P2 Pro Beauty Twist + Go remover - nagų lako valiklis be acetono

Ar jūs įsivaizduojate, kad jau daugiau nei pusę metų nelakuoju nagų? Sunku pačiai suvokti, nes dievinu nagų lakus, man patinka spalvingi nagai, tačiau netyčia gavosi taip, kad per visus tuos remontus nė kart ir nenusilakavau nagų. Jau tiek laiko prabėgo... ir vis pasiilgstu lakuotų nagų. Matyt reikės išsitraukti dėžę ir pasirinkti kokį pavasarišką atspalvį. O šiandien man labai labai norisi papasakoti apie nagų lako valiklį, kurį naudojau prieš tai, praeitais metais ir jau beveik norėčiau atsisveikinti, tik prieš tai - trumpas atsiliepimas bloge.


Produktas: P2 Pro Beauty Twist + Go remover - nagų lako valiklis be acetono 
Gamintojas: "P2 Kosmetik". Pagaminta Wien, Austrija
Paskirtis: nuvalyti nagų laką
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvas ir efektyvus naudojimas
Labiausiai nepatiko: kempinėlė labai greit išsiteplioja 
Tūris: 75 ml
Kaina: 7,29 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Nagų lako valiklis be acetono su integruota kempinėle, kad nagų laką nuvalyti būtų lengva ir paprasta. Lakui nuo dirbtinių nagų nuvalyti, pirmiausia patikrinkite nedidelę zoną.

Sudėtis: Ethyl Acetate, Dimethyl Glutarate, Parfum, Ricinus Communis Seed Oil, Dimethyl Succinate, Dimethyl Adipate, Tocopheryl Acetate, PEG-6 Caprylic/ Capric Glycerides, Zea Mays Oil, Retinyl Palmitate, Rosa Moschata Seed Oil, Aqua, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol


Mano nuomonė. Nedidelė plastikinė pakuotė su plastikiniu juodu užsuktu dangteliu labai paprasto dizaino - balta spalva, juodi užrašai, jokių ryškesnių puošybos elementų, - tik tai, ko reikia. Pakuotės viduje įdėta juoda kempinėlė ir supiltas valomasis skystis. Tad priemonės naudojimas labai labai paprastas - įkiši lakuotą pirštą į vidų, pasukioji pirštą ir ištraukti. Viskas, visas nagų lakas nuvalytas ir pašalintas. Paprastai, greitai ir efektyviai. 

Turiu pastebėti, kad šis valiklis kvepia, nors jaučiasi stiprus acetono aromatas, tačiau jaučiasi ir kvepalai esantys nagų lako valiklyje. Ar tų kvepalų reikia? Nemanau, nors valymo procesas ir yra malonesnis. Taip pat visi naudingi ingredientai valiklyje vargu ar padarys didesnį poveikį, nors greičiausiai šiek tiek neutralizuoja acetono žalą. 

Tokie valikliai su kempinėle labai lengvai šalina nagų laką ir ypač naudinga, kai turiu nusilakavusi su blizgučiais. Tačiau šitos kempinėlės labai greit nusitepa ryškesnio lako likučiais ir nebetinka naudoti - bandant valyti jau išsiterliojusia kempinėle pirštus ištraukiu išterliotus raudonų, tamsių ir įvairių spalvų likučiais. Tokie valikliai su kempinėlėmis visus metus ne pats optimaliausias sprendimas bet kokiam lakui, tačiau man patinka tuomet, kai turiu blizgius nagus, sunkiau nusivalančius blizgučius ar nagų aplikacijas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai