ORIFLAME NovAge Nutri6 aliejaus kapsulės veidui

Ar tinklinio marketingo kosmetika gali būti gera? Pastaruoju metu mane labai sudomino keli Oriflame kompanijos gaminiai, ypač NovAge linijos produktai, kurie yra brangesni, tačiau kartu tikiuosi ir geresni, veiksmingesni ir verti dėmesio. Turiu šios serijos kelis skirtingus gaminius, tad manau pavyks susidaryti neblogą įspūdį apie tai, ko galima tikėtis iš NovAge serijos gaminių. O šį kart noriu jums papasakoti įspūdžius apie veido aliejų kapsulėse.


Produktas: ORIFLAME NovAge Nutri6 aliejaus kapsulės veidui 
Gamintojas: "Oriflame", Švedija. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: maitinti veido odą, atgaivinti, suteikti švelnumo, glotnumo ir spindesio
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia pamaitintos odos efektą
Labiausiai nepatiko: nuolat naudojant kemša poras
Tūris: 30 kaps.
Kaina: pilna kaina 34,00 Eur (mokėjau 16,99 Eur)
Kur galima įsigyti: iš Oriflame konsultantų arba internetu

Ką žada gamintojas: Vienkartinė kapsulė, kuri intensyviai maitina veido, kaklo ir dekoltė odą. Sustiprinta unikaliu šešių maistingų natūralių aliejų (sezamų, avokadų, persikų, putonės, juodųjų serbentų, sojų pupelių) mišiniu. Jie atgaivina odą, suteikia švelnumo, glotnumo ir spindesio. Tinka visoms moterims.
Naudojimas: Naudokite kapsules 4 savaites kiekvieną rytą ir vakarą, kad sustiprintumėte odos maitinimą. Tepkite ant veido ir dekoltė srities po valymo ir prieš kremo naudojimą. Venkite tiesioginio kontakto su akimis.


Pakuotė. Šio gaminio pakuotei gamintojas skyrė daug dėmesio. Pirmiausia balto kartono dėžutė su aukso spalvos raidėmis, stiklinis, kremo pakuotes primenantis indelis užsuktas plastikiniu, auksiniais akcentais puoštu plastiko dangteliu. Pakuotės dizainas atrodo labai dailiai, elegantiškai, patraukliai, minimalistinis dizainas ir aukso spalvos akcentai suteikia pakuotei to rimtumo ir net sakyčiau prabangos įvaizdžio. Dėžutės viduje dar yra atskira, platesnė instrukcija apie gaminį. Labai džiaugiuosi, kad po pakuotės dangteliu yra aliuminio folijos tipo membrana - taip garantuojama, kad po gamyklos, niekas mūsų gaminio nelietė, nečiupinėjo ir nebandė.

Kvapas švelnus, malonus kosmetinių priemonių aromatas, labiausiai asocijuojasi su švara ir saikingu gaivos kvapu. Malonu, tačiau man labiau patiktų veido priežiūros priemonės, kuriose nenaudojamos kvapiosios medžiagos.

Konsisitencija. Ampulės supakuotos vienam naudojimui, minkštame apvalkale. Viduje produktas aliejinės, riebokos konsistencijos, vidutinio tirštumo serumas.


Sudėtis: CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONOL, GLYCINE SOJA OIL, PERSEA GRATISSIMA OIL, PRUNUS PERSICA KERNEL OIL, RIBES NIGRUM SEED OIL, SESAMUM INDICUM SEED OIL, LIMNANTHES ALBA SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM, LINALOOL, CITRONELLOL, TOCOPHEROL.


Poveikis. Pradėkime nuo priemonės sudėties, jos pagrindą sudaro silikonai, kurie žinia, suteikia švelnumo ir lygumo, tačiau ne ilgalaikio efekto - nuplovus nuo odos silikono teikiamas efektas dingsta. Toliau seka šeši aliejai, kurie minkština, drėkina ir kondicionuoja odą. Po jų turime vitaminą E ir kvepalų ingredientus. Jei gamintojas pastarųjų nenaudotų - sudėtis būtų visiškai saugi. 

Aliejaus aš neprisiruošiu naudoti ryte, nes produktas ilgai geriasi į veido odą, tad kapsules naudoju vakarais, kai galiu skirti daugiau laiko produkto įsigėrimui. Tokios priemonės naudojimas paprastas - nugnybi (arba nusuki) kapsulės kakliuką ir viduje esantį aliejų paskirstai ant veido odos. Patepusi aliejumi keliauju valyti dantų (ilgas dantų valymo procesas, nešiojant breketus), tad kol baigiu, didžioji dalis aliejaus jau būna susigėrę į odą. Atsikėlusi po nakties pastebiu, kad oda iš ties jaučiasi gerai primaitinta, švelni ir spindinti. Beje, švelnumas dingsta nuplovus odą ir tai yra dėl priemonėje esančio silikono.

Viskas šiose kapsulėse būtų visai gerai, tačiau turiu pastebėti, kad aš nesu sužavėta priemonės sudėtyje esančiais silikonais. Kodėl? Jei aliejų naudoju kasdien, bent 3-5 dienas, netrunku pastebėti, kaip mano poros ima kimštis, o jei ir toliau ignoruoju - kyla spuogai! Taip pat mano odą veikia ir praimeriai su silikonu, tad nieko nuostabaus, kad aliejus su silikonu daro tą patį. Šiuo metu kapsules naudoju kas antrą dieną ir džiaugiuosi pamaitintos odos efektu. Galiausiai šiai dienai galvoju, kad šis aliejus tikrai nėra vertas pilnos kainos ir vargiai vertas tų 17 Eur, kuriuos sumokėjau - sudėtis nėra kažkoks didelis stebuklas, nėra aktyvių ingredientų. Efektas geras, bet pati žinau, kad dėl silikonų šios priemonės nebepirkčiau - kai dėl kosmetikos priemonės kemšasi sausa veido oda ne tik nemalonu, bet ir nelogiška tokius produktus kartoti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai