NEUTROGENA Concentrated - koncentruotas rankų kremas, skirtas sausoms, suskirdusioms rankoms

Jaučiate, jau tuoj, tuoj, tuoj ateis šaltukas ir pasipils varvančios nosys, raustantys skruostai ir šąlančios rankos. O kartu su atvėsusiais orais, pirmiausia ima rausti, sausėja ir sudirgsta rankų oda. Man visuomet žiemos metu skeldėja rankų oda, šerpetoja, atsiranda žaizdelės, tad man būtinas riebus, maitinantis ir apsaugantis rankų kremas. Esu pasakojusi apie tokiu metu labai tinkamą The Body Shop kanapių kremą, o šiandien dalinuosi dar vienu perliuku, kuris patikimas tokiose situacijose ir kuris visiškai patikimas - Neutrogena koncentruotas kremas.


Produktas: NEUTROGENA Concentrated - koncentruotas rankų kremas, skirtas sausoms, suskirdusioms rankoms
Gamintojas: Neutrogena Corp.,"Johnson & Johnson". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: minštinti, švelninti, apsaugoti ir drėkinti rankų odą
Tinkamas tipas: sausoms, suskirdusioms rankoms
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nelabai patogus atsukamas dangtelis
Tūris: 75 ml
Kaina: 4,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Drogas, Iki, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Skubi pagalba sausoms, suskirdusioms rankoms. Neutrogena Norvegiškos formulės rankų kremas iš karto suteikia apsaugą ir palengvėjimą net ir sausiausioms, labiausiai suskirdusioms rankoms, Jis toks koncentruotas, kad net mažiausias šio glicerinu praturtinto kremo kiekis suminkština ir sušvelnina rankas vos juo pasitepus. Tūbelėje esančio kremo pakanka pasitepti rankas daugiau nei 300 kartų. 
Naudojimas: Rankų kremą rekomenduojama tepti likus mažiausiai 15 min. prieš einant į lauką, kad kremas visiškai įsigertų į odą.


Pakuotė. Plastikinė tūbelė su užsukamu plastikiniu dangteliu. Šis produktas rinkoje jau labai daug metų, tad ir dizainas visiems puikiai pažįstamas: baltame fone keletas raudonų ir mėlynų spalvinių intarpų ir žinoma - kaip be Norvegijos vėliavos? Kadangi pakuotės dangtelis atkemšamas, jis niekada nebuvo pats patogiausias naudoti - žinia, tie su atkemšamu daug smagesni ir patogesni. Tačiau ir prie tų atsukamų priprantama, ypač kai kremas toks tirštas ir džiaugiesi jo kokybe.

Kvapas. Kremo sudėtyje kremas naudoja kvapiąsias medžiagas, tačiau kažkokio neįprasto, ypatingo aromato kremas neturi. Švelnus kosmetinis aromatas, kuris labiau primena vazeliną, nei kažkokį parfumuotą kremą.

Konsistencija labai, labai tiršta. Tirštumas labiau primena balzamą, o spalva - vazeliną.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, EthylhexylglycerinPalmitic Acid, Stearic Acid, Sodium Cetearyl SulfateSodium Sulfate, Phenoxyethanol, Parfum.


Poveikis. Labai smagu matyti nors ir paprastą, bet labai saugią rankų kremo sudėtį. Priemonės sudėtyje daug minkštiklių, saugiai parinkti emulsijos stabilizatoriai, tekstūrą sukuriančios priemonės. Tik konservantas ir kvapiklis nesaugūs, tačiau pirmasis sudėtyje reikalingas, kad kremas ilgiau išliktų šviežias, o antrasis... na tikrai nebuvo būtinas.

Vienam kartui kremo reikia iš ties mažyčio lašelio. Kadangi kremas riebus, tikėjausi, kad sunkiai susigers, bet saikingai naudojant susigeria visai gerai, tačiau likučiai labai ilgai jaučiasi ant odos todėl aš jį mėgstu naudoti prieš miegą. Rankų kremas iš kart apmalšina odos sudirgimus, nuima sausumo pojūtį, iš kart suteikia komforto jausmą. Didžiausias pokytis matomas po kelių naudojimų, tačiau ir po nakties rankos atrodo ženkliai geriau. Rankų kremas maitina ir apsaugo rankų odą.

Iš ties kremas puikus, jis patikimas situacijose, kai reikia intensyvaus poveikio, puikiai susitvarko suskeldėjusios, išsausėjusios, sudirgusios odos situacijose. O ir įprastai, kai rankos tik šiek tiek pasausėjusios, naudotis kremu man patinka - jis greit atkuria rankų odą ir pagerina jos būklę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai