JOHNSON'S Bedtime ramaus miego linijos šampūnas su raminamosiomis NaturalCalm esencijomis

Mano sūnus pastaruoju metu pats renkasi kosmetiką. tad nenuostabu, kad parduotuvių lentynose išsirinko dažytas kosmetikos priemones su patraukliomis akiai pakuotėmis ir ryškaisi aromatais. Taip mūsų namuose atsidūrė Johnson's šampūnas, kurio iki šiol, ar kai vaikas buvo kūdikis, niekad nebūčiau pirkusi. Kompanija garsėja prastomis sudėtimis ir ne pačia geriausia reputacija. Akimis permetusi sudėtines dalis, įsigyti leidau, tad trumpai apie tai, ko galima tikėtis iš šio šampūno.


Produktas: JOHNSON'S Bedtime ramaus miego linijos šampūnas su raminamosiomis NaturalCalm esencijomis
Gamintojas: "Johnson & Johnson" GmbH. Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: išplauti plaukus
Tinkamas tipas: sukurtas vaikams, bet tinka ir suaugusiems
Labiausiai patiko: gerai putoja ir švariai plauna
Labiausiai nepatiko: likučiai sunkokai išsiskalauja
Tūris: 500 ml
Kaina: 4,49 Eur
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: prekybos centruose, vaistinėse, kosmetikos parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Kasdienis vakaro ritualas gali padėti jūsų kūdikiui greičiau užmigti ir ilgiau miegoti. Plaukai tampa švelnūs ir blizgūs. Hipoalerginis ir patikrintas dermatologų. Stipriai putojantis ir lengvai nuplaunamas. Renkamės tik aukštos kokybės sudedamąsias dalis, kurios yra švelnios kūdikiams.
Naudojimas: sušlapinti plaukus, švelniai įtrinti šampūną, kruopščiai išskalauti.

Sudėtis: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Polyquaternium-10, Coconut Acid, Glycerin, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, PEG-80 Sorbitan Laurate, PEG-150 Distearate, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Citric Acid, BHT, Sodium Benzoate, Parfum.


Mano nuomonė. Pirmiausia apie pakuotę - paprastai Johnson's buteliukų pakuotės ženkliai mažesnės, įprastai po 300 ml, tačiau šio, šampūno, skirto ramesniam miegui, rasti įprasto dydžio nepavyko, tad įsigijome didžiulę puslitrio buteliuką. Buteliukas violetinio plastiko, su atkemšamu danteliu, pakuotė visai patogi, tik vaikiškoms rankoms per didelė.

Priemonės konsistencija gelinės tekstūros, produktas nedažytas. Šampūnas kvepia maloniu, kosmetiniu aromatu, kuriame lyg ir galima užuosti levandą, tačiau žolelės nėra aiškiai jaučiamos. Aromatas aiškiai sintetinės kilmės ir natūralumu tikrai nekvepia. 

Vertinant priemonės sudėtines dalis galima pasidžiaugti, kad gamintojas nenaudojo agresyvių SLS, sukeliančių putojimą, išvengė žalingų konservantų. Tačiau kūdikiui tokio šampūno nesirinkčiau. Priemonės sudėtyje ne visos putojimą sukeliančios medžiagos yra saugios: dalis ingredientų gali turėti toksiškų priemaišų, todėl naujagimiams ir kūdikiams nėra tinkamos. Mano vaikas jau nebėra mažas, tad naudoja, nors norėtųsi ir būtų galima pasirinkti saugesnės sudėties šampūną.

Priemonė gausiai ir labai gerai putoja, tad pakankamas mažas lašelis priemonės vienam kartui - tiek, kiek esu įpylusi nuotraukoje aukščiau yra trijų - keturių kartų dozė. Per didelis priemonės kiekis labai sunkiai išsiskalauja lauk, tad saikingas naudojimas yra pagrindinė Johnson's priemonių taisyklė. Šis šampūnas švariai plauna plaukus, tačiau kaip jau minėjau, ir nedidelį kiekį priemonės tenka ilgiau skalauti iš plaukų. Gamintojas sako, kad šampūnas sukurtas su specialiu, raminančiu aromatu, kuris padeda geriau miegoti. Aromatas iš ties turi raminantį poveikį, tačiau nereiktų tikėtis nieko panašaus į levandų, ramunėlių aromatus, kurie iš ties padeda atsipalaiduoti. Galiausiai šampūnas nėra blogas, jis skalsus naudoti, sudėtis nebloga, aromatas malonus. Priemonė tinkama vyresniems vaikams, tačiau nerekomenduočiau rinktis kūdikiams ar jaunesniems nei 3 metų. Sunaudosime ir visgi, galima pasirinkti saugesnės sudėties šampūnų, priemonių, kurios lengviau išsiskalauja lauk ir yra patikimesnės ar saugesnės naudoti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai