2022 pavasario - vasaros tendencijos: raštai

Tendencijos be raštų - ne tendencijos ir ypač šiais metais, kai raštai uzurpuoja tendencijas išstumdami vienspalvius drabužius iš dominuojančių pozicijų. Tradiciškai nei vieni metai neapsieina be gėlinių raštų, tą jau žinome, bet kokius raštus dar trauksime į savo garderobą ir ką naujo rinksimės išbandyti šiltuoju metų laiku?

ČIA

1. Didelės gėlės


2. Rožės


3. Abstraktūs gėliniai piešiniai


4. Tigro ir leopardo raštai


5. Gyvūnų tematikos raštai


6. Gausūs geometriniai raštai


7. Taškeliai


8. Langeliai (plaid)


9. Smulkūs langeliai (gingham)


10. Juostelės


11. V formos bangelės


12. Abstraktūs spalvų blokai


13. Tolygiai pereinantys spalvų blokai


14. Batika


15. Raštai - meno piešiniai


16. Įvairių raštų derinimas


Kas svarbiausia 2022 pavasario - vasaros populiariausių raštų tendencijose?
Pats svarbiausias dalykas šį sezoną be abejonės yra akivaizdi raštų svarba apskritai. Jei ankstesnius sezonus dominuodavo spalvos, tai šiais metais - raštai. Ir ne šiaip dominuoja, o jie dar ir maišomi vieni su kitais, dėvimi kartu, beveik perkraunami vienoje aprangoje. Gausa ir įvairovė.

Iš paskirų raštų be abejonės svarbiausi yra gėlės, tarp kurių dominuoja jau senokai tendencijose nematytos raudonos rožės, meniški paveikslai iš gėlių. Nenuostabu, kad tarp raštų atskirai matome tigro ir leopardo kailio raštus - kaip kitaip Tigro metais? Dominuoja animalistinės, augalinės ir geometrinės temos. Iš geometrinių galime pasveikinti grįžusius taškelius, bangeles ir langelius. 

Na, o jei nesinori griežtai apibrėžtų raštų, šį sezoną dizaineriai siūlo rinktis spalvų blokus, tiek tolygiai pereinančius vieno į kitą, tiek abstrakčiai susimaišančius tarpusavyje.

Kokie raštai šį sezoną jūsų mylimiausi? Ar įsileisite raštus į savo spintą?
Ar išdrįsite juos derinti tarpusavyje?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai