THE SKIN HOUSE Wrinkle Snail System - kremas su sraigių sekreto ekstraktu nuo raukšlių

Būna dienų, kai aš susimąstau, kodėl aš rašau šitą blogą ir koks jo tikslas? Nuo 2014 metų, kai pradėjau pildyti savo įspūdžius į šitą dienoraštį etapų buvo visokių: ir džiaugiausi galėdama kažkam padėti, ir pavargdavau kasdien rašyti, ir susimąstydavau, kad per laiką, kurį skiriu fotografavimui, rašymui ir redagavimui galėčiau nuveikti kažką kito, skirti laiko šeimai ar kitiems savo pomėgiams, kuriems laiko labai sumažėjo. Buvo etapų, kai labai norėjau tapti populiaraus blogo autore, buvo laikas, kai populiarumas ar žinomumas man mažai rūpėjo, ir nė viename etape neleidau sau pataikauti kitiems, visuomet rašiau tik tai, ką galvoju, tiek, kiek išmanau maksimaliai. Ir pastarosiomis dienomis mane vėl aplanko abejonės: ar blogas vis dar kažkam aktualus? Ar man pačiai jo vis dar reikia? Ką daugiausiai galiu prarasti, jei jo neberašysiu? Galbūt šitas etapas, kaip ir kitos anksčiau buvusios abejonės praeis? O gal jau metas judėti pirmyn ir koncentruotis į kitus darbus, kitus pomėgius ir kitas veiklas? Leisiu šiai abejonei natūraliai išsirutulioti, o kol kas dar pasakoju - apie korėjietišką veido kremą su sraigių sekretu, kuris, mano nuostabai, puikiai tiko mano odai ir vėsesnio rudens metu.

"Išmintingas ne tas, kuris daug žino, o tas, kurio žinios naudingos."
Aeschylus


Produktas: THE SKIN HOUSE Wrinkle Snail System - kremas su sraigių sekreto ekstraktu nuo raukšlių
Gamintojas: "The Skin House". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: skaistina, atgaivina odą, didina elastingumą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: kvapo intensyvumas
Tūris: 30 ml
Kaina: 11,90 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Prabangus kremas su skatina odos ląstelių atkūrimą. Atgaivina odą ir didina elastingumą. Apsaugo nuo raukšlių atsiradimo ir padeda odai kaupti kolageną.
Naudojimas: rytais ir vakarais tepti kremu nupraustą ir toniku nuvalytą veido ir kaklo odą. Tolygiai paskirstyti.


Pakuotė. Plastikinė tūbelė su atsukamu dangteliu ir kartoninė dėžutė. Pakuotės dizainas visiškas skonio reikalas: ruda ir auksinė spalvos, ombre efektas gali patikti arba nepatikti. Man asmeniškai nelabai, tačiau labai džiaugiuosi minkštu tūbelės plastiku, kurį lengva suspausti net ir baiginėjantis, kaip dantų pastos tūbelę lengva suspausti ir  likučius pabaigti kaip įmanoma maksimaliai. 

Kvapas iš pirmo žvilgsnio atrodo lengvas, gaivus kosmetinis aromatas. Visgi kvapas stiprus, išlieka ilgai ir pirmą pusdienį tikrai jaučiasi.

Konsistencija lengva, tačiau tąsi, tarp pirštų sekundei ar dviems galima ištepti priemonę tarsi siūlą. Tikriausiai tai dėl sraigių sekreto.


Sudėtis: Snail Secretion Filtrate, Water, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Caprylic/ Capric Triglyceride, 1,2-Hexanediol, Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Orbignya Oleifera Seed Oil, Hydrogenated Polydecene, Phenoxyethanol, PEG-90M, Carbomer, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Arginine, Betaine, Xanthan Gum, Rosa Canina Fruit Oil, Adenosine, Solanum Lycopersicum Fruit Extract, Paeonia Lactiflora Bark/ Sap Extract, Lonicera Japonica Flower Extract, Leontopodium Alpinum Extract, Buddleja Davidii Extract, Thymus Vulgaris Extract, Aloe Vera Callus Culture Extract, Panax Ginseng Callus Culture Extract, Bambusa Vulgaris Callus Culture Extract, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Parfum.


Poveikis. Veido kremas lengvas, lengvai pasidengia ant odos ir taip pat greit įsigeria. Pamenu pirmus kartus rodėsi, kad nepakaks drėkinimo, kad oda jausis sausa ir temps. Tačiau nieko panašaus - veido kremas sakyčiau net labai gerai drėkina veido odą, ją ramina ir gaivina. Stebiuosi, kaip toks iš pirmo žvilgsnio paprastas kremas geba nuraminti sudirgusią, pasausėjusią odą. Sudėtis iš ties gera, daug odą kondicionuojančių, minkštinančių, drėkinančių, padedančių atkurti odą ingredientų, net padedančių žaizdų gijimui. Naudoju nuo pat rudens, kiekvieną rytą ir galiu pasidžiaugti, kad iš ties pastebiu padidėjusį odos elastingumą, oda atrodo ir sveikesnė ir jaunesnė. Abejoju ar kremas tiktų itin šaltu oru, tačiau šiuo metu jis mano odai puikiai tinka ir labai man patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai