dėl to galimai mano skruostų oda šiuo metu yra paraudusi ir jautresnė, nei įprastai. Nors... dėl sujautrėjusios skruostų odos buvau linkusi kaltinti kitas priemones, bet manau, kad būtent šis serumas yra kaltininkas. Kam tas alkoholis taip aukštai reikalingas? Klampumo mažinimui buvo galima pasirinkti ir kitus, saugesnius ingredientus. 

Tik padengus ant odos serumas iš ties akimirksniu suteikia malonų gaivinimo ir drėkinimo jausmą, greit susigeria  į odą. Pastebiu, kad reguliariai naudojant priemonę paviršius tampa skaistesnis, odos paviršius lygesnis ir gražesnis, odai jaučiasi komfortabiliai drėgnesnė. Tačiau kokia kaina? Alkoholis sudėtyje, ypač jei naudotumėte ne vieną pakuotę ir jį ignoruotumėte, gali pažeisti odą, tuomet ji ims dehidratuoti ir sausėti, intensyviau reaguos į aplinkos dirgiklius. Mano nuomone, nors efektas naudojant geras, tačiau neverta rizikuoti odos sveikata ir įvertinti ilgalaikes rizikas. Aš žinau, kad po šios pakuotės serumo pakartotinai nepirksiu - ir jums nerekomenduoju. Rinkoje turime puikių serumų, kurie neturi potencialios rizikos, kuriuose išvengta žalingų ingredientų. Tad... šio serumo pirmas įspūdis labai labai geras, bet ilgiau naudojant galima sulaukti labai nepalankių pasėkmių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai