EO LABORATORIE "Flower" glicerininis rankų darbo muilas su verbenų ir levandų aliejais bei irisų eksraktu

Muilai pas mus tiesiog akyse tirpsta, sunaudojame jų labai daug ir man labai smagu, kad dažniau renkamės gabalinį nei skystą variantą. Ilgą laiką naudojome Nesti Dante, bet maniškiams gal jau kiek ir pabodo, tad nusprendžiau nupirkti kiek mažesnius, glicerino pagrindo muilų gabaliukus iš EO Laboratorie. Šiandien apie gėlių variantą su verbenomis, citrinomis ir irisu.

"Tikėk savimi. Galvok taip, kaip tu galvotum. Elkis taip, kaip tu elgtumeisi. Kalbėk už save. Būk savimi. Kopijavimas yra savižudybė."
M. Collons 


Produktas: EO LABORATORIE "Flower" glicerininis rankų darbo muilas su verbenų ir levandų aliejais bei irisų eksraktu
Gamintojas: "OOO Eko Laboratorija". Maskva, Rusija
Paskirtis: odai nuplauti, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: maloniai kvepia
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 130 g
Kaina: 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Elevita

Ką žada gamintojas: Rankų darbo kvapnus muilas, praturtintas vilkdalgio ekstraktu, verbenų ir levandų aliejais. Švelniai valo odą, pasižymi subtiliu aromatu. Suteikia gaivumo ir švelnumo.

Sudėtis: Glycerin, Aqua, Sorbitol, Iris Germanica Extract, Stearic Acid, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Verbena Officinalis Extract, Lauric Acid, ParfumLavandula Angustifolia OilSodium Hydroxide, Limonene, CI 77891, CI 77510, CI 75470.


Mano nuomonė. Mano vaiko pirmas įspūdis buvo labai geras: jam patiko violetinio muilo viduje baltos gėlytės ir baltos juostelės. Toks efektas gaunamas iš balto muilo išpjovus norimas formas ir jas apliejus skaidriu skystu muilu. Na ne skaidriu bespalviu, gali būti ir su spalva, kaip šiuo atveju, tačiau jis permatomas. Muilas supakuotas skaidrioje plastiko plėvelėje ir tai mano skoniui nėra pats geriausias pasirinkimas: labiau vertinu muilus, kurie pakuojami į popierines pakuotes. Kita vertus - man labai trūksta informacijos  apie plastiko ir popieriaus pakuočių saugumą gamtai. Nesenai skaičiau diskusiją, kad plastikiniai maišai, ypač jei juos naudoji daug kartų yra ženkliai geresnis pasirinkimas nei popieriniai, būtent dėl gamybos procesų. O kaip yra iš tiesų? Man dar reikia pasigilinti į tyrimus ir pasižiūrėti kaip ir kas.

Muilo pagrindui naudojamas glicerinas i vanduo, lyg ir viskas gerai, tačiau nelabai maloniai nustebau matydama SLS priemonės sudėtyje, vadinasi muilas tikrai gali sausinti odą. Naudojimo metu akivaizdaus sausinamojo efekto nepastebėjau, muilas gerai suputoja, švariai prausia ir labai maloniai kvepia aromatu, kuriame aš aiškiai jaučiu ir gaivias verbenas ir sunkesnes levandas ir sodrius irisų aromatus. Pirmas muilo gabaliukas pasirodė visai nieko, Nesti Dante man nenurungė, tačiau pakeitimui su šiuo metu naudojamu visai neblogai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai